Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
crinuta spune:
Dana, welcome to the club. Si Rayan e la fel, vrea numai in brate si numai la verticala iar in timpul asta sa fie plimbat
Crinuta si Rayan
BESTUTZA spune:
Fetele dragi,
Cred ca am avut cea mai cumplita seara din viatza lui bb!
Multam fain de sfaturi, dar credeti-ma ca aseara nu am mai avut taria necesara de a aface ceva! Ma taram si plangem in hohote !!!!L-am luat in brate si la un moment dat am crezut ca a murit!! Racnit- deci la propriu- de doua ori si pe urma a adormit instantaneu!I-am dat si Sab si Bonnisan, doar doar or trece nenorocitele astea de dureri.... Eu eram in brate cu el si nu am mai simtit decat o moliciune ! L-am pus pe canapea si disperata i-am luat mana ! Era ca o carpa! Nu stiam ce sa fac incotro sa o apuc! Ma uitam la el daca mi respira! Era destins si dormea! M-am uitat la el , nu era vanat , nu era cu gura deschisa , dar daca ii uai mana, el care de obicei opune rezistenta cand doarme acum era ..moale, molae...Noroc ca aparut mama ! MA gandeamca aracit copilul afara, ca de la vant a luat vreun virus si a facut enterocolita,! I-am luat temperatura era 36 cu 6,7! MA gandeam ca e prea mica...Ce sa va mai spun..I-am facut repede, repede baie dupa care s-a calmat, a mancat neobisnuit de mult fata de cum manca el de obicei dupa baie, cand obosit fiind adormea..
Asera cand a adormit am stat si am analizat unde era greseala! Toata lumea zicea ca nu e bun laptele, ca nu se satura si gata se trece pe biberon! PAi cum sa nu fie bun , cand saptaman trecuta l-am tinut exclusiv pe san trei zile si a dormit si a mancat linistit...
Varianta doi:ieri l-am scos afara o ora si i-am pus pe deasupra hainelor de casa -body plus costumas - o helanca cu gluga si pantalonasi si l-am acoperit! A racit copilul la burtaa ca il imbraci prea subtire, vremea e inselatoare...
Varianta 3 si care s- dovedit a fi cea reala: eu sunt de vina: tot dorind sa il adorm si pt ca sunt chioara de oboseal noaptea il las sa suga si tine pe tzitzi cat vrea el , ...SI l-am obisnuit prost...E si ieri i-am dat sa manice cam la o ora: sugea un pic , ca lapte era super destul si tragea cu sughituri..Probil ,nu probabil , sigur a tras aer si sera s-a acumulat atata de i-a dat starea asta...
I-am dat si zeam de orez pt ca in afara de grunjii normali pe pampers am gasit ca un mucus si m-am gandit ca e un fel de diaree!
Voi ati observat asa ceva?
Am luat cartea si am citit si am gasit ca aceste dureri si falsa diaree pot fi cauzate de supra alimentatie! E, asta am faacut eu ieri!
Si de azi nopate am instaurat programul de o 30 -40 min masa si somn in PATUL LUI! A plans vreo jumate de ora si a adormit! DImineata la 6 s-a trezit, ma-am asezat pe canpea si masa la fel 30-40 min cu regurgitatii cu tot! Pus in pat , urlat 10 minute adormit si doarme si acum!
Sper sa dea donul sa mai fie lapte constant si sa se sature ca altfel o luam pe campii!
Cornelia dc ai ajuns la spital -asta era si gandul meu sa mergem la spital- cred ca iintelegi prin ce am trecut!
Spumisanul este din palnte sau tot ca Sab-ul?
Dana , sa fii sigura ca e rasfat si nu colicii astia blestemati!
Ma duc sa ma odihnesc u pic si sa mai citesc ceva pote ma ami dumiresc!
BDana spune:
As vrea si eu sa imi pot lasa odrasla in patut si, dupa cateva minute de plans sa adoarma, dar nu am nici o sansa. Are un plans atat de sfasietor ca nu ii rezist si daca totusi fac pe dura plange pana da in tuse si am impresia ca ramane fara suflare. Asa ca actionez si il iau repejor in brate rugandu-l sa ma ierte . ca sunt o mama rea
bellamia spune:
Si eu patesc la fel ca BDana, in plus vrea sa-i si vorbesc si nu fara chef, cu gesturi, mimica etc.
Azi de la 5 ne luptam cu colicii, s-a dus tati sa ia si Spumisan, cred ca numai asta n-a fost incercat.
Va doresc o zi mai linistita ca a noastra.
corneliaa spune:
Bestutza, offfffffff, zau ca te inteleg perfect.
Espumisan L, compozitie: simeticona,hidroxipropilceluloza,zaharina sodica,ciclamat de sodiu,aroma de banana, acid ascorbic,apa purificata.
Daca vrei ceva natural, incearca Gripe baby wather, e egipteana si e apa de marar cu bicarbonat de sodiu.Multe fete zic ca asta a dat rezultate.
Bafta!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
bellamia spune:
BESTUTZA regret sincer ca a trebuit sa treci prin asa ceva, stiu ce inseamna sa te simti neputincioasa si sa te tarasti cu el in brate plangand in hohote. Nu o data mi s-a intamplat si nici una din mame nu e aproape....
eliy spune:
buna dimineata fetelor,bellamia cum mai e bebeul nu sa mai linistit?imi pare tare rau pt tine dar si pt bebe ca tu ce crezi lui ii place sa-l doara atata?si ce sa faca saracutul daca altceva nu stie decat sa planga!!!!!!iar pt fetele ce nu alapteaza ci da cu sticluta va pot spune ca sticla "baby free"e ff buna are ceva inauntru{un tub}care ajuta ca bebele sa nu inghita aerul care il da inapoi in sticla.v-o recomant.pupici pt toti bebelusii mai ales pt cei plangaciosi si mult curaj fetelor!
ana maria spune:
Bellamia te pup si eu si poti vedea pozele noatre acum: http://community.webshots.com/user/preoteasa1972
Oana Cu placere!!
Si noi am avut peripetii aseara . Plangea copilu de am crezut ca ar avea colici. Si cand colo, mami nu avea lapte iar bebe se enerva la san si urla ca din gura de sarpe. Si i-am facut un biberon de lapte praf si cu chiu cu vi a baut o parte din el dupa care am reusit sa-l adorm. Ce s-a intamplat? Copilu a supt de pe la ora 19 din ora in ora cate putin si in felul asta la ora 10 sanul n-a mai facut fata si dadea prea putin lapte pentru fomila. El facuse baie si era tare infometat. Nu va spun ce m-am speriat ca am pierdut laptele... Dar, la ora 12 a supt si avut ce, chiar a trebuit sa stau cu prosopul ca imi curgea pe mine. Si apoi a manact la san toata noaptea fara probleme. Am povestit ca mi se pare util pentru fetele care alapteaza daca patesc asa ceva sa nu se sperie ca laptele revine. Eu am baut multa apa si am luat galactogil cand am vazut ca nu mai am lapte.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
corneliaa spune:
Si eu sunt singura, chiar si fara sot care vine dupa 22,00 acasa...asa ca stiu ce inseamna sa simti ca mori din cauza ca te simti neputincioasa.
Imagineaza-ti in ce hal eram eu cand am fugit cu ea la urgente, daca plangeam mai rau ca ea de nu puteam sa le explic acolo de ce venisem si plecasem fara ciorapi in picioare in papuci de casa!!!!! Imagineaza-ti in ce hal eram daca eu nu mi-am dat seama de toate astea decat cand m-am intors acasa si mi-a aratat sotul care intre timp ajunsese si el la spital!
Cand venea seara intram in trepidatii de frica!!!!
Curaj, trebuie sa treaca si chestiile astea odata Dumnezeule!!!!Si daca iti e de folos gandeste-te ca si eu am trecut prin ce treceti voi dar Slava Domnului acum e rezonabil, adica suportabil si pentru ea si pentru mine. De ce? N-as putea sa-ti spun....
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
eliy spune:
fetelor imi mai puteti spune ceva?pe la 3 luni pot sa incep sa-i dau o supica, ceva?ca-i tare mancacioasa si ma gandesc ca acus nu se va mai satura cu laptic.merci.