Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna dimineata fetelor,
Pentru acele care sunt inca in asteptarea "liniutei nr 2"..va tin pumnii si sa ne demonstrati si noua ca se poate.
Coralia 76,Gabitaco si toate celelalte sa dea Domnul sa fie cu ochisori.
Pentru noi care au luat-o de la capat luna asta sa nu ne pierdem speranta si ca ne va face barza curand si noua o vizita.
Eu sunt doar in ziua 4 a CM ,dar ma pregatesc pentru o victorie
Va pup pe toate
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cora draga , dar sunt vesti grozave !! Doua liniute !!!

Bravo!!!
Ai grija de tine, ia acidul folic, o sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Coralia mama...eu zic ca este foarte bine...ai 2 liniute...nu conteaza ca a doua este pala...eu cred ca esti...si temp. este buna...37.1...ce sa-ti mai zic...momentan mi se pare fantastic...hai ca am emotii pentru tine...rau de tot...
Danangie da-i bataie cu prestatul ca trebuie sa prinzi momentul!
Tania tu in a cita zi esti?
Antonia merci de pontul cu T...am postat un subiect acolo..
Gabitaco...esti in ziua 29...cum stai cu temp..?
Maria Alexia esti deja in a4-a zi? Eu sunt in a3-a...mai fetelor cum zboara timpul!Hai sa auzim numai de burtici...prima bag seama ca este Coralia...daca este cu ochisori...sa ma iei si pe mine la burtici, da???

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mercic Maria,dar crede-ma ca nu pot sa ma bucur..oare nu ma imbat cu apa rece..in momentul asta sunt asa batuta in cap incat ma intreb daca nu cumva or fi testele aiurea ca sunt prea ieftine?Poate o sa ma duc la alta farmacie sa mai imi iau alte teste,alta marca..nici nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cora, ca sa fii tu sigura, mai bine fa un test de sange (Beta-HSG ?)
Dar 2 liniute sunt 2 liniute !! Si nu uita ca inca nici nu esti in intarziere !! Din cate am vazut eu pe-aici, de cate ori le-au aparut fetelor, chiar sterse, in perioada urmatoare se pozitivau testele tot mai clar...
Iti tin pumnii, ce ma bucur pentru tine !!!

Mergi la inceput

Cata,Maria MULTUMESC!
Sunt cu testele dupa mine..le port in poseta ,ma uit tot din 5 in 5 minute la ele..si se vede diferenta intre testul de aseara si testul de dimineatza in sensul ca liniutza a doua desi e pala la amandoua..la ala de dimineatza se vede mai bine..Pe prospect arata 2 linutze rosii clare pentru a depista sarcina....Acum imi pare rau ca nu am pastrat un test negativ..ca din cate imi amintesc ultimul negativ tot marca asta a fost...Doamne cate imi trec prin minte..parca sunt pusa la curent..sper sa ma mai calmez..ca totusi sunt la servici si trebuie sa-mi rezolv si treburile pe aici
Va pup!

Mergi la inceput

Da...nu sunt in intarziere..in mod normal joi ar trebui sa-mi vina uratii..dar eu mi-am facut testele ca ieri eram 14DPO,azi 15 dpo..si ma gandeam ca trebuie totusi sa fie relevante nu?Azi as fi In a 29 zi CM ,de obicei imi vine la 30-31.Of da greu mai este...dar si mai rau ar fi sa ma trezesc cu nebunii aia urati pe cap...imi colcaie burta la greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Coralia, asta a fost! Eu cred ca esti gravida!
Bravo! Cumpara si alt test, mai bun, azi!

Fetelor, se poate! Haideti ca acum sunteti o gasca mare care numarati in acelasi timp! Bine ca v-ati organizat sa tin si eu pumnii pentru mai multe odata!

Mergi la inceput

Tonnia la tine cum a fost?cand ti-ai facut test si ti-a iesit pozitiv pozitiv?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La mine a fost cam asa: cu vreo 6 inainte de data la care ar fi trebuit sa vina a iesit negativ, cu 4 inainte a iesit ca al tau, apoi din ce in ce mai pronuntat, testul tau fiind si din ala mai prost, s-ar putea sa nu obtii o dunga mult mai pronuntata cu el, asa ca fa si unul mai destept, nu neaparat Clear, ci chiar Barza, Ozone, sunt bune, le poti face in orice moment.
Sa nu uit: dupa cat timp a aparut a doua linie? La mine chiar cand era vag a aparut in timp util si mi-am dat seama ca nu e o linie de evaporare, care poate sa apara mai tarziu.

Mergi la inceput