Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
ana maria spune:
Oana a trecut si pe la mine tatal tau si i-am dat pachetelul de la mine si Witchie.
Bestutza nu-l lasa mami sa planga. Am incercat si eu intr-o noapte disperata fiind si ce crezi? Lui bebe dupa 10 minute de plans (dar nu super plans) a ajuns sa-i creasca temperatura la 37,8. Nici nu nu s-a potolit ca daca-l doare burta nu poti sa-l ajuti decat tinandu-l putin in brate. In vreo juma de ora a scazuta temperatura dar eu am ramas super speriata. iar cu hernia omlicala n te ingrijora> noi avem si hernie inghinala si am ajuns la chirurg si despre cea ombilicala mi-a zis sa stau linistita, ca am sanse mari sa se retraga spontan. Oricum nu apar coimplicatii.
Bellamia vezi ca dezvoltarea unui copil prematur se socoteste de la data cand trebuia sa vina pe lume nu dupa data nasterii. Asa ca sistemul lui digestiv mai are putin pana sa ajunga la maturitate.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
bellamia spune:
ana maria , mersi mult, m-ai mai "linistit". Chiar mi-era dor de tine, nu te mai "auzisem" demult...
oana cretu spune:
Merci, Ana Maria si Anda din toata inima!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
corneliaa spune:
Bestutza....nu esti singura si eu am avut programul asta o luna si ceva, mai mult de 5 min. nu tacea!!!Si acum mai sare din somn si tipa de durere dar... Slava Domnului ca de aproape o saptamana s-au mai rarit si scazut in intensitate. N-as putea sa-ti spun de ce sau cu ce....incearca si Spumisan -ul (eu l-am luat de la Sensiblue) recomandat de la urgenta. Eu am ajuns cu copilul noaptea la urgente pentru ca am crezut ca se sufoca si moare de durere si plans....era vanata!!!!! Asa ca eu te inteleg perfect.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
sara18 spune:
Ellinia, david ,al meu bebic, are azi o luna si o sapt.si chiar azi am fost la ortoped si i-am adresat aceasi intrebare. a spus ca de la o luna e ok. asa stiam si eu si tot de atunci il duc si eu in port -bebe.
mia_tincu@yahoo.com spune:
Multumesc pt. raspunsuri.
Bestutza si Bellamia, nu-i mai lasati pe pui sa plinga, ca nu se mai opresc!!!Am testat si eu, dar degeaba.Slava domnului ca s-au mai rarit un pic crizele si la noi( adica in loc de 1000 are 999), desi am observat ca sint zile si zile, indiferent ce as minca, sau la ce interval ii dau si lui...Concluzia?Nu au nici o regula blestematele astea de colici!!!
Oana, poti sa ne treci si pe noi cu 4.700kg. si 59cm, desi asta era la 2 luni fix, adica acu vreo 4 zile.
Fetelor, va tot aud ca luati laptele sau nu aveti timp sa-l luati , dar aici in Iasi nu se mai da deocamdata!!!Stiti ceva de chestia asta?Alipiticot, stii ceva???
alipiticot spune:
Din pacate nu stiu nimic de lapte praf.Medicul meu de fam e din rural,si la primaria de acolo nu s-a dat inca dar oricum mie nu mi da ca are o multime de mame vai de capul lor.Ma gandeam sa mi iau reteta sa iau de la primaria Iasi,eu fiind din oras,dar nu stiu ce reguli au si nici nu am ajuns pe acolo.
Felicitari fetelor care a-ti scapat de colici!
O seara buna!
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
BDana spune:
Teroare!! Copilul meu vrea numai in brate! Si nu oricum ci ridicat, cu capul pe umarul meu; iar eu nu pot sta asezata, ca tipa Nuuuu, numai in picioare si nu stat ci trebuie sa merg si sa il si hatan in acelasi timp. Asta nu cred ca mai e nevoie de afectiune, asta e rasfat,ptr. care , recunosc, sunt vinovata.
Amaya spune:
Cornelia, farmacia se nuneste Help (nu Help Net) si se afla pe strada Valea Argesului nr.5, la parterul unui bloc de 10 etaje si este la prima statie de la capat a troleibuzului 69. Este imposibil sa nu o vada.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)