Grupa mica
Fetita mea are 3 ani si 4 luni si este in grupa mica.Este o catastrofa la desenat si colorat.Ceilalti copii din grupa coloreaza si deseneaza frumos.
Este vreo problema?Nu are rabdare sa coloreze.Mai mult mazgaleste si cand vreau sa coloram impreuna imi spune sa colorez eu ca ea nu se pricepe.
Nu stie sa deseneze nimic...nici casa ,nici copaci,nici soare,nici nori.De pictat cu acuarele nici nu poate fi vorba.Mazgaleste tot si toate si nu face nimic descifrabil.
Gabi si Moni 3 ani si 3 luni.
Raspunsuri
Cary spune:
Calmeaza-te asa e la inceput!dar n-o certa,ci INCURAJEAZ-O:
-vai ce bine ai facut,
-cat de frumos e,
-hai sa-ti mai arat ceva
Aici pe site am gasit desene de colorat si Rebi era foarte incantata de ele,sunt foarte multe animale.Spunei mai intai sa coloreze conturul dupa care sa vina sa umple!
Nici Rebi nu se da in vant dupa colorat,nici nu prea are talent la desen in SCHIMB ii place foarte mult la calculator!
Fiecare copil are talent doar ca noi trebuie sa avem rabdare sa-l DESCOPERIM!
Succes!
gabid spune:
Si Moni e la fel.Nu-i p[lace sa coloreze si sa deseneze ,in schimb ii place f mult la calculator si ii place sa-i citesc din carti.Citim ore in sir povesti de toate felurile.Nu are nici o importanta daca o stie...si-o aprofundeaza.
Gabi si Moni 3 ani si 4 luni.
laurajr spune:
Cred ca ai pretentii "artistice" cam mari pt un copil de 3.4 ani...Ioana nici ea nu deseneaza cu creioane colorate ci cu tempera si se mazgaleste toata ! Face doar cercuri, linii de fapt nimic definit ( flori, soare , nori ) .
Sotul meu deseneaza tare bine si mai picteaza impreuna .
Iar cand merg la gradi si vad ce frumos deseneaza cu creioane ceilalti copii, imi vine sa plang ! Am senzatia ca toti stiu sa deseneze, numai fiica-mea nu !
Bine macar ca acum nu sunt singura mamica ingrijorata !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
zulu spune:
Anita si Alexia, fetele mele in varsta de 3 ani si aproape 8 luni sunt aproximativ in aceeasi situatie. Sunt grupa mica din septembrie si abia acum o floricica icepe sa semene cu o floricica. Pana acum nu aveau rabdare sa stea sa deseneze ceva, doar smangaleau si nu numai acasa si la gradinita la fel. In fiecare zi mergeam(si merg) la gradi sperand sa vad la 'avizier' (in fata usii de la gupa lor sunt expuse desenele lor din ziua precedenta) un desen frumos de al lor.. (desen sau o foaie colorata) de fapt normal.. intotdeauna au fost cele mai urate si din care nu intelegeam nimic. Dar acum incep sa vad o oarecare imbunatatire (dar foarte mica) Sincer, nu-mi fac griji, desi sunt un pic invidioasa pe ceilalti parinti care vad adevarate 'capodopere' 'or sa invete cu timpul. Si in plus ele finnd doua tot timpul.. au 'treaba', se joaca si nu au rabdare sa stea sa deseneze...
Succes! Si aveti rabdare...