intrebare de baraj...-spalaturi vaginale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

spalaturile vaginale se fac DOAR la sfatul medicului, un vagin sanatos SE CURATZA SINGUR, e de ajuns sa faceti igiena locala, zilnic.
Cea mai mare prostie pe care am auzit-o e sa faci spalaturi vaginale cu sapun , de la AVON.
in fine...fiecare dupa cum il taie capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai daca o sa continui cu spalaturile nu vei mai scapa in veci, pentru ca, asa cum au zis fetele ti-ai distrus flora. Probabil doctorul ti-a recomandat atunci spalaturile, dar sunt sigura ca trebuia sa faci asa doar o perioada de timp, nu toata viata. Spalandu-te asa des, acum ai senzatia mereu ca trebuie sa faci asa. Stiu pentru ca am trecut prin asta, dar nu voit. Dupa o cauterizare a trebuit sa fac un tratament si puneam seara niste ovule, dupa ce ma spalam in interior cu nu stiu ce ceai (pelin si nu mai stiu ce...). Ma rog, tot facand asta, cand am terminat tratamentul a fost foarte greu sa me dezvat de spalaturile interne, dar trebuie sa o faci. Cat despre spalatul in interior dupa ce facem dragoste, ce sa zic....nu e deloc nevoie, e suficient in exterior.
knicoleta, daca nu o sa folosesti macar bara de spatiu unde trebuie, daca la cratime ai renuntat iar de virgule ai uitat, nu o sa inteleaga nimeni mare lucru din ce scrii. Stiu ca nu e voie sa critic gramatica membrilor, dar in cazul tau....e parca voit scris asa alambicat.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mai fetelor, nu ma intelegeti gresit: eu nu folosesc spalaturile ca si contraceptie, sa fim seriosi, chiar asa de inapoiata nu sunt. eu iau contraceptive, dar mi se pare ca sunt "murdara", daca nu ma spal si inauntru dupa ce fac dragoste. nu folosesc sapun, ma clatesc doar cu putina apa. daca voi spuneti ca nici asa nu e bine, fie... ma dau batuta!!!.........

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Buna fetelor! Am citit si eu raspunsurile voastre si am o nelamurire: spalaturi interne inseamna si cand te speli cu degetul, pentru ca si eu fac asta destul de des, adica cel putin dimineata si seara. Pana acum n-am avut probleme, nici macar scurgeri, eventual inainte de ciclu, dar am auzit ca alea sunt normale. Lamuriti-ma va rog ce inseamna spalaturi vaginale, daca sunt acelea cu irigatorul, sau chiar si cele cu degetul? Am spus-o mai pe sleau, sa ma lamuresc... sper sa nu radeti de mine...
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaVig spune:

Nici in P doctorii nu recomanda spalaturile intervaginale doar daca ai candida sau alte boli si recomanda spalarea externa cu sapun de rufe!! Acum sa nu va imaginati sapun de la noi cu soda caustica si alte unsoruri din care facea si maica-mea pe vremuri ci un sapun normal de rufe alb-albastru cum spun ei. De atunci sincer nu mai am nici o problema(si costa ditamai sapunul 0.40 €). Si mi-a mai zis o chestie ginocoloaga si anume ca faceam infectii si din cauza ca foloseam zilnic alwaysuri si cica nu se aerisea "colega", asa ca am renuntat la ele. si inca o chestie sa nu port chiloti foarte stramti sau pantalonii foarte stramti si noaptea sa dorm fara chiloti doar cu pijama. Hai sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Buna fetelor! Am citit si eu raspunsurile voastre si am o nelamurire: spalaturi interne inseamna si cand te speli cu degetul, pentru ca si eu fac asta destul de des, adica cel putin dimineata si seara. Pana acum n-am avut probleme, nici macar scurgeri, eventual inainte de ciclu, dar am auzit ca alea sunt normale. Lamuriti-ma va rog ce inseamna spalaturi vaginale, daca sunt acelea cu irigatorul, sau chiar si cele cu degetul? Am spus-o mai pe sleau, sa ma lamuresc... sper sa nu radeti de mine...
Multumesc!

Nici cu degetul nici cu irigatorul nu e bine. Cu degetul mai mult introduci microbi decit speli.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoll spune:

quote:
Originally posted by DianaVig

Nici in P doctorii nu recomanda spalaturile intervaginale doar daca ai candida sau alte boli si recomanda spalarea externa cu sapun de rufe!! Acum sa nu va imaginati sapun de la noi cu soda caustica si alte unsoruri din care facea si maica-mea pe vremuri ci un sapun normal de rufe alb-albastru cum spun ei. De atunci sincer nu mai am nici o problema(si costa ditamai sapunul 0.40 €). Si mi-a mai zis o chestie ginocoloaga si anume ca faceam infectii si din cauza ca foloseam zilnic alwaysuri si cica nu se aerisea "colega", asa ca am renuntat la ele. si inca o chestie sa nu port chiloti foarte stramti sau pantalonii foarte stramti si noaptea sa dorm fara chiloti doar cu pijama. Hai sa fim sanatoase!

Diana mama lui Angelo

aici sunt de acord!!
eu cand folosesc alway-suri am o scurgere mai abundenta si incerc sa ma dezobijn de ele si folosesc numai dupa ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si eu am facut intr-o vreme prostia de a ma spala in interior si nu scapam de candida.De cind nu ma mai spal nu mai am aceasta problema iar in exterior ma spal cu dus gel pentru bebelusi care nu contine sapun si in plus miroase si foarte bine, deasemeni nu mai fac bai ci fac doar dusuri.

Anca 32sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Va multumesc inca 1 data celor care mi-au raspuns la intrebari.Am uitat atunci sa specific atunci ca gelul de la Avon era gel pentru igiena intima(asa scria pe el).Oricum am inteles ca nu e bine sa ma spal in interior.
Ma gandeam la ce ati spus voi si cred ca din cauza faptului ca ma spalam zilnic in interior,ca mi-am distrus flora nu pot ramane.
Oricum sper sa ma fac bine,voi continua cu.
Va si sa auzim numai de bine.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
am si eu o intrebare la acest subiect.
Exista pareri pro si contra asupra spalaturilor vaginale, dar uneori sunt chiar indicate. De ex. la tratamentele naturiste care circula pe forum trebuie sa faci spalaturi din 2 in 2 zile cu ceai de galbenele si un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu. Asta se face inaintea pentru a facilita drumul . Noi avem in interior uneori un mediu acid care-i omoara pe ghidusii astia.
Despre asta... ce parere aveti?

Miro

Mergi la inceput