Help! Telefon mobil - Urgent

Help! Telefon mobil - Urgent | Autor: Stefana

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am luat teapa cu un SE T68i, care cica trebuia sa tina 400 h in stand-by si 11 h de convorbire, maine trebuie sa ma duc sa iau altul in loc. Si am nevoie de ajutorul vostru, sa-mi recomandati ceva incercat.
Deci: am nevoie de un telefon la care sa tina bateria cel putin 6-7 zile cu convorbiri de cca 40-50 de minute pe zi si care sa aiba o memorie de cel putin 300 de numere. Nu vreau sunete polifonice, nu ma intereseaza cate culori are, camera sau alte minuni. Doar sa indeplineasca cele doua conditii de mai sus. Si, bineinteles, sa fie cat mai fiabil.
Ce imi recomandati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Exista

Dar se vinde cu tot cu priza si perete

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

de ce nu-ti mai iei o baterie in poseta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Nokia mi se par cele mai bune. sotul meu a avut si si-a luat din nou Nokia.
eu am acum un SE si nu mi se pare deloc bun (la baterie ma refer) dar l-am primit pe gratis asa ca..

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Ei zic ca exista. T68 trebuia sa tina mult mai mult dupa cum zic ei.
Telefonul meu, Ericsson T20, tinea acum 4 ani, cand l-am cumparat, doua saptamani cand il inchideam noaptea si 9-10 zile cand nu-l inchideam. Iar acum, cu bateria de atunci, tine 3-4 zile in regimul de care am pomenit.
Nu era cazul sa fiti sarcastice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

nu stiu daca chair poate sa tina for real 6-7 zile in situatia in care vb 40-50 de minite pe zi...
dar poti sa faci o cheste, sa-ti iei o a doua baterie sau daca mergi cu masina sa-ti pui un hands-free din ala si cu functie de reincarcare...
by the other hand, sa-l pui la incarcat sa zicem la 3-4 zile nu mi se pare chiar asa de rau...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

Iti recomand Nokia 6310i, nu are ecran color dar nu o sa ai probleme cu bateria 2 saptamani si asta chiar daca vorbesti mult in fiecare zi.

Choose life, choose a career, choose a washing machine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Buna informatie...ultima. Daca nu am intrebat si eu cand trebuia. Btw stiu ce sa fac in viitor.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput