Voalul de mireasa

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Tiara este super, a costat mult? Si apoi ce facem cu ea? Ma tot bate gendul sa imi iau si eu una, sunt la magazine sau trebuie sa astepti mult pana ti-o aduce?
Stie cineva daca imi gasesc in Cluj sau in Mures asa ceva, si unde trebuie sa caut.
Este superba si parca mi-ar place si mie una.
Multumesc pentru oric informatie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by olim

Tiara este super, a costat mult? Si apoi ce facem cu ea? Ma tot bate gendul sa imi iau si eu una, sunt la magazine sau trebuie sa astepti mult pana ti-o aduce?
Stie cineva daca imi gasesc in Cluj sau in Mures asa ceva, si unde trebuie sa caut.
Este superba si parca mi-ar place si mie una.
Multumesc pentru oric informatie.
Pupici

olim daca vorbeai cu mine atunci iti pot spune ca tiara mea este luat din magazin Agnes Toma si cred ca o gasesti in fiecare magazin de-al lor si nici nu e scumpa
da eu parca tin minte ca tu ai deja tiara, sau gresesc?

Mergi la inceput

Nu, o am inca deoarece aici costa peste 300 de euro si cred ca nu merita sa dau atatia bani pe ea.Mi-a placut una din argint tare mult, dar pana la urma nu am luat-o.Oricum o sa mai gandesc acasa daca zici ca sunt.
Numai ca eu nu prea am timp, deorece ajung inainte de nunta cu 5 zile.
Oricum merci.
Pupici,
Invitatiile sunt superbe, nushulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Olim, cred ca daca iti pui trandafirasi in par, atunci tiara nu isi mai are locul, oricum decizia este a ta. Nu cred ca are sens sa dai 300 euro pe una, am vazut si la vanzare pe net, pe diverse site-uri straine iar pe aici costa pana intre 250 000 lei- 2 milioane
Pupici si succes!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Cred ca ai dreptate, dar tot parca mi-ar place una.Nasa mea zice ca asa o sa ma simt ca o printesa, mai ales ca si rochia este facuta gen printesa.
Oricum multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by olim

Cred ca ai dreptate, dar tot parca mi-ar place una.Nasa mea zice ca asa o sa ma simt ca o printesa, mai ales ca si rochia este facuta gen printesa.
Oricum multumesc

asta poti sa o mai zic o data eu pana nu mi-am pus yiara pe cap si cu voalul nu m-am simtit printesaiti da un aer deosebit o tiara cu strasuri cristale orice
te sfatuiesc sa-ti iei ai timp in 5 zile cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, am o coronita de vanzare.
Scrieti-mi pe mail la p_alyna@yahoo.com sau messenger: p_alyna

O vedeti la adresa de mai jos.

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput