Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Pe prospect zicea sa verific rezultatul dupa 5 minute,dar eu l-am verificat dupa vreo 2-3 minute si liniutza a doua palida era acolo si acolo a ramas si acum..ca ma tot uit la ea cat e de anemica saracutza...daca era un pic mai vie....Eu sper sa fie cu ochisori sa nu fie doar betie cu apa rece..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cora doua liniute sunt doua liniute = VESTI BUNE!!!!!!
oricat de anemica ar fi cea de-a doua. Eu cred ca Tonnia are dreptate si ar fi bine sa pui o sampanie la rece! - dar sa bem numai noi, ca tu esti !

Danangie cam incurcata toata figura, Fertility ce spune? Cred ca ramane varianta cu prestatul la greu (vezi poezia lui Cata si refrenul)

Cata eu sunt in ziua a 11-a CM si mucusul e cand clar, cand cremos, de nu mai stiu ce sa cred: de ex., dimineata e clar ca apa, iar seara e cremos. Temperaturile se invart pe la 36.6-36.5. AM inceput cu prestatiile.

O intrebare: de ce prestatie la 2 zile, are ceva daca e zilnic? Nu cresc sansele asa?

Maria cum te mai simti?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Fetele din Sibiu
vad ca aspirantele optimiste din Bucuresti incerca sa se intalneasca. Ce ziceti si de o "intalneala" de Sibiu?

Mergi la inceput

Buna idee Tania!Sa stii ca eu ma prezint imediat la apel...
Fetelorrr..am niste crampe in partea stanga....cred ca totusi rushii nu ma lasa..si testul ala o fi fost vreo tampenie care m-a facut sa sper degeaba....Am ajuns sa ma verific din ora in ora de rushi..va dati seama ce spor am eu azi la serviciu..deocamdata nu s-a prins nimeni de pe aici...dar or vedea ei curand ca ceva nu-i in regula cu mine...
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Coralia... cand credeam ca toata lumea a adormit pe aici!

Cred ca stresul tau e cat casa, dar ai doua argumente solide, zic eu:
1. cele 2 teste - cum or fi ele, dar cu 2 liniutze
2. chartul de temperatura, care iti arata model triphasic.

Si eu zic sa dai o fuga pana la farmacie si sa iei o Barza. Macar stii o treaba.

Cu intalnirea, imediat de raspunde si Maria, stabilim datele, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna idee Tania, si eu vin !
Gata, cred ca suntem toate deja . Record absolut, nu?
Daca mai este cineva in umbra, e binevenit !
Punem la punct detaliile pe PM?

Cora, sa-ti spun eu cum fac turele la baie din ora in ora
La prima tura iei un pahar cu apa, cafea, o farfurioara, ceva care sa se murdareasca... La tura a doua duci inapoi...
Mai faci cateva ture cu tel mobil in mana - evident ca nu gasesti pers. cu problema, si trebuie sa tot incerci...
Mai iei cate o carpa din baie si stergi monitorul - nu vedeti ce praf s-a pus iarasi ???
La toate turele iei o privire concentrata, de "nu ma deranjati, ca eu ma gandesc cum sa rezolv o problema serioasa, si de-aia ma plimb !"
Pupici, de-abia astept sa ne vedem !

Mergi la inceput

Maria,Tania mi-ati mai descretit fruntea..am ras si eu pentru prima data pentru ziua de azi....evident ma ascundeam dupa monitor sa nu zica colegii..bai dupa ce ca iese din birou tot la 5 min..acum incepe sa mai si rada singura...
Va trece si perioada asta...eu sper ca totul e spre bine si mergem inainte nu?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cora draga, n-ai vrea sa deschizi tu un subiect nou, asa, in mod simbolic, ca sa te urmam cu toatele la 2 liniute ?
Aici s-a cam umplut...

Mergi la inceput

Maria

Asta e ceea ce eu numesc optimismul din zilele 3-5 CM!!
Am trecut si eu prin el si prinde bine.

Cata stiu ca esti ingropata in treaba dar ma gandeam ce mai faci?

pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ale, ce faci???????

Mergi la inceput