Voalul de mireasa

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Si eu cred ca ar trebui sa fac un voal mediu dar tot din acelasi material.
Sa-l finiseze la margine sau sa-l lase asa , doar taiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

quote:
Originally posted by Iael

Si eu cred ca ar trebui sa fac un voal mediu dar tot din acelasi material.
Sa-l finiseze la margine sau sa-l lase asa , doar taiat?

nu dau sfaturi....dar in pozele cu rochite de mireasa de la case de moda din afara.....am vazut mai multe voaluri nefinisate...adica fara marginea aia alba din bentita...mai orieteaza-te si dupa asta..zic si io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu am pe marginea voalului cusute margelute lunguiete incolore, foarete discrete, margelute din care sunt aplicate si pe rochie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by floarea de colt
nu dau sfaturi....dar in pozele cu rochite de mireasa de la case de moda din afara.....am vazut mai multe voaluri nefinisate...adica fara marginea aia alba din bentita...mai orieteaza-te si dupa asta..zic si io....

Nici io n-am marginea ceea din bentitza....voalul meu este mediu (cam pana la cot) si este brodat manual pe "poale" .

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Nici al meu nu are margine din bentita, are un fir de guta finisat, face ca marginea sa fie mai ondulata .Sper sa intelegeti la ce ma refer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna fetelor....eu voi purta voalul mamei mele...asa am scapat si de "un lucru imprumutat"...il voi adapta putin...dar va fi super....sa vad cum il aranjez....stau mai prost cu tiara....vreau un gen de bentita....de care sa cos vooalul...dar nu am gasit niciunde...una alba....sugestii??? ar fi binevenite....va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Voalul meu este luuuuuung pana in pamant cu inca o parte scurta care va veni pusa pe fata pana la biserica. Si imi voi lua si tiara numai ca nu am gasit inca una cu pietricele roz. Voi ati vazut pe undeva????

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by simonam_78

Estera, magazinul este langa PRO TV (P-ta Iancului)

Mersic!

estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ieri am fost si mi-am luat voalul este super frumos e lungpana peste fundsi imi sade tare bine cu el...si mi-am gasit si coronita cu cristale foarte frumoasa set cu cercei si colier dar nu mai aveam bani la mine si o sa ma duc zilele astea sa le iau sa nu se dea
si cand ma gandesc ca la inceput nici nu vroiam voal si cand ma uit in oglinda ma vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

quote:
Originally posted by nushulica

si cand ma gandesc ca la inceput nici nu vroiam voal si cand ma uit in oglinda ma vad

Pai de ce sa nu te vezi cu voal, nushulica? Sa te vezi cu ce vrei tu, pentru ca va fi unica zi din viata ta cand te vei simti ca o printesa! Indeplineste-ti toate visele, acum e sansa ta!

Te

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput