Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Florinini, nu mai tin minte directiile, stiu doar ca fugea de mine.Tot azi noapte am mai visat ca eram gravida in 9 luni, trebuia sa nasc si nu vroiam, ziceam ca mor in timpul operatiei si mama mea ( care a murit ) incerca sa ma convinga sa nasc.Deci e clar, nu voi fi gravida.Oricum, mersi de interpretare, desi eu nu cred in vise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor..
Eu sunt in ziua 28 si bineinteles ca azi dim mi-au venit blestematii de rushi..asta e...poate luna data viitoare o sa fie mai cu noroc.Oricum se pare ca macar CM s-a reglat in ultimele 3 luni.Acum vine la 28 de zile in timp ce pana acum era undeva intre 25-28 de zile.Daca scap si de prolactina asta in urma tratamentului cu Dostinex, cine stie ..poate poate ajunge o barza si la mine
Cata iti tin pumnii, doamne da sa se lase cu , iti tin pumnii stransi.
Laurici,fiind mai nou am citit despre necazul tau,imi pare tare rau, dar fruntea sus si o sa vezi ca o sa vina si bebicul mult dorit.
Tuturor fetelor care inca sunt in asteptare BAFTA !
un week-end placut tuturor
va pe toare
cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cata imi pare rau ca nu am reusit sa te prind inainte de a pleca la munte.Iti doresc distractie placuta si toate cele bune.Sper din tot sufletul sa vii acasa cu vestea cea mare chiar daca testul a iesit negativ .Eu sunt in continuare in asteptare.Sunt in ziua 26 si temperatura peste 36.9. Sper sa fie bine desi pe Fertility imi spune ca nu am avut ovulatie, dar eu am vazut o crestere de temperatura destul de elocventa in ziua 17.
"Daca drumul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru tine pentru a-ti rasplati curajul!" - Gabitaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Sa stiti ca inca nu mi-am dat obstescul sfarsit, dar simt nevoia de o pauza; am aflat cam tot ce era de aflat si am facut cam tot ce era de facut.
Ma uit in urma si ma mir si eu cat timp a trecut, ma uit inainte si ma apuca frica ...
Am nevoie acum doar de un dram de Dumnezeu, sau de noroc, spuneti-i cum vreti .

Intru aproape zilnic pe DC si va tin pumnii, chiar daca de la distanta.
Va sarut pe toate si va doresc mult noroc, iar mamicutelor - Felicity, Tonnicica, Roxee (iertati-ma daca am omis pe cineva) le doresc sa fie fericite cu bb-ii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Danangie si Florinini se pare ca luna asta vom parcurge emotiile impreuna... si eu sunt in ziua 9 a CM. Florinini nu stiu sa raspund la intrebarea ta, dar si pe mine ma asteapta o echo asa ca sunt interesata de interpretarea rezultatelor.

Tonnia multumesc, chiar ieri mi-am cumparat acid folic in combinatie cu fier si am inceput sa iau.

Cata ma gandesc la tine cu pumnii stransi, sa vii cu vesti bune!!

un we placut tuturor

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

quote:
Originally posted by iepurila

Dragele mele,
Va rog tare mult linistiti-ma si pe mine (daca e cazul). Am facut ieri eco si concluziile sunt : uter anteversat, contur regulat; endometru 10.7 mm, trilamelar; corp uterin 46.5/37.3/46.8; ovar drept 28/20mm cu 6-8 foliculi neevolutivi; ovar stang 28/21mm cu 6-8 foliculi neevolutivi. Mi-a spus dr ca sesizeaza ceva ce ar putea fi un polip endometrial dar pentru edificare trebuie sa fac sonohisterografie. O alta concluzie ar fi ca s-ar putea sa nu ovulez si m-a trimis sa-mi fac progesteronul in ziua 21 CM. Ce parere aveti de toate astea ca eu tare sunt speriata. Ce inseamna uter anteversat? Stie cineva in ce consta sonohisterografia? A mai facut cineva?
Ieri a fost ziua 14-a a unui ciclu care in ultima vreme nu mai este regulat: ba 25-26 zile, ba 28 zile. Credeti ca exista posibilitatea sa fi ovulat inainte cu o zi doua si sa nu fi aparut nici un semn la eco?
Va multumesc tare mult.
Va pup

Cand uterul este situat anterior fata de axul vaginal atunci este vorba de anteflexia uterina sau uter anteversat.
Gasesti si aici ceva >
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=896

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaishappy spune:

Florinini,incerc eu sa-ti spun cate ceva legat de intrebarea ta cu temperatura.In prima parte a ciclului menstrual asa numita faza foliculara, progesteronul este absent,deci temperatura bazala este mica.La mijlocul ciclului are loc ovulatia,in urma careia ia nastere corpul galben ce incepe a secreta progesteron.Temperatura bazala creste(cu cel putin 0,2 grade) si este identificata ca atare in dimineata imediat urmatoare ovulatiei.Ea se mentine ridicata atata timp cat corpul galben exista si e functional.Prin urmare se poate identifica momentul ovulatiei prin studiul curbei ca fiind situat in ziua anterioara primei in care temperatura bazala a fost crescuta.Important este ca aceasta curba stabilita prin masurarea temperaturilor de-a lungul intregului ciclu sa aiba aspect bifazic adica doua niveluri medii:unul jos,in primele 14 zile si altul mai inalt in celelalte.Temperatura nu trebuie masurata in timpul menstruariei.In aceasta perioada ea este redusa iar absenta valorilor termice nu are relevanta pt. interpretarea curbei.
Temperatura atinge valori minime intre orele 6-8 dimineata.De aceea este recomandat ca masurarea temp. bazale sa se faca in acest interval orar.
Poti intra pe www.fertility-friend.com si in urma inscrierii tale cu un nume si o parola sa-ti introuci in fiecare zi valoarea temperaturii si vei vedea graficul tau si o interpretare a lui.Si deasemeni foarte multe informatii utile si alte grafice poti vedea, toate ajutandu-te sa intelegi mai bine!Succes si sa auzim numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Ei! Bine! la mine s-a dus si luna asta.
Au venit hoardele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Rocado da-le incolo de hoarde, si eu am trecut prin asta dar am din nou sperante in luna urmatoare. Nu pune la suflet.
Vom reusi si noi intr-o zi.
Te dulce,
Tania

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, strecor si eu aici un mesaj pe care as fi vrut sa nu-l vada nimeni: Am restartat numaratoarea, nici n-am mai apucat sa fac testul.
Asta este, revenim pe baricade ...

Multumesc mult pentru ca mi-ati fost alaturi, au fost niste zile cu vise tare placute... Pe care la un moment dat sper sa le pot urma pana la capat.

Si asta v-o doresc din tot sufletul si voua .

Mergi la inceput