"Perlele" copiilor nostri 2
Raspunsuri - Pagina 12
Yasmine spune:
Andreas face cu cea mai mare placere baie, sta in apa pana i se incretzeshte pielea pe palme shi pe talpi shi cind iese din baie intr-o seara imi spune: "Mami schau mal meine Finger sind kaputt!" (uite mami degetele mele s-au defectat).
Cred ca avea 1 an jumate, cind era fascinat de trenuri shi locomotive (mai e shi acum) shi stand in curte pe trepte, vede doua insecte din alea de lemn roshii lunguietze care se doamne iarta-me fund in fund, la care Andreas arata cu degetzelul spre ele shi face "tuuuuu tuuuuuuuuu".
Corinna, Andreas Noel, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
alina023 spune:
quote:
Originally posted by iren
Bogdanel: Mami, mami, da-mi shi mie covrig, ca nu pot (lua), sint incalecatzi!
Ieri la masa, tati tusheshte ingrozitor. Bogdanelu, din hol: Tati, cre ca vomitzi!
Dimineatza, la Teletubbies.
Bogdanel:
-Julia, uite Lala!
Julia:
- Tata!
- Nu, Juli, Lala!
-Tata, tata!
- Juli, uite Po!
-Lala, Lala!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Iren, sa-ti traiasca minunile!!!
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
danielac spune:
Diana a avut lectie despre legume la gradinita.
Seara, acasa, eu ii curatam un fruct de kiwi si ea spune:
-Mami, doamna Eta (una din educatoare), curata legumele ca o mamica!!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
mihaela_s spune:
Silvia-2 ani:
Semnificatiile semnelor: -nenea musca peete(perete) si :
-ce face nenea?
-eu: spune tu ce face...
-bea!
-da, bea, dar ce bea?!
-aaaaa, LAPTE!
Azi se incalta cu cizmele Dianei, surioara mai mare cu 7 ani decat ea si apare in usa camerei spunsnd: "mami, uite soi tzat"-mami, uite pisoi incaltat!
Se uita la broasca testoasa din acvariu:
-ce face boasca in vana ei? Inoata!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
Am ieshit la plimbare azi cu kupiii, shi-am trecut pe linga o curte in care sta un ciine mare, lup shi cam nervos- e ciine de patrula Io, cu inima cit un purice, ii zic lu Bogdanelu :Mami, da la mine trotineta aia, ca zornaie prea rau pe pietrele-astea, shi mi-e sa nu latre zapacitu asta de catzel! La care el zice: Da' Codau, ciine rau, vine la noi! obsesia lui e "iepurash, dragalash"
Alina, merci frumos, shi kupilu tau e un dulce, ca ma delectez cu poveshtile tale
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Elena spune:
Discutie ca intre fete :))
Laura: “mama, eu mai incap la tine in burtica?”
eu: “nuuuu, mama, nu vezi ce mare esti !”, la care Laura raspunde ganditoare: “....ca ma gandeam sa-mi serbez ziua de nastere acolo”
Se uita odata la "Finding Nemo" (pentru a mia oara, btw :)) si cand ajunge la scena la care Nemo era foarte entuziasmat ca merge la scoala, sotul meu ii zice: "vezi, Laura, el nu spune ca tine "nu vreau sa merg la gradinita", la care Laura raspunde foarte prompt : "Da, asa sunt pestii, dar oamenii nu sunt asa" !!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
denizel spune:
quote:
Originally posted by Elena
[
Se uita odata la "Finding Nemo" (pentru a mia oara, btw :)) si cand ajunge la scena la care Nemo era foarte entuziasmat ca merge la scoala, sotul meu ii zice: "vezi, Laura, el nu spune ca tine "nu vreau sa merg la gradinita", la care Laura raspunde foarte prompt : "Da, asa sunt pestii, dar oamenii nu sunt asa" !!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Pentru Laura si pentru toti copilasii
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
iren spune:
Bogdanelu azi a vazut un avion, shi tot sarea sa puna mina pe el, cin' a vazut ca nu ajunge-mi zice "Bogdanel e prea mic, nu ajunge la avion, trebuie sa mai creasca" da c-o fetzishoara asha de trista, de-mi venea mie sa pling de mila lui...
Ieri vede nejte scari:
- Mami, uite scari!
- Da, mami, trepte, zic io...
- Nu, scari!
- Mami, trepte, scari, totuna...da el se-apuca sa numere
- Una totuna, doo totuna
Pe strada
- Mami, uite pasarile!...Mami, uite frunzele!...Mami, uite copacile!
Azi ma duc cu Juli sa-l iau pe baiat de la gradi, ii dau un corn in mina, iar Juli se-ntinde spre cornu lui : A, A! (cu gura laaarg deskisa, sa n-avem nici un dubiu asupra faptului ca vrea de mincare ) Da Bogdanelu zice:
- Nu, Juli, nu-tzi dau ca tu ai mincat lapte! Ea "mincase" lapte, intr-adevar, da-n urma cu fro 4 ore...
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
Elena spune:
Bogdanel&Julia rulz !!!
Mai avem si noi una proaspata, ca celelalte erau mai vechiutze, dedicatie speciala pentru denizel & gandacelu :
era afara o ploaie mocaneasca iar noi doua stateam la geam uitandu-ne cum turna si nu se mai oprea; dupa un minut, care-i timpu´ maxim cat poate sta mandra mea fara sa vorbeasca, imi spune ganditoare: " iarna plange ca nu poate sa vina mai repede...picaturile astea de ploaie sunt lacrimile iernii !".
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Elena" target="_blank">iaca si eroina
_