Bebelusi sept-oct 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

btw.timea-cum se mai descurca mara cu refluxul????

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna seara....
Lilia sanatate si mult curaj.....si de la noi.
Si eu am program de cantat cu bubu mik....dar in ultimul timp...canta calculatorul in locul lui mami.."cantec de leagan"...si ii place la baiat.Asta cand face nani...ca la masa nici o sansa ,daca vrea sa manance mananca ..daca nu...nu.
Mcm...nu-i asa ca este super de treaba si super ok dr Cristescu?
Mihaela..ai o papusica superba(ca de altfel toti copii de pe DC).Felicitari tuturor mamicilor ptr cele mai mari realizari din viatza lor copilasi.Vroiam sa te intreb de unde ai cumparat scaunelul de baitza??Este super.
Noi stam in cartierul Aviatiei.Poate mai sta cineva pe aici...sa mergem in Herastrau.....

Oanasi bubu mik Mihai Daniel(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Fetelor am uitat sa va intreb....voi a-ti dat la bebelusi vostri...mango...fruct?
Danny al meu are maine 5 luni si eu i-am dat jumatate dintr-un fruct de mango amestecat cu jumatate de banana si i-a placut mult mult....dar sa-i mai dau?are ceva?
Avocado am inteles ca este ok?Asa este?

Oanasi bubu mik Mihai Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut!

m-am tinut de cuvant,.... poze cu sensu'lu'viata'lu'mami aici http://community.webshots.com/user/vizigotu

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mina, sa-ti traiasca!!!
ce gurita superba are!!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

mina, s-a marcat si vizionat link-ul !
anamari, inseamna ca eu nici nu ma pot plange de reflux, ca a mea nu s-a incovoiat niciodata (in afara de cateva crize de colici), nu a dat semne ca i-ar fi rau. Pur si simplu ii iese din gura iar ea e chiar vesela in momentul ala!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Credeam ca sunt singura care-i canta ca sa pape si alea 50 gr de piure....hihihi
Pai sa stiti ca la mine nu merge decat cu "elefantii", alte cantecele nu-i plac (a se citit nu o fac sa deschida gurita sa pape).

Eliana, chiar ca era pacat sa stam in casa. Da, e Sebi a lu' Nally, banuiesc ca o stii ca e si ea "pestisor" ca tine. Ea sta langa blocul meu si mereu vorbeam pe YM dar nu reusisem sa ne vedem pana azi din incompatibilitate de program al bebeilor.

Aissa, pui putine cereale in piure sau fierbi repede un cartofior mic si il pasezi si gata se ingroasa piureul.

Anamari, uitasem ca si voi aveati problema asta. Dar ce doctorie i-a dat? A mea nu a parut niciodata deranjata de faptul ca vomita, din contra parea foarte happy apoi si nici burtica n-a durut-o.

Daniver31, scaunelul l-am cumparat de la magazinul Happy Baby cu 990000 lei.
Sunt modele si mai ieftine dar asta ne-a placut noua si ni s-a parut mai solid si mai sigur.

Mina, brava mama ca ati pus si pozici sa va vada lumea si pe voi...dar asteptam mai multe acum daac tot ne-ai dat un deget, noi am vrea toata mana.

Pupici!

PS: Multumim de aprecieri pt pozici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mina in sfarsit vad si eu vizigotu mai bine, ca in parc mai mult doarme si nu ne baga in seama... pentru puiutul mic si scump. Cred ca avem scaun de masina la fel (daca ala albastru din poze asta e, ca nu se vede decat o bucatica...)

Uite ce fac eu de ziua mea... analizez poze si bantui pe forum... Tati e la meci si bea o bere, cica de ziua mea... Sigur ca da... Oricum il iert ca mi-a adus un buchet de flori frumos si un bonsai (cred ca asa se scrie) mare... Cred ca are vreo 40-50 cm inaltime. Cand am timp pun o poza.

Mihaela vezi ca stiu... sunt cu ochii pe voi. Glumesc. Da, de acolo o stiu pe Nally de la subiectul cu pestisorii.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana...pai ai zis ca pui poze cu maimuta pe site...unde sunt? Si apropo, de ce ai sters linkul catre poze ?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

La multi ani Elyanne si Cristia va spunem si noi sa fiti iubite si fericite.

Chiar ca a venit primavara sper sa o tina si sa nu se mai intoarca iarna . Am fost si noi la plimbare si am schimbat garderoba am lasat fasuletul deoparte si am trecut la hainute mai subtiri la tenisi ca am pus ghetutele in cui.

Ne-am hotarat si peste 2 sapt incepem diversificarea asa ca o sa am ce intreba poate o sa devin stresanta dar nu am reusit sa retin tot ce a-ti scris si va voi ruga frumos daca o sa puteti sa mai imi spuneti si mie cate ceva.

E o idee buna cu zonele din Bucuresti de pe unde stam poate ne vedem si sa ne recunoastem eu una am memorie vizuala buna si v-as recunoaste.

Va pupicim

DANINA&DIANA

Mergi la inceput