Nu stiu prea multe despre asta. Sper sa ma fac inteleasa.
Am incercat sa le copiez ca pe text dar nu se selecteaza ("albastresc"). Nu vreau sa le printez ca atare ca sunt mici si cu o pagina de text langa ele. Ce ma sfatuiti?
te duci cu mausu' pe poza, dai click dreapta si iti apare "save file..". asa ca selectezi optiunea respectiva, salvezi unde vrei poza si apoi e gata:)
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Eu am descoperit www.picsearch.com si imi iau pozele cu copy-paste sau Save picture as.
Vilma, Anca (3.10 ani) si Tudor (11.12.2003)
Vilma,
Multumesc frumos. Am incercat si am gasit cate ceva din ce-mi trebuia dar ma trimite la Trocadero si apoi nu le mai regasesc pe cele dorite.
Josefine,
Nu mi-a mers "copietura". Pe unul dintre materiale scrie "copyrighted material" (eu vreau sa-l folosesc doar pt. uz personal). Poate din cauza asta nici macar sa-l copiez nu pot? Pe restul ilustratiilor nu scrie nimic, pot sa le copiez dar cand dau "paste" nu-mi ia comanda (nu apare innegrit cuvantul).
Imi puteti spune ce altceva sa fac exceptand printatul lor?
Daca atunci cand dai right click cu "mouse"-ul nu iti apare nici optiunea de copiere, nici cea de salvare a imaginii, o alta posibilitate e sa folosesti butonul Print Scrn de pe tastatura.
Acesta iti copiaza tot ceea ce se afla in acel moment pe ecran. Dupa aceea mergi intr-un program de desenat sa de fotografii si dai paste, dupa care folosesi optiunea crop si tai din imaginea intregului ecran numai partea care te intereseaza.