Bebelusi de iulie-august 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor, iata vin si eu in trecere un pic sa va citesc!

Ema, sa nu cumva sa ne privezi de sfaturile tale. Eu iti sorb cuvintele si regret amarnic a nu pot/stiu sa fac intrutotul ca tine, insa esti un exemplu .

Serban s-a trezit si el asta noapte, lucru destul de neobisnuit pentru el. Parerea mea e ca l-au trezit vecinii mei muninatzi. Am deasupra doua fetiscane care se hlizesc si se aude de numa, dupa 11 noaptea iar dedesubt, nici nu pot sa va zic..., aproape ca m-am resemnat, insa cand kopilu' da semne ca se trezeste, pun paltonu pe mine si ma duk la usha omului, asa nu se poate, nu?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

MOnique pai sunt doua lucruri complet iferite....digestinul e un fel de triferment (enzime pancreatice sintetizate din pancreas de porc) - util in indigestii, enterocolite, etc iar ecoflorina este o cultura de lactobacili (bacteriile din produsele lactate) cu rol in protejarea florei intestinale. dar din cite stiu eu (si vad in cataloage) digestinul asta nu se da sub 3 ani. ce spune medicul? si ce ti-a dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ei bine, am luat rezultatele de la analize - toate sunt negative: si coprocultura si examenul coproparazitologic, asa ca de azi incepem sa ne intoarcem putin cite putin la mincarea normala. Uraaa! (cred ca asta vine si de la Stefan, saracul...)

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va spun ca azi i-a dat al doilea dinte motiv pentru care de 2 zile este foarte miriit si vrea numai in brate...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Raportam: am fost in parc la ghiocei si brandushe. Am vazut copii...fro 30 de sek dupa care a cazut Mielu intr-un somn adinc si mi-a rupt oaseleeeeeeeeee. Am luat-o cu port bebe-ul. Puah.
Sunt heeeeeeeeeeeeeeeeeeepi , hepiiiiiiiiiiiiii ne primeste ala la casa cu pisikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
pt tuata lumeaaaaaaaaaaaaaaaa:-))))))))))))))))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

felicitari Papa .. sa fie intr-un ceas bun !!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Roxy , zi si mie nepriceputeanu la bucatarie .. cum faci Shake-ul pentru bb !
merci
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Grasanele la raport!

Papadie, felicitari si sa o locuiti sanatosi!

Mandra mea maraie de la dinti, cand i se invinetesc gingiile, cand face afte, se scarpina cu dintii de jos la aia de sus...mi-e mila de ea ca se chinuie asa dar de fiecare data cand am vrut sa-i dau calgel a vomat cu jet. Asa ca, asta e...
S-a trezit azi noapte la cate juma de ora...suntem zapaciti de somn...:)))) Sper ca e de la dinti . Si cand ma gandesc ca primii au iesit fara probleme...ofof maimai!
La noi e veselie maxima cand se plimba cu premergatorul...Trece din sufragerie in dormitor unde se duce intins la pachetul de pampersi, ia repede unul si pe urma alearga toata sufrageria cu ala in mana si-l flutura ca pe steag! Oricum pampersii sunt mare atractie, ii "citeste" de fiecare data cand o schimb. Ii tine ca pe ziar si taica'su o intreaba "ce mai zice tati la pampers, ce s-a mai intamplat azi"...:))

Am primit si eu retetele de la Nicole (multumesc!) si pentru ca era lasata secului am ras 2 platouri de prajituri citind la cartea lui Montignac. Nu-s zdravana la creieri!

Incerc sa citesc ce ati mai scris...nu stiu cum se face dar nu reusesc sa ma tin de voi...:)

Sanatate maxima!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, banana la mixer vertical si apoi amestecata cu lapte. supeer!!! ptr adultii care nu-s la dieta se baga si scortisiara si inghetata. se bea direct din cana
Monic, pup!! ce-i cu contu' tau de yahoo, ca nu ma mai lasa sa-tz trimit mailuri???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ina32 si Papadie sa stapaniti sanatoase noile casute!
Gabriela, ne pare bine ca s-a rezolvat cu burtica.
Cristalina, pupici multi Mariei, imi place tare mult sa citesc sa mai face "grasana". La fel am patit si eu sambata cu placintele mamei mele .
Si noi am fost afara, tot in ham si mi-a rupt un pic spatele (am facut si cumparaturi, parca eram un brad de craciun). La noi a fost azi superb, vreo 12 grade, dar soare si nu a batut vantul. Si mirosea superb a primavara.
Nu mi-ati raspuns la intrebarea cu carutul. Bebelusii vostri nu fac scandal in carut? Stefi doarme, dupa ce se trezeste sta cuminte cam 20 de minute, apoi incepe scandalul. Si vreau sa stau si eu cu orele afara!
Seara placuta sa avem!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput