Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10
Raspunsuri - Pagina 8
bety spune:
Teo - ai de la mine un
special, ca mi-am adus aminte: e a doua laparo si la tine!
Cata - eu faceam la greu teste barza si ozone - si numai negative erau, deci banii se duceau pe apa sambetei (in paranteza - nici nu aveau cum sa fie + la aderentele din burta mea)...dar eu nu aveam de unde sa stiu chestia asta si-mi stricam bietii mei neuroni, cu aceste teste. Si cate plansete...cum faceam testul, cum veneu rusii...Dezamagire totala...Uite asa am rezistat la inseminarile de acum, fara teste, ca mi s-au consumat prea multi neuroni atunci.
Eu sper sa treci la
-ute, chiar si fara test!
Beatrice
musete spune:
Her, he, ce vand primaveratic bate pe la moisicile mele! Ma bucur ca sunteti optimiste si abia astept sa aud numai vesti bune!
Cata, ce sa inteleg , ca ne parasesti?
Dar, hai, du-te odata la
si lasa-ne!

Pupici, pe maine!
thea_m spune:
Bety ti-am spus eu ca iti calc pe urme! De ce sa ma las eu mai prejos? Sper sa rezolvam cumva, sa nu ne fi chinuit inutil. Persoanele apropiate se mira cum de nu renunt si sunt in stare sa fac atatea pentru a avea un bb.
Cata inspectia de ora 16? Si ora 18 se apropie repede. Sunt din ce in ce mai convinsa.
Musete ce mai faci? Ai mai vorbit cu dr.? Chiar nu te-a ajutat deloc atunci cand erai in impas?
Teodora
utocatalina spune:
Fetelor sunt trista
...ciclu nu a venit, dar am bifat un Clear Blue Negativ

....ma duc sa-mi ling ranile...vorbim mai tirziu...imi pare rau....merci galerie...poate data viitoare!![]()
![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Da Teo draga
dar stiu ca Clear Blue este 99% sigur
...este al 3-lea negativ
...dar la nenorocita asta de farmacie
nu are teste mai ieftine sau diversificate
...numai jaful asta care dupa ce este scump mai iese si negativ!

MRL spune:
Cata, imi pare asa de rau, abia asteptam sa dau cep la o sticla de sampanie sa sarbatorim. Dar sa stii ca o pastrez pentru luna care vine special pentru tine. Hai, lasa tristetea ca ne apuca pe toate si tu stii foarte bine ca esti singura persoana care ne ridica moralul si ne face sa fim mai increzatoare in noi, ca minunea este pe aproape. Stiu ca este greu pentru tine, chiar oribil si te intelegem. Daca am putea sa facem ceva pentru tine mai mult ca sigur ca am navali toate pe capul tau numai sa vedem un
pe chipul tau, unul mic da sa fie. Eu nu pot decat sa te
dulce de tot si sa iti dau un buchet mare, mare de
.
LilianaM
utocatalina spune:
Liliana si Teo pupicei multi
...sunt niste dragute...ufff ce m-as face fara voi
....va iubesc
pentru ca ma ajutati sa depasesc momentul asta greu
...totusi sa stiti ca inca nu mi-a venit...si chiar ca nu mai stiu ce sa cred...astept cu nerabdare ziua de maine...cara sa-mi vina...sa nu stau cu griji ca cine stie ce o mai fi! Va scriu maine la prima ora..ca poate vin rusii! Merci pentru