ile la 2 ani (bis)
Raspunsuri - Pagina 11
gandacelu spune:
aseara dupa meciul steaua-rapid bucurie mare la noi in familie! ile ne priveste mirata incercand sa inteleaga, iar eu ma incumet sa ii esplic:
-uite, ile, mami e stelista, tati e stelist, unchiu' e stelist, toata familia suntem stelisti...
-da, noi nu suntem rapizi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
Sabina spune:
BESTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
gandacelu spune:
ieri: ile nu a dormit la pranz si e moarta de oboseala... si a inceput chiar sa se balbaie
-mai ile, ai grija cum vorbesti, nu te mai grabi asa, tu nu vezi ca te balbai?!...
ile e fara replica... 2 secunde
-pai daca asa e vorba mea... (mai sta 2 secunde) ... pai daca asa m-a facut pe mine Dumnezeu... (mai sta 2 secunde) ... galgaitoare!
categoria: "o! Pasa! cat de darnic esti!"
ile stie ca daca mananca tot se face mare. mananca ce mananca, dupa care se suie pe scaun:
-uite, mama, ce mare m-am facut!
-da, esti mai mare decat mine! (zic eu fiind jos pe scaun) acuma, ca tot esti tu mare si eu mica, ce mai, tu trebuie sa fii mama si eu copilul! (ile e incantata) asa... o sa ma stergi la fund, o sa-mi dai de mancare, o sa ma culci, o sa-mi spui povesti, o sa faci treaba, o sa ma plimbi afara (ile nu mai e incantata... dar se gandeste ce se gandeste si deodata, in culmea fericirii:
-da! si o sa-ti cumpar jucarii! MULTE JUCARII!!!
hihihi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
gandacelu spune:
buna seara prieteni:)
nu v-am mai povestit de mult de Ile... am recitit de curand perlele ei si m-am emotionat si mi-a parut rau ca nu am mai scris, chiar daca sunt perle mici-mici, perlute:))
unele proapete:)
Ile isi doreste foarte mult un animalut... catel, purcel, orice-ar fi... orice vede pe afara, vrea si ea. raspunsul meu invariabil la rugamintile ei este destul de prozaic: mami, cand ne mutam la casa iti iau toate animalutele, dar la bloc nu mai avem loc... si apoi, toate animalutele fac caca si pipi prin casa... nu se poate!
ieri Ile a venit la mine radiind:
-mami, am descoperit!
-ce ai descoperit???
-am descoperit ce animalut sa ne luam!
-aoleu mami, ce animal?
-o gargarita! nu face nici caca nici pipi prin casa!
azi, povestim de o nunta la care am fost de curand... Ile, fascinata de mireasa, cat de frumoasa a fost, ca o printesa...
-mami, ce rochita frumoasa a avut mireasa!
-da, mami!
-si ce frumoasa a fost!
-da mami! toate miresele sunt frumoase! si eu am fost o mireasa foooooarte frumoasa!
-da, mami! dar si mireasa asta a fost frumoasa!
(io deja sunt geloasa)
-dar eu, n-am fost frumoasa?
-ba da, mami!... dar ce rochie frumoasa avea...
-dar rochita mea de la nunta n-a fost frumoasa? rochita mea rosie?
-ba da, mami! aratai ca o rosie!
pika-pika spune:
Pai sa-ti para rau...Ca de cand tot asteptam sa postezi.Si tu si Sabina v-ati cam lasat pe tanjeala in ultimul timp.
Ile e tare fascinata de mirese,ca mai demult vroia sa te mariti din nou cu tati sa te vada mireasaHai da-i niste pupicei de la mine.
36+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
Pai sa-ti para rau...Ca de cand tot asteptam sa postezi.Si tu si Sabina v-ati cam lasat pe tanjeala in ultimul timp.
Ile e tare fascinata de mirese,ca mai demult vroia sa te mariti din nou cu tati sa te vada mireasaHai da-i niste pupicei de la mine.
ia uite cine asteapta un bebe! mai tu o sa nasti de ziua lui ile, o sa vezi hihihi
ce ma bucur ca ai ramas insarcinata! sa-ti ajute Dumnezeu sa ai un bebic sanatos si ascultator si iubitor:)
da, ile e fascinata de mirese, cred eu pentru ca seamana cu niste printese adevarate
una mica, de azi (sa vezi ce o sa te astepte!)
ile sta singura in camera ei cu cate o carte de povesti in mana (fara poze) si citeste... si citeste... citeste povesti! o aud cum spune: si printul s-a dus... si a facut... (ma rog, nu sunt in stare sa improvizez) face chestia asta de vreo ora - mai ce fata cuminte are mama! iuhuuu! si desteapta!
-mai ile mai, cu cine semeni tu asa desteapta?
se fastaceste, io ma uit fix la ea, cu subinteles
-nu stiu...
-hai hai, cu cine? cu cine?
in sfarsit raspunde:
-nu cu tine...
-ei bine, nu cu mine, oftez eu, dar cu cine?
-nu cu tati...
-dar cu cine, mama, cu cine?
-... cu irinuca!
(irinuca e finutza noastra, cu 1 an mai mare decat Ile. deh! noua generatie vine tare din urma!)
pika-pika spune:
Hehe...as vrea eu asa o fetita desteapta ca ile...da' cu cine sa semene?
36+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
Sabina spune:
ahahahahaaa
mooooooooooooooooooooor
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
be_yourself spune:
...toata ziua am citit perle,chiar ca DC-ul creeaza dependenta...si la cat imi plac mie copii,cred ca acum am sa ma duc pe la vecini,ca au si ei o mica vorbareatza...ca mi-e pofta de niste poante pe viu