Mamici de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
corbioana spune:
[size=3]Peca sa va traiasca baietelul[/size=3]!!! sa fiti sanatosi si voiosi! Iar ingrosam randurile nazdravanilor aici cu inca unul
la tractorase mamici
!!!!!![]()
Irina e o idee buna si cu elasticul la spate la pantalon, sa vedem ce zice si croitoreasa. Mi-as lua de gata cu un numar mai mare dar nu prea gasesc eu si ar veni prea largi pe picior si de asta prefer sa-mi fac o pereche.
pupici pe burtici
Ioana
sapt.23
irinabungau spune:
Peca, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, sa se faca mare!!!
Cristina ai mare grija de tine, speram sa vii luni cu vesti mai bune. Sa te faci bine repede si iti tin pumnii sa nu fie nimic grav.
Pup burticile,
Irina si bebe 19 sapt.
Irina si bebe
acusor spune:
Neata!
Saru'mana pentru raspunsuri. M-am mai linistit cu vopsitul. In week-end ma fac frumoasa.
Hai sa va mai intreb ceva? Cate grame avea bebe-ul vostru la 12-13 saptamani? Atunci am facut prima eco morfologica si canterea 63 de g. Mie mi se pare cam mult avand in vedere ca in toate cartile scrie ca ar trebui sa aiba cam 30 g. Ma gandesc ca poate a inversat dr. cifrele. In rest masuratorile erau ok.
pupici
acusor 17 sapt+4
Katink spune:
Felicitari!!!
Peca sa va traiasca baietelul, sa creasca mare, frumos si sanatos!!! Ma bucur pentru voi ca sunteti bine!
Urmatorul control pe cat il ai?
Eu il am pe 5 aprilie la ora 10.00.
Numai bine,
Katink
cu
dulcineea mea 20+
cin spune:
Neata fetelor...n-am mai scris de multa vreme..multa munca, mult stres, dar v-am citit zilnic, asa ca sunt la curent cu problemele voastre...
As vrea sa raspund fiecareia in parte...dar ...memoria mea e la pamant..singura careia ii pot sa un raspuns e Acusor: bebe al meu avea la 13 s si 5 zile : 87 g/+- 13 g...
In rest..va doresc multa multa sanatate celor care au probleme..
Eu.. azi ma simt tare rau. n-am prea dormit azi noapte din cauza unei dureri cumplite in partea dreapta jos, durere ce persista si acuma si e combinata cu o durere la rinichiul drept...ma gandesc ca oi avea vreo infectie urinara, dar ce pot sa fac acum, in week-end? nici nu stiu unde imi pot face o urocultura sambata dimineata...macar daca eram inspirata sa-mi fac azi dimineata, dar n-aveam recipient...nici nu stiu daca e de la rinichi...sa fie apendicele??..nu stiu..pana una alta, bag multa apa..
Luni seara facem o morfologie fetala...abia astept sa vad din nou bebelul..ca tare activ e in burtica...si tare dor imi e de el ..
Aseara am dat o fuga in Sir sa ma uit de hainute pt gravide..si vanzatoarea mi-a spus ca azi primeste marfa...aveau niste pantaloni tare faini, pacat ca-mi erau mari (dar azi sigur gasesc ceva pe masura mea). am mai vazut un compleu de primavara-vara, roz cu alb, superb foc si multe alte lucruri dragute..asa ca daca va e comod sa dati o fuga in Militari la Sir, cred ca veti gasi ceva frumos de imbracat (repet: azi primesc marfa)
Hai ca ma cheama datoria...mai vorbim
Nicoleta (maine intram in 21 s)
BB23 spune:
Buna ziua burticute.
Iertati-ma ca nu v-am mai scris, dar am citit tot.Am avut putin de lucru, somnolenta....si...lene...
Irina, eu am intebatin vreo 2-3 locuri.Intr-unul mi-a spus ca nu stie decat de Cabinetul Dr Lutescu.Sa-mi fie rusine dar nu am mai intrebat acolo...eu mergind la D-na Lutescu...Deci nu stiu exact daca se fac eco 3D.De ce? Pentru ca am intrebat-o totusi pe secretara de acolo(sau asistenta ce o fi, ca este cam cu capul in nori) mi-a spus ca se face, dar.....am fost sa imi inregistreze pe CD pe bebic, doctora le-a pus in memoria ecografului, dar secretara de fapt, nu mi-a inregistrat nimic pe cd...deci, iti dai seama ce surpriza am avut cand am ajuns acasa....imi venea ca explodez...Maine voi merge iar acolo...Ma voi interesa si iti voi spune....Dar daca ma vor apuca emotiile si am sa uit sa nu ma injuri...Sper ca maine va fi prima zi cand sotul va intra cu mine sa il vada....
Adevat..frumusica mamica si frumusica bluzita...
Sper sa va pot spune mai multe sambata sau luni....
AVETI GRUIJA DE VOI SI DE BEBICI
Pupici de la burtica de 23 sapt
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
anis spune:
Peca ...felicitari pentru baietel!!! Cum ziceam eu...inca un cavaler pentru fetitele noastre....si ce de cavaleriii!!![]()
Cin,din Sir, mi-am luat eu niste panaloni,blugi cu burticutza si elastic...foarte comozi....chiar vreau sa imi mai i-au o pereche..am inteles ca au magazin si pe mosilor!Si bafta la echo de luni!!!
palmyrah2002, si in afara de somn.... ma omoara treaba cu mancarea...off.Tu ce crezi, ce descriam eu ca dureri...sunt in abdomenul inferior stanga drepta,sunt de la marirea uterului???
BB23, bafta la ecografie!!
MONAI...bafta azi la control! Sa auzim de bine!!
Noi mergem la sf lunii la eco morfologica de trimII la aproape 22 sapt.Nu e tarziu nu?
AniS
si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Neatza fetele! mai pe la pranz asa, da' noi acum ne-am trezit.
N-am inchis un ochi noaptea trecuta, durere de cap ureche si gat pe partea dreapta de-am scancit toata noaptea! Cand ma mai lasa urechea si gatul incepeau contractiile, iar cand se cuminteau si alea ma shutuia bebita de zor! (cred ca nici ei nu i-a fost bine) ufff!
Partea buna e ca a simtit-o si tati de dimineata pe albinutza!
Acum am temperatura 38 si nu stiu daca-i safe sa iau Paracetamol sau alt antitermic.
Voi ce ziceti?
Heeelp!!
Pupici,
18+5 si bebe Daria
Irda
brianamica spune:
Pup toate burticutele. Am fost tare lenesa la scris in ultima vreme insa sunt harnicuta la citit, ca sigur n-am pierdut nimic.
Am fost si eu la eco si papusa mea este OK
.Placenta e tot jos inserata asa ca se pare ca va fi ca la prima fetita , o "minunata" placenta praevia
. Nu stiu insa cand mai trebuiesc facute analize. Vad ca voua v-a mai prescris cate ceva medicul. La mine nimic. Liniste toatala. In afara de ecografii nu stiu nimic de la 10 saptamani. A, si sa nu uit de triplu test facut acum 2 saptamani si care " nu e gata" ...
.
Saptamana viitoare , joi, merg din nou la doctor sa ne mai vada.
Sincer, si eu vreau sa ma vopsesc ca mi-a crescut parul intr-un ritm... ametitor.
Voi cele care lucrati, va doare spatele de la statul pe scaun in fata calculatorului ?? Ca eu una dupa 6 ore de munca.. simt ca mi se rupe spatele.
Va pup pe toate si va urez un SUPER WEEK-END !!
Briana 19s+ (
) si
frumoasa de acasa.
Delia spune:
Va pup dulce!
Cristina: multa sanatate si incearca sa te odihnesti un picutz...iti tin pumniii sa fie totul bine!
Peca: felicitari pentru baietel!
Monai: incearca sa te relaxezi chiar daca situatia nu e chiar roza...eu cand am aflat ca am probleme m-am umflat de plans si cred ca numai rau i-am facut lui bebe si acum sunt bine.Multa sanatate!
Anis, Cin: ce este Sir?
Irda: multa sanatate si sa auzim numai de bine!
Pupicei tuturor!
Delia si
Codrin