Aspirante optimiste ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Sorinuta multumesc mult de telefon si am sa faca sa acum zici tu.NU ma mai gindesc la bebe si cei care ma vor intreba le voi spune ca va veni cind va vrea el.Si o sa fim niste veesle ca altfel ajungem la nebuni si precis bebicul nu va vrea o mama nebuna linga el si stresata pe deasupra.Deja ma cam doare capul de la atitia nervi si griji si stres.Asa cum ai spus tu va veni si ziua noastra.Oricum eu m-as duce sa beau niste apa dupa colega mea,poate vine si la mine

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lachione,cred ca nu am inteles eu bine....8 sarcini intrerupte ai?nu am inteles bine,spune-mi ca nu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

lachi, sorry ca o spun dar mie deja imi vine sa plang de mila ta! Asa noroc ai avut mai fata frumoasa?
Hai ca Dumnezeu nu doarme si sigur intr-un fel sau altul ajungi tu mamica.

dandana gogoshica, sigur ca am auzit de intalneala insa...in fiecare zi am piscina dupa amiaza si mai exact 2 ore/ zi incepand cu ora 5 PM. N-am ce sa fac ca este sanatatea sotzului in joc trebe sa-l protejez. Acum daca pe langa el mai fac si eu ceva sauna, piscina, jacuzii....ei?

sorinache, ieri am fost ffff ocupata dar promit ca azi raspund (chiar daca o fi mai tarziu)

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vale, 8 poate ca nu, dar 7 sigur!
O sa ai ocazia sa ma linsezi la intalneala!
Haideti mai veteranelor, sariti pe taur luati-l de coarne si puneti-o de-o intalneala! Ca m-am enervat rau de tot cu nervii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Daca voi nu vreti sa venit la intalneala, eu tot merg si vaz eu cine vine si cine nu, asa ca................vale maine sun si fac rezervare

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

deci asa lauriciule nu ma bagi in seama, aha, da??! lasa ca te bag eu in seama, vreai/nu vreai!

zii si mie la ce piscina mergi si pana la ce ora este deschisa? ca eu sunt cam nocturna, stii bine..

in ceea ce priveste avorturile provocate, am si eu unul demult la activ, am ezitat mult, dar pana la urma am decis sa fac, tempita de mine... dar trebuie sa va aduceti aminte ca imediat dupa revolutie nu exista "cultura" in problemele astea, exista mitul femeii care-si programeaza viata in amanunt si, cand vrea, face copii pe banda! si era si perioada cand in sfarsit se daduse "liber" la avorturi, tocmai aparuse minunatul avort prin aspiratie faradurerifaraurmari, bleah imi vine sa vars numai cand ma gandesc ce am putut sa fac! nici nu stiam ce-i aia extrauterina, infertili-ce?, ca steriletul da... sterilitate, ce mai... lipsa de informatie si cultura... si de aici iluzia ca nu-i nimic, renunti acum, dar mai tarziu faci o droaie de copii

ca si zilele trecute cand am auzit ca o bolnava psihic si-a omorat colega de rezerva de spital, si erau facuti vinovati supraveghetorii care "trebuiau sa le monitorizeze permanent". Adica ce-si inchipuie oamenii, ca supraveghetorii aia stau cu okii 24 de ore din 24 pe bolnav?!!! nu exista asa ceva nici in america, ar insemna omul si bolnavul va dati seama! suprav.se uita din cand in cand, sa zicem la sfert de ora, ceea ce trebuiau sa faca era sa izoleze permanent in alta camera bolnavul potential periculos, dar cum in romania e lipsa de spatiu si bani... iar oamenii condamna fara sa cunoasca din lipsa de informatie si cultura, iar directorul spitalului respectiv ca sa se degreveze de responsabilitate tot pe supraveghetori a dat vina cand de fapt... no ca azi am hemoragie verbala, ma scuzatzi!

Mergi la inceput