Asigurari pentru BBi
Vreau sa stiu si eu cate dintre mamicile de aici s-au gandit pana acum sa asigure viitorul BBului lor?
Ce suma din bugetul familiei ati aloca pentru aceasta fara sa simtiti ca faceti un efort financiar?
Ati face o astfel de investitie in viitorul copilului? mai ales ca in curand se va plati si pentru facultatile de stat ![]()
Bebelushilor le urez vise frumoase si mamicilor somn linistit si odihnitor! Pupici si sanatate!
Raspunsuri
alinamoro spune:
Noi avem asigurare la copil la ING Nederlanden,asigurare MAJORAT(cred ca asa se cheama),tot pentru studii.Platim 1.500.000 lei pe trimestru.Aici se include si asiguarre de sanatate a sotului(spitalizare,interventie chirurgicala) si asigurare in caz de invaliditate permanenta sau deces.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
CristinaT spune:
Si noi avem asigurare la copil la ING Nederlanden, asigurare MAJOR tot pentru studii.Platim 1.800.000 lei pe trimestru.si tot astea sunt incluse
5 ani -14 februarie 2005
anka1 spune:
Noi avem asigurare Academica la ING. Platim cam 3 mil pe trimestru, ceea ce nu mi se pare putin...si Vladut va beneficia de o bursa de studii timp de 5 ani, cind va implini virsta de 18 ani. I se va plati lunar sau daca optezi anual.
Nu stiu daca am facut o investitie buna, pentru ca ma gindesc ca daca puneam banii astia luna de luna intr-o banca, probabil ieseam mai bine. Numai Doamne fereste daca ni se intimpla ceva, este sa zicem alta treaba pentru ca ING se obliga sa preia plata primelor de asigurare.
Numai bine,
Anca
lavi02 spune:
Poate ca nu inteleg eu bine, dar asigurarile astea pt studii imi par un fel de pusculita. La care se adauga chestia aia cu riscul, probabil, daca patesti tu ceva. In fine. Cand copilul meu va fi de facultate eu voi avea in jur de 45 de ani, pana in 50, asa ca ma astept sa-l pot ajuta. In caz de o nenorocire, in schimb, va trebui sa se descurce singura.
Pana acum noi avem doar asigurare pt locuinta si CASCO pt masina. Ce ne-ar tenta ar fi pensia privata.
Lavi, pe post de Gica contra.
ada spune:
Noi avem la AIG, este cam 10 mil/an. Am facut la sfatul lor pentru mine, in ideea ca exista mai multe avantaje, cum ar fi....doamne fereste, sau posibilitatea de a o transforma in pensie, sau avantaj in cazul contractarii unui credit pentru casa. Mie mi se pare foarte importanta asigurarea, acum nu stiu daca am ales varianta cea mai buna, oricum banii sunt tot ai lui, eu cand vine vorba de ea zic "asigurarea lui bb".
Ada si bb Andrei
ankalaura spune:
Si noi tot ING, 1.575.000 pe trimestru.
Sper din tot sufletul ca noi la 50 de ani sa putem sustine financiar copilul, dar si mai tare sper sa fie si la noi ca in America! In sensul asta, prefer sa pun acum la "pusculita".
Si mai sper sa fie ca in tarile civilizate, cand 'om ajunge noi la pensie, sa ne plimbam si sa ne simtim bine, copilul sa aiba plata studiilor asigurata, in loc sa ne socotim fiecare leut cum sunt condamnati bunicii nostri acum....
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
mara03 spune:
si noi, ca majoritatea lumii de pe aici avem asigurare pentru tudor la ING. se numeste mai nou debut 18 (nu stiu cum ii spunea inainte). mi se pare ok sa te gandesti la viitorul financiar al copilului si sa ii pui banuti deoparte in felul asta...
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
anca tanasica spune:
Noi avem asigurare pt.Alexandra la AIG, pentru ca e cea mai tare firma de asigurari...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
alisutza spune:
Iupii acum am ajuns de la serviciu si cand am vazut cate mesaje ati scris m-am bucurat pentru ca intr-adevar va preocupati pentru viitorul BBilor :)
Anka1 pare sa plateasca un pic cam mult, dar probabil ca si perioada pe care a fost facuta asigurarea e mai scurta.
Lavi02, e un fel de pusculita, dar banii pe care-i depui ar trebui sa aduca si niste beneficii pe langa ajustarea la inflatie, ca firma face investitii pe termen mediu si lung cu risc minim, intr-un fel se comporta ca o banca, numai ca banca are dobanzile cam mici.
Ce intrebari sau nelamuriri aveti in ceea ce priveste asigurarile?
Lavi02 daca te tenteaza pensia privata da-mi un mail :) ca ma pricep in domeniu :)
Numai bine celor mici si celor mari la fel
roxana1974 spune:
Si eu am optat pentru o politza de la AIG, cu 8 mil. pe an, insa mai am de asteptat pana implineste Serbanica 1 an ca sa pot sa inchei polita respectiva.
R.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."