intrebare de baraj...-spalaturi vaginale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

oanaiasi...eu in nici un caz nu m-as spala cu betadine acolo!!!!!si nici cu dove!!!!

Gelul intim de la AVON este terstat dermatologic, nealergen si are PH neutru...este ideal pt.spalari intime pe afara!!!!

In general e bine sa se foloseasca geluri speciale pentru aceste zone!

Cu gelurile intime gen Avon m-am lamurit; am facut o iritatie de toata frumusetea si de aia m-am spalat cu solutie de Betadine...ca sa scap de ea!
Si m-am spalat cate o data la un interval de 2-3 saptamani si numai in exterior, in nici un caz intravaginal.
Si acum e totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu vreau sa pun si eu o intrebare. am citit ce a-ti scris si stiu si eu ca nu e bine sa te spali inauntru deloc. dar fetelor, dupa ce faceti si voi o "treaba", ce faceti? nu va spalati si intravaginal? sau ar trebui sa-i spun sotului sa nu-si mai dea drumul in mine, decat cel mult o data pe luna!!!! sau eventual doar cand ne hotaram sa facem si urmatorul bebe!!!
poate gresesc eu, si daca da, lamuriti-ma!!!

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Aici intervin metodele de contraceptie, si nu este necesar sa te speli inauntru dupa. Te speli, normal, dar nu inauntru.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Asa este, nu este nevoie sa te speli in vagin dupa ce faci dragoste. Vaginul are un sistem propriu de curatare si aparare. Daca bagi fie chiar si apa de multe ori pe luna ii distrugi flora. Este suficient daca te speli la exterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Eu cred ca exista persoane care nu prea au ce face decat sa-si zgandare maruntaiele. Cum sa te speli toata ziua pe dinauntru, daca nu ai nici o problema si, prin urmare, nu ti-a recomandat nici un doctor asa ceva? Poate le place senzatia...
Nu am mai auzit asa ceva: sa te speli cu sapun pe dinauntru!!!! Ai innebunit? Ai observat pe maini cat trebuie sa te clatesti ca sa elimini sapunul lichid? Adevarul e ca sant curioasa, cum scoteai clabucii aia din tine? Sau esti sigura ca ii scoteai pe toti? In fine, probabil ca flora ta e distrusa, eu zic sa-ti faci si un control ginecologic...

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by addiana

eu vreau sa pun si eu o intrebare. am citit ce a-ti scris si stiu si eu ca nu e bine sa te spali inauntru deloc. dar fetelor, dupa ce faceti si voi o "treaba", ce faceti? nu va spalati si intravaginal? sau ar trebui sa-i spun sotului sa nu-si mai dea drumul in mine, decat cel mult o data pe luna!!!! sau eventual doar cand ne hotaram sa facem si urmatorul bebe!!! poate gresesc eu, si daca da, lamuriti-ma!!!
diana si denisa

Mai Diana mai, pai spalaturile vaginale nu sint mijloc de contraceptie. Pe vremea lui Piticu' se practicau spalaturile vaginale cu apa cu otet, dar nici alea nu erau eficiente suta la suta, dar cu apa simpla in nici un caz. Plus ca-ti ditrugi flora... Ar trebui sa-i spui sotului tau sa cumpere prezervative, decit sa-ti distrugi tu sanatatea degeaba - ca bebe tot ai sanse sa faci cu spalaturi cu tot.
Daca nu e de acord, tineti post . Daca te iubeste, va fi sigur de acord.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Mai fetelor,va multumesc muuuult pentru raspunsurile date,dar eu sunt plina de problemeAm fost la doctor acum 1 an de zile si mi-i s-a spus sa fac spalaturi cu bicarbonat,otet de miere si miere si un praf...septovag.Asta pentru ca la un control si o analiza mi-a descoperit ca am candida.Referitor la sfaturile voastre de a nu ma spala inauntru....pai ce sa fac?
Ca de la candida am niste scurgeri albe(zici ca e iaurt)...asta vad si cand ma spal in interior.
Ajutati-ma,va rog.Va pe si astept parerile voastre.
Catalina pe viitor sper.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Pai zi asa. Click mai jos:

Candidoza la barbati (Livia a scris un tratament si pt. femei si pt. barbati)

Candida

homeopatie: cine? de ce?

Citeste toate subiectele si daca ai intrebari, pune-le la sub. respectiv.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

mai DIANAS cred ca nai citit mai bine am zis ca cu sapunul maspal pe afara sin nautru deciit cu apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noemi3 spune:

Nu te mai stresa daca ai candida ca nu e o nenorocire. Se face f usor, de la antibiotice, lenjerie de plastic si spalaturi si sapun obisnuit. Si eu am avut si am scapat de ea, mi-a dat Nizoral crema pt exterior eu si partenerul si niste pastile pt mine, dar nu mai stiu ce erau. Problema e ca intr-adevar nu e bine sa faci spalaturi in general. Pt asta mi s-a recomandat de la 2 medici praf Tamtum Rosa. Am folosit si Septovag dar e cam tare si mi-a distrus flora asa ca de luni de zile ma duc sa ma cracanez si sa imi dea diverse ovule de care m-am saturat. Am aceeasi secretie cum zici tu numai ca la mine in ultimul timp mirosea si cam aiurea. Mi-a zis ca am vaginita mixta, adica mai multe tipuri de bacterii negative. Decat sa ajungi cu ovule cate 10+ 6 plus nu mai stiu cate zile si cand se rupe prezervativul sa reiei eu zic ca cel mai bine nu risti nimic. Secretia e ceva normal atata timp cat e alb-galbuie relativ transparenta si nu miroase urat si nu ai arsuri sau mancarimi. Asa ca nu trebuie spalata.

Mergi la inceput