Cu dragoste,din IASI.......(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

hello adi69
iti multumesc mult pt ajutor si daca poti astept sa-mi dai nr fetelor de tel si vb eu cu ele
tu le cunosti bine?
sau asa de la saloane?
bye

Deci,pe Nicoleta n-o cunosc decat de la salon si din ce au laudat fetele de la protv iasi,si-am intrebat de ea si o gasesti la Maviov.
Am vorbit cu Mirela,s-a mutat de pe Splai,acum are salon pe Nicolae Iorga,este strada unde este piata Nicolina,cum mergi de la Coriolan aur smarald,spre Bazar,primul bloc turn(R2)si salonul se cheama Avangarde.I-am spus de tine,poti merge daca vrei.Nr de tel(raspunde personal)0744181555.
De Gabi nu reusesc sa dau.Inca.
De ce ma intrebi daca le cunosc bine sau de la saloane?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

adi69-pai te intreb daca le cunosti ca sa-mi spui cat de meseriase sunt
oricum o sa merg si la o proba sa vad cum lucreaza la amandoua
oricum merci mult ...merg intai la mirela ca e aproape de casa mea salonul si daca-mi place nu ma mai duc la cealalta
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

vaiiii... nu mai scrie nimeni nimic????? am cautat "cu dragoste, din iasi", si la pagina 3 l-am gasit dar e de inteles, e foarte frumos afara. ieri am stat cu denisa mai mult de 3 ore, si cand am ajuns in casa si am inceput sa-i dau sa manance, a adormit cu mancarea in gura...era asa de scumpica! acum ne pregatim sa iesim in parc, dar am vrut sa vad ce mai faceti. bucurati-va de vremea frumoasa!
bolnaviorii ce mai fac? sanatate multa!
la mamici si pitici!

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, stie cineva o firma serioasa care sa faca curatenie generala in apartament? si cam care ar fi pretul? si cum o contactez? prea multe intrebari, nu?...ca de cand cu piticu' nu mai pot face nimic...plimbarica placuta la toti si noi vom iesi pe la pranz.

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu stiu asa ceva in Iasi, dar parca vag am vazut undeva...deci EXISTA.

dar la noi se "poarta" varianta menajera - zilnic sau saptamanal; pentru asta am optat si eu.

daca gasesti si esti multumita (pret/calitate/deranj) sa ne spui si noua!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

"ESISTA" o firma buna!
Trimiti PM GabrieleiG si va ajuta ea!

Multa sanatate Gabi si tie si lui Otto!
Eu am scapat 80%de tuse,acu mi-a luat Mihnea locul;ii dau Ospamox de ieri si fluimucil ,fiindca tuseste ingrozitor.Am fost 4 zile in concediu(restanta de anul trecut)si m-am intors mai obosita decit am plecat.
Am avut"mosafiri"de joi pina duminica,iar ieri am pierdut ziua pe la dr.de familie!Mi-e soooom rau si nu pot sa iau nimic;aveti solutii pentru dormit macar 8 ore pe noapte?Pleease!

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Ati vazut asta? www.laiasi.ro/forum/viewtopic.php?t=284&postdays=0&postorder=asc&start=0" target="_blank">http://www.laiasi.ro/forum/viewtopic.php?t=284&postdays=0&postorder=asc&start=0
Eu de abia acum am vazut si am ramas , poate s-a mai discutat si nu stiu eu, poate stiti mai multe de pe la TV (eu n-am TV)
Intr-adevar o sa strice zona aceea asa de frumoasa de langa palat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Stai ca nu pricep.
vor sa strice strandul? ca in spatele Palatului e strandul, apoi patinoarul si un camin de batrani parca. astea pana in sala sporturilor.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

dar nu stiati de proiect? a dat mai demult si la tv, la stiri...
cica e vorba de terenul viran dintre palat si strand...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna, fetelor! Va urmaresc din cand in cand, dar cum nu sunt mamica...
Insa in curand o sa fiu nasica unui baietel care are acum aproape doua saptamani si cautam un restaurant pentru botez. Dorim un restaurant pentru maximum 50 de persoane si care sa aiba camere de inchiriat (o pensiune, hotel etc.), pentru a putea tine si copilul cu noi. Si nu imi spuneti de Little Texas sua alte asemenea, ca nu avem bani pentru asa ceva. Vrem ceva mai modest, dar cu papa bun.
Multumesc!

P.S. Iar daca cineva dintre voi mi-ar spune tot ce trebuie sa cumpar pentru botez, i-as fi tare recunoscatoare.

Mergi la inceput