Apartamente noi mai ieftine in Bucuresti?

Apartamente noi mai ieftine in Bucuresti? | Autor: ankgratiela

Link direct la acest mesaj

Am vazut la televizor un subiect interesant despre niste apartamente in blocuri noi mai ieftine decat in cartiere din Bucuresti.
Stie cineva ceva despre asa ceva?
Eu sunt interesata de asa ceva, de zona, de pret, de conditii.
Am inteles ca deja sunt in constructie unele.
Stiti cumva ce firma face asa ceva?

Multumesc ,
Anca si Teodor(15 mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

Oare cei de la Impact fac si blocuri?
Ce am vazut in reportajul respectiv era -prin zona Bucurestii Noi.
Poate totusi e cineva interesat si imi poate da si mie ceva informatii.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Anca, uita-te putin la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44677&whichpage=1, e un articol citat de Akula, pe la sfirsit, despre apartamente facute de Triumf Construct. Astea or fi?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Haide mai, voi doar nu credeti, ca este si ieftine este si noi???
Vreti sa punem pariu ca este un shpil la mijloc?
Ca de exemplu niste conditii care una cate una te fac sa iesi din lista potentialilor viitori proprietari? Ca sa ramana pe lista ori cei cu bani ori cei cu pile?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

S-a tot dicutat la TV zilele astea despre piata imobiliara si blocajul tranzactiilor la care s-a ajuns din cauza preturilor care au crescut aberant, fara o baza reala. Si au venit diversi cetateni si si-au dat si ei cu parerea ca poate acum or fi mai ieftine apartamentele noi decit cele vechi. Dar nu mi-a facut impresia ca era un comentariu legat de ceva concret (zona, pret, conditii) ci doar o parere a unuia.
Si altcineva isi dadea la fel cu parerea ca daca s-ar construi foarte multe apartamente noi in Bucuresti, ar scadea pretul celor vechi. Discutii, discutii...
Pina una alta nu se face nimic, iar apartamentele din Bucuresti acum au ajuns la preturi mai mari decit in vestul europei. Ca sa nu zic de vile, ca au preturi mai mari decit in Florida sau Spania.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu imi caut apartament si sunt niste preturi infernaleCele pe care le-am vazut sunt mici, instalatii proaste, blocuri vechi, preturi mari...iar de cele spatioase nu ne putem atinge...ajunge unul cu 3 camere si la 70.000 Euro

Mergi la inceput

m observat si eu ca nu toate reportajele spun ceva concret, dar pe mine m-a incantat mult aceasta oferta incat mi-am pus deja ceva sperante pentru viitor.
De aceea as vrea sa cunosc mai multe , sa stiu exat ce firma se ocupa de asa ceva si au oferte concrete.Daca nu sunt numai vorbe in vant nu as vrea sa ratez o astfel de ocazie.

Multumesc pt. orice fel de informatie
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

A fost un reportaj la TV acum o saptamana si ceva dar nu despre apartamente noi in blocuri mai ieftine. Era vorba de ex. despre un teren in Bucuresti nu stiu pe unde care costa 325 euro/mp si daca pe acel teren s-ar construi o casa, o vila ar fi mai ieftina decat un bloc construit pe acelasi teren. Pt ca daca s-ar contrui un bloc cu 10 etaje acestea ocupa acelasi teren care in final bucatia aia de pamant ajunge sa coste de n-spe mii mai scump decat casa.
Asta era subiectul pe care cred ca l-ai vazut la TV. Altceva , da, s-a zis ca or sa scada preturile la apartamenta pana la sfarsitul anului, si ca agentiile imobiliare n-au mai incheiat on tranzactie de doua luni, ce bine imi pare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by ankgratiela
Daca nu sunt numai vorbe in vant nu as vrea sa ratez o astfel de ocazie.

Nici tu nu vrei si nici alte citeva zeci/sute de mii de bucuresteni care sufera din lipsa de spatiu locativ corespunzator

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Ce am vazut eu acum catyeva zile chiar se referea la apartamente in niste blocuri construite ( e fapt in constructie sau in proiect) in zona Bucurestii Noi la marginea capitalei in spatele unui ansamblu de vile deja locuibile, Chiar prezentau si o macheta. Atunci am inceput sa ma interesez mai mult pentru ca am vazut ca au chiar degand sa demareze asa ceva.
Anca si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:

Haide mai, voi doar nu credeti, ca este si ieftine este si noi???
Vreti sa punem pariu ca este un shpil la mijloc?
Ca de exemplu niste conditii care una cate una te fac sa iesi din lista potentialilor viitori proprietari? Ca sa ramana pe lista ori cei cu bani ori cei cu pile?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Da` vilele lu` Becali cu 10.000 E, cu care se lauda in campania electorala, unde sunt?

Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (2 luni, 4.850 kg,56 cm)

Mergi la inceput