Bebelusi sept-oct 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Doar va salut si va spun ca sunteti niste mame foarte grijulii.
Va citesc, dar nu apuc tot, iar cu scrisul ma urnesc mai greu.
Noi suntem bine, cu diversificarea nu trebuie sa ne grabim, mai ales la fructe, caci avem dermatita atopica si exista riscul de umplere de bubite. Azi, la aproape 7 luni, i-am dat prima oara mar...pana acum n-a facut nimic, dar se stie ca marul e f putin alergen. Cand trecem la citrice, mai vedem. In rest numai legume, terci cu lapte si ieri am inceput si cu carnita. Dintisori nu avem, in schimb nu sta intr-un loc 5 minute. Acum, ca merge de-a busilea trebuie sa ma tin dupa fundul lui. Maine mergem la cumparaturi de aparatori de prize, colturi si portite sa n-o ia la vale pe scari.

Va doresc sanatate la toti bebeii bolnaviori si numai bine.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI!!! mamicilora caror zi de nastere este azi sau maine si bebicilor ce implinesc 5 sau 6 luni (eu le-am cam pierdut sirul)
Scriu repede pt ca trebuie sa vina un coleg de-al lui barbatu-meu, toata ziua am facut curat azi... am trimis-o pe Uca afara cu bunica si eu mi-am facut de cap.
MCM, meultumesc ca te-ai uitat la poze, (la "capoasa mea", ca tot ma obsedeaza marimea capului...) sa stii ca i-am zis sotului ce-ai spus de nuditatea bbicilor si m-a pus sa sterg pozele... de fapt am facut albumul privat. Mersi ca mi-ai zis!
Rodica (mamaelei) intr-adevar, se pare ca ne asemanam... si tu si Paula sunteti niste scumpice la fel ca toate fetele de aici...
Mihaela, alexia e o dulceata, eu m-am indragostit de ochisorii ei! Sanatate pt ea...
Si -nu in ultimul rand- Lilia, nu te cunosc dar de cand ti-am citi randuricile ma rog ca Amelia sa fie bine si sa mai suporte la fel de viteaza ce a mai ramas... Pupici dulci de tot pt ea si.. forta multa pt tine! Te admir mult sa stii! Eu eram aproape de amniocenteza in cursul sarcinii (e o povestioara cu happy-end) si nu stiu cum as reactiona daca gogosica meaar avea ceva... insa numai cine trece prin asa ceva poate intelege ce e in sufletul unei mamici cu bebe bolnavior... Asa ca te pup si...intr-adevar, ce a fost mai greu a trecut!
Va pup pe toate , noapte buna!

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004) http://tinypic.com/282kck

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela ziceam ca o sa pun poze daca a, chef... Se vede deci ca mi-a fost leneeeeee... Trebuie sa le micsorez ca sa le pun pe site, ca le fac la o rezolutie mare si se incarca f. greu si oricum cred ca le miscoreaza automat cand le incarci...
N-am sters link-ul catre poze, a ramas zambiliciul asta care face poze pe post de link. Doar n-am mai scris nimic in dreptul lui...

Fetelor va multumesc pentru urari! Sunt mai batrana cu un an si deja al meu sot zice ca sunt babuta lui, ca e mai mic decat mine..... cu 2 saptamani.

si noapte buna!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele
noi am sosit aseara, suntem cam obositi.
o sa va scriu maine detalii

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor ,
noi ieri in sfirsit i-am facut gauri in urechi Deannei .Mi se rupea inima la amindoi pentru ca a trebuit sa-i capseze urechiusa de 2 ori ,pentru ca gresise la o ureche
Azi am fost in parc si am pus-o in leagan ,i-a placut tare maimuticai
Multumesc de aprecieri ana_a ,si Stefanel e un dulce .Si tati al nostru a plimbat-o pe fiica -sa cu cosul de rufe citeva saptamini in urma :-)
Multa sanatate pentru Alexia si Amelia.
Daniver31-eu i-am dat mango dar din borcanele ,avocado nu am incercat pentru ca eu nu-l suport

O zi buna si de la noi .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!

A venit primavara si la mine in curte! Aseara mi-am vazut in sfarsit ghioceii!!! Imediat ma duc sa le fac poze si vin repede sa ma laud!!!Sunt atat de fericita ca mi-au iesit! E prima mea bucurie dupa ce incepe sa se toapeasca zapada!Mai ales ca sunt atat de gingasi!

Roandre, ce m-am distrat cand am citit ca le cantati copiilor...al meu daca vorbesc macar imediat se uita urat si nu-i place! Nici cu tati nu pot vorbi in timp ce-i dau sa manance!dar sa mai si cand... La noi e liniste deplina la masa si infuleca "buzduganu" de nici nu respira!Vai de mine daca nu-i intind linguritza la timp....incepe cu mamamablabla e dezastru de scump!Se cearta cu mine!

alinah am vazut pozicile cu Armin, e un scump! Si noi avem dermatita atopica dar o forma mai usoara cred, am vazut ca si Armin e rosu in obrajori, asa este si Stefan uneori.Lasa ca le trece pana se insoara!

andora faptul ca ai facut albumul privat nu ai rezolvat problema pozicilor "dezbracate" pentru ca acel album privat de fapt poate fi vizualizat de "nebunii" internetului.Parerea mea este ca ar trebuii sterse cu totul pozicile mai "dezbracate" daca vrei sa-ti pastrezi intimitatea copilului.Si eu am avut o poza intr-un album privat si cei de la Webshot mi-au sters-o si apoi mi-au trimis un mail in care m-au anuntat ca nu agreaza astfel de poze...

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata neata!
Ana, sa stii ca ma duc sa sterg pozele chiar acum! Doamne fereste de asemenea obsedati...
Abia astept sa vad ghioceii... asa ca fugi si fa pozici!
Pupici lui Stefanut!
Fug acum ca maraie Gogo, toata noaptea am avut scandal, cred ca a inceput perioada cu dintisorii...

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004) http://tinypic.com/282kck

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mi se pare corecta ideea de a nu lasa sa se puna poze nud in album... cine stie pe mana caror dezaxati mai ajung!!!

lilia, ne rugam pt. voi, sa treceti cu bine peste aceasta perioada cel putin neplacuta!!! oricum, mult a fost, putin mai e!

Ne alaturam si noi mamicilor care canta in timpul mesei; daca ne-ati vedea, incepem cu "un elefant, se legana...", apoi alte melodii mai vesele, daca nu tine figura trecem la zornait jucarele iar, daca nici asa nu-l convingem sa stea linistit sa pape, il punem pe tati sa se strambe, sa faca ca toate alea!!!

ana_a, sa faci neaparat pozici la ghiocei... ti-am mai zis ca te invidiez ca stai la curte!...

andora, sa-ti traisca uca, e o scumpa, dar nu pui si tu mai multe poze sa avem ce admira!!!

ia sa vedem... cui ii spunem la multi ani azi: n-avem pe nimeni nascut pe 17!!!!

sa avem o zi minunata, si haideti afara ca in buc s-au anuntat 20 gr

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

daniver31[/b, da, a fost simpatic doctorul Cristescu. Eu am facut si cerclaj cu el, anul trecut prin aprilie.
Chiar voriam sa intreb de mango, cum este, daca il accepta vre-un bebelus.

Despre [b]avocado
cititi aici: http://www.idieta.ro/articol/693_oda_unui_fruct_avocado.html
Sotului meu nu-i place deloc, mie imi place foarte mult, lui bb i-l amestec cu mar sau alt fruct care sa-i mascheze gustul nu tocmai placut.

O sa renunt la supa, o sa o amestec cu piureul de legume daca il accepta. Alexia papa seara cereale dar se mai trezeste si noaptea sa manance lapte......

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Na, ca am scris aiurea si nu pot reedita.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput