ile la 2 ani (bis)
Raspunsuri - Pagina 10
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by adriana
Ile, iaca, Codrin te asteapta gata echipat
Ia-ti basmaluta si vino!
mai, incredibil! excelenta poza! de milioane! ce grasun era! hahaha super! unde e facuta?
va pupacesc pe toti si in special burticuta mamei:)
mami de ileana si ioachim
adriana spune:
Gandacelu,
eram la hramul unui schit, sus in munti.
Au venit taranii de prin satele din jur, imbracati in port national.. care ce mai aveau prin casa...
Noi am dezbracat un baietel de pe acolo si l-am gatit pe Codrin.
Nu ca are fata de tzaranel?
gandacelu spune:
adriana, am facut si eu niste poze la fetite imbracate in costume nationale de Craciun, le poti vedea la semnatura, sunt minunate! mi-e dor de voi, sper sa ne mai vedem, Ile nu l-a uitat pe Codrin, inca ma mai intreaba de el!!!
va uram tuturor un an nou fericit!!!
si acum, doua perle mai recente (ce pe restul... le-am )
aseara in Gima, eu cautam niste morcovi pentru supa, Ile se zbenguia de colo-colo. langa noi, o doamna in mana cu un ardei, dintr-aia ne-romanesti, de un galben ireal...
la care Ile se duce la ea si o intreaba:
-e de jucarie?
acum vreo doua zile:
-mami, faci cartfi prajiti?
-nu, mai Ile, ca am facut si aseara...
Ile sta ce sta, se gandeste si:
-acum e aseara?
dar, pentru ca ma vede razand, se corecteaza:
-acum e maine?...
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mara03 spune:
de mii de ori micutza vedeta, pe fratiorul ei dulce si pe parintii ei speciali.
UN AN NOU FERICIT SA AVETI SI VOI!!!
unu
doi
trei
Simonna spune:
Doamna "aia mare care impinge la carucior" ma topeste domnisoara! Super definitie! Sa salvezi perlele astea, citesti peste citiva ani si nu-ti vine sa crezi!
Categoria aia, in care tu vorbesti la figurat si mititeii o iau de buna, cum s-a uitat Ile "fix" in ochii tai e dementiala...
Cu drag si mai scrie, nu te lasa pe tinjala (oare cum s-ar aseza ea daca i-ai cere sa se lase pe tinjala? Imi vine sa rid deja cind imi imaginez...)
Simonna
gandacelu spune:
a venit ile dupa 3 saptamani de stat la buni si azi am fost la zoo
cetave falsh-uri:
in crescendo:
-tigruleeeeeeeeee! tigruleeeeeeeeee! tigrule! de ce nu vorbesti cu mine?!!
...............
-leuleeeeeeeee! leule! esti turc, n-auzi ca te strig?
............
la piton:
-din sarpele asta putem face pantofi!
abia acum imi dau seama cat de dor mi-a fost de ea...
ieri m-am vazut cu cuscra adriana pe cand ile inca nu se intorsese. seara i-am spus:
-m-am intalnit cu codrin azi! (pe codrin l-a vazut o singura data asta vara si atat i-a fost) ...mai stii cine e codrin?
-sotul meu!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
Sabina spune:
aaaaaaah, bestiala faza cu leul!!!
pupa pe ile;)
Sofiei ii e dor;-)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adriana spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
seara i-am spus:
-m-am intalnit cu codrin azi! (pe codrin l-a vazut o singura data asta vara si atat i-a fost) ...mai stii cine e codrin?
-sotul meu!
bestiala faza cu sotzu'
irina.c. spune:
hi,hi,mie mi-a placut cea cu sarpele,e fata practica Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today