Targul de gradinite

Targul de gradinite | Autor: carmenutza

Link direct la acest mesaj

A inceput azi.
A ajuns cineva pe acolo sa ne spuna si noua cum este??

Poze cu Maya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Unde se desfasoara, pina cind si care este programul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

la Palatul Copiilor, incepe azi si tine pana pe 22 parca.

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

orar:10-17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu stiam de targul asta, insa stiu ca la Baby expo vor fi si gradinite cu stand (stiu de la gradinita noastra)

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Wow, Barbye , suna interesant asa cum scrii...si ma si pune rau pe ganduri in acelasi timp, poate ai glumit cand ai completat educatoare la profil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

LYADA, ca mare dreptate ai
---------------------------
La targul respectiv sunt si gradi de stat sau doar particulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

http://stiri.kappa.ro/unde_mparticol/id24798/id_domeniu3
Pentru parintii care nu stiu unde sa-si inscrie copiii,
Targ de gradinite si scoli generale la Bucuresti
Scolile din zonele centrale ale Capitalei nu mai au locuri in clasa intai
Parintii din Capitala care nu s-au hotarat la ce gradinita sau la ce scoala generala sa-si inscrie copiii pot afla informatii despre ofertele educationale a peste 300 de unitati de invatamant la Targul "Scoala Bucuresteana". Targul se deschide astazi, 15 martie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Pana pe 22 martie a.c., targul poate fi vizitat intre orele 10 si 17. Cateva scoli "de VIP-uri" nu participa la targ deoarece nu mai au locuri in clasa intai. "La noi s-au ocupat locurile inainte de Anul Nou", ne-a declarat directorul adjunct al Scolii Centrale. Nici Scoala 56, de pe Pache Protopopescu, nu participa la targ ca urmare a faptului ca si-a format deja clasele intai pentru anul scolar viitor. Ministerul Educatiei le recomanda parintilor sa-si inscrie copiii in clasa intai pana pe 11 mai a.c., astfel incat sa fie alocat numarul necesar de posturi didactice. Data de 11 mai nu are, insa, caracter de termen-limita, inscrierile fiind posibile pana pe 1 septembrie a.c.. "Daca exista copii carora li s-a refuzat inscrierea la scoala aflata in imediata apropiere a domiciliului lor, vom face verificari si vom suplimenta numarul de locuri", ne-a declarat Daniela Nedelcu, inspectorul scolar general al Capitalei.
Sursa: Adevarul

Intentionez sa vizitez targul dar nu stiu cind voi ajunge, e putin aiurea cu programul. Poate sambata sau duminica.Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

De ce sa glumesc ....la profil.E ceva ce nu -ti convine, s-au te deranjeaza.....Nu cred ca de asta ne aflam aici...

lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by barbye

De ce sa grumesc ....la profil.E ceva ce nu -ti convine, s-au te deranjeaza.....Nu cred ca de asta ne aflam aici...

lala

?????

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Eu (si cu Dinu) am fost la targ din prima zi... si m-am intors tare-tare trista: nici o gradinita dintre cele prezente nu are grupa mica-mica de tot... adica nu primeste copii sub 3 ani. Si eu vreau sa-l dau pe Dinu la toamna la gradi orice-ar fi! O sa aiba 2 ani si opt luni. Avem toata vara la dispozitie sa scapam de pampers... asa ca nu vad care e problema. Si-apoi, flacaul meu stie deja sa manance singur, sa deseneze, sa picteze si sa modeleze (in lut!!!). Din ce-am vazut la targ, o singura gradinita mi s-a parut mai "performanta" in ceea ce priveste educatia plastica... hm! Au fost prezente la targ mai mult gradinitele de stat... asa ca nu mi-am pierdut inca speranta.

Q si Dinu

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput