chist ovarian ......

chist ovarian ...... | Autor: bogdan_dab

Link direct la acest mesaj

TextText
Sotia mea a fost dignosticata cu chist ovarian de 7,5 cm si uter fibromatos. A fost la ginecolog si i sa recomandat operatia cat mai repede. Am fost si la chirurg iar acesta i-a recomandat operatia numai daca durerile se intetesc. A urmat tratament cu pregnil si si-a mai revenit, chistul s-a micsorat la 3,7 cm. Cineva nea recomandat medicul homeopat, am fost la el si ia dat niste bulinute ciudate. Thuya occidentalis , pulsatila, ignatia amara , apis mellifica. Am cautat pe net si am gasit ceva de pulsatila, caracterizarea pe care o face la acest medicament se potriveste in tcmai cu personalitatea sotiei.Daca aveti ceva detalii despre celelalte medicamente ma puteti contacta la @yahoo.com Pana acum se pare ca ii merge bine cu aceste medicamente. Voi mai reveni. Multa sanatate la toata lumea.
Cu respect pt. sexul frumos BOGDAN

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Bogdan,

Nu prea are rost sa pierzi timpul cautand informatii despre remediile homeopate. Gasesti "materia medica" pe diverse site-uri dar degeaba te uiti. Medicina homeopata e un pic .. mai mult.. diferita de cea alopata.

Modul de prescriere este diferit, modul de administrare si actiune al medicamentelor este diferit. Mai bine stai de vorba cu medicul sa vedeti ce schimbari apar si la ce trebuie sa fiti atenti pana la intalnirea urmatoare cu medicul homeopat. Uite un exemplu:

· ar trebui notate toate agravarile (pot sa apara la inceput) si ameliorarile ce apar, urmarita calitatea somnului, visuri ( pentru homeopat este o informatie valoroasa asa incat pe perioada tratamentului pacientul ar trebui sa noteze ce viseaza).

· trebuie urmarite aparitia si disparitia unor manifestari ( echivalentul simptomelor) conform perceptiei pacientului. Conteaza agravare, ameliorarea, frecventa si intensitatea, schimbari de nuanta etc etc etc La fel de importante sunt modificarile emotionale sau rationale. Se poate intampla sa apara simptome ale unor boli mai vechi sau simptome care mnu s-au mai manifestat de mult timp. Si aceste informatii sunt importante pentru homeopat.

In rest stai linistit. "Bulinutele ciudate" isi fac treaba foaaarte bine. Nu degeaba casa regala britanica are medic homeopat personal de muuulte decenii ( au trecut de multisor de jumatate de secol).

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_dab spune:

Text
Multumesc foarte mult. Se pare ca sotia "merge" spre bine. Dar inceputul tratamentului a debutat foarte rau. Trei zile nu a putut sa manance nimic pentru ca voma tot, dureri mari de cap si stomac. Acum este (ash putea spune) foarte bine. Multumesc lui Dumnezeu.Multa sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

In urma tratamentului homeopat (cred) chistul s-a redus la 2 cm. Sper din tot sufletul sa vina si un bebe in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

O sa vina si bebe repede. Rabdare si credinta in bunul Dumnezeu! Si cam atat!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Sunt foarte dezamagit de prestatia medicului homeopat. Vi se pare normal ca medicul sa puna niste bfi-uri pe un program pe calculator iar acesta sa stabileasca ce medicamente "remedii" sa ia pacientul? mie nu. Am fost cu sotia la medicul acesta pentru a ne da a doua parte tratamentului. Am facut programare si am ajuns acolo, nea luat asistenta in primire si nea pus in brate citeva medicamente si a vrut sa ne dea papucii, fara sa o intereseze pe doamna doctor cum se simte sotia daca i-a facut sau nu bine ce i-a dat pana acum. La insistentele noastre a catadicsit sa stea de vorba cu noi, a trebuit sa o "tragem" noi de limba cateva secunde cu toate ca i-a spus ca nu s-a simtit tocmai bine a cautat ceva in calculator apoi nea dat si ea papucii . Cred ca a procedat asa petru ca la a doua vizita nu se mai plateste consultatia si a hotarat ca nu are rost sa isi "piarda " timpul cu noi, cu toate ca la prima consultatie tariful a fost destul de mare. Iar la usa dansei erau destui pacienti nemultumiti. Cum oare a mai ai incredere in anumiti medici homeopati?
Voi da numele numele asazisului medic homeopat pentru ca alte persoane sa nu mai faca aceeasi gresala sa se duca la ea, Eugenia Nichita , Galati , Tiglina 1.

Mergi la inceput

Revin dupa mult timp.
M-am convins ca in zona noastra (Braila-Galati) daca nu ai norocoul sa ai un copil fara tratamente sau alte interventii trebuie sa-ti ei adio de la el. Asa ca am plecat la Bucuresti la Medsana la D-na Dr. Protopopescu Denisa. Ni s-au dat o gramada de analize iar iunie ne ducem la dansa pentru citirea analizelor si pentru prescrierea tratamentului.
Sotia mea fost incatata de prestatia dansei. Cu toate ca, costurile consultatiei si a analizelor sunt foarte mari, pana acum suntem multumiti.
Aici in Braila Un medic RADIOLOG i-a confundat uterul cu o tumoare si in disperare am ajuns la Bucuresti unde ni s-a confirmat "profesionalismul" medicilor de pe aici.
Asa ca cei care doriti intradevar sa deveniti MAMICI SI TATICI urcati-va in tren sau in masina si plecati la Buc. ca pe aici pierdeti bani dar mai ales timp ce nu mai poate fi dat inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliab spune:

Multa bafta va doresc,aveti nevoie.Si eu am avut un chist de 7cm,speram sa se micsoreze dar intr-o noapte am avut crampe destul de mari,diaree,senzatie de voma si dimineata cand m-am trezit nu mai simteam chistul pe care inaite il localizam perfect.Dupa doua zile am fost la control,la ecograf si aveam numai ovarul de 4cm.Acum fac tratament cu yasmin si sper sa fie bine.As putea sti ce analize a facut la bucuresti?Si pregnyl la chist de 7cm?daca era hemoragic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca_B spune:

Ce fel de chist ovarian a avut sotia ta?
Hematic sau seros?
o zi buna

Mergi la inceput