"Perlele" copiilor nostri 2
Raspunsuri - Pagina 13
gandacelu spune:
mai mai ce frumusica este!
dar nici cu poza cealalta nu mi-era rusine!
pe tine cand te vedem?:)
mami de ileana si ioachim
iren spune:
Bogdanelu:
- Mami, ce faci?
- Maninc, mami.
- Maninca, mami, sa te faci mare de tot! nu mi-ar stica mie fo doo kile-n plus, da nici asha mare cum imi ureaza plodu...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by Elena
Discutie ca intre fete :))
Laura: “mama, eu mai incap la tine in burtica?”
eu: “nuuuu, mama, nu vezi ce mare esti !”, la care Laura raspunde ganditoare: “....ca ma gandeam sa-mi serbez ziua de nastere acolo”
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Elena
S-o pupi pe mica filosoafa ... vad acum avem o triada Laura - Ile - Sofia (Galagia)
Smilla
Come to the dark side: we have cookies!!
Elena spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
... vad acum avem o triada Laura - Ile - Sofia (Galagia)
Come to the dark side: we have cookies!!
Smilla
Smilla
Cand venim in tzara, daca vor doamnele, poate facem trio-ul sa se intalneasca live , sa vezi atunci ce iese :)
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Stinu spune:
Ei si fetita sensibila si poetica ,mi-a placut teribil explicatia ei cu picaturile de ploaie.
quote:
Originally posted by Elena
Bogdanel&Julia rulz !!!
Mai avem si noi una proaspata, ca celelalte erau mai vechiutze, dedicatie speciala pentru denizel & gandacelu :
era afara o ploaie mocaneasca iar noi doua stateam la geam uitandu-ne cum turna si nu se mai oprea; dupa un minut, care-i timpu´ maxim cat poate sta mandra mea fara sa vorbeasca, imi spune ganditoare: " iarna plange ca nu poate sa vina mai repede...picaturile astea de ploaie sunt lacrimile iernii !".
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Elena" target="_blank">iaca si eroina
_
denizel spune:
[quote]Originally posted by Elena
Bogdanel&Julia rulz !!!
Mai avem si noi una proaspata, ca celelalte erau mai vechiutze, dedicatie speciala pentru denizel & gandacelu :
era afara o ploaie mocaneasca iar noi doua stateam la geam uitandu-ne cum turna si nu se mai oprea; dupa un minut, care-i timpu´ maxim cat poate sta mandra mea fara sa vorbeasca, imi spune ganditoare: " iarna plange ca nu poate sa vina mai repede...picaturile astea de ploaie sunt lacrimile iernii !".
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Elena" target="_blank">iaca si eroina
_
[/
quote]
Multumim Lauricai! Mai, ce mai fetita!!!
Si eu vreau la intilnireee!!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
iileana spune:
Tudor privea pierdut pe fereastra autobuzului.
- Tudor, la ce te gindesti?
- Nu ma gindesc....dar ar trebui sa ma gindesc la ce ma gindesc...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iren spune:
Azi ma chinuiam de zor sa bag coada papushii lu Bogdanelu printr-un elastic.
Bogdanel, atent la operatziune: Mami, ce faci?
Io, cu limba scoasa, transpirind shi indesind paru bestiei de papusha in elasticu prea mic: Da tu nu vezi ce fac??
El: Te chinui
Avea dreptate, mititelu...
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by iileana
Tudor privea pierdut pe fereastra autobuzului.
- Tudor, la ce te gindesti?
- Nu ma gindesc....dar ar trebui sa ma gindesc la ce ma gindesc...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
iren spune:
Bogdanelu, mindru:
- Mami m-a tundat azi!
Adeka l-am tuns
Julia scoate nejte sunete ciudate, iar Bogdanelu e in extaz:
- Julia, faci ca trenu!!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii