Bebelusi de iulie-august 2004 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura _Oprescu spune:
Salutare si de la noi!noi citim zilnic pe apucate dar de raspuns nu avem timp deloc...
SSarah, ce simptome a avut bebelina de ai descoperit giardia?
Olivia, o sa mai trimit odata pozicile ..nu am apucat sa raspund o fac acus la ceas de seara ...cum este cu babysitter exotica?
Restul fetelor, va pupic si va urez sanatate!
Lucasu meu cat de curand o ia la taras...i-am luat jumper si l-am si dus inapoi ...nu putem sa il fixam la usi,numai la una insa este izolat acolo asa ca ...
Ema , ma bucur ca esti bine! Ai grija cu ingrasatul :)
ah ,am uitat sa va zic ca astazi Lucas a luat cu manuta lui si a bagat in gura finger food un fel d epufarine care se topesc in gurita aproape instant...pupici la toate ,fug ca incepe ritualul de seara: citit poveste, alergat dintr-o camera intr-alta pana adorm pustii...
Ioana_Filipescu spune:
Buna dimineata si de la noi si scuze ca nu prea am scris dar de citit..am citit tot. Sunt putin suparata ca Bubu a racit iarasi. Are mucisorii pana la brau dar nu a facut febra.
Bine totusi ca a venit caldura. Ieri cand am iesit in parc era plin de copii. Si am observat foarte multi pitici. In vara trecuta glumeam cu o prietena si le spuneam "generatia celor 7.500.000 lei."...Rautacioase..
Va pupam si sa aveti grija de voi..
La multi ani tuturor bebicilor nascuti zilele acestea si mamicilor lor...
Ioana si Bubu
roxanaz spune:
buna dimineatza frumoaselor!
siona, nu mai itnreba. a fost groaznic, norok ca am fost cu niste preteni si am avut ce birfi un pic (vorba Ioanei...."rautacioase")
grasunu meu azi-dimineatza a mincat shake de banane....a propos de mame denaturate. acusi e ff fericit cu un morcov in mina, il iubeste la nebunie.
Robi, giardia inseamna lipsa poftei de mincare, cearcane, neluat in greutate. scaune moi si urit mirositoare pot indica o indigestie sau o infectie intestinala. trece-l citeva zile pe regim cu morcov, zeama de orez si ceai de metna, poate se repara. sanatate!
Monique, cum mai e Bobo?
Anca, ficatelul fiert fara arterele hepatice d el mijloc (partea aia moale cu venele multe) timp de 20 de minute (pina e bine patruns), apoi amestecat cu legumele pe care le fierbi separat.
pupici tuturor si o zi super!
vrabiuta spune:
neata si de la noi.
am apucat sa citesc, dar raspund un pic mai incolo, ca sunt in viteza
am pus o poza haioasa - ca tot a venit caldura:
http://community.webshots.com/photo/275413472/296152790JQWVRX
pupici si o zi frumoasa tuturor!
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Alexandra Lia si Stefan Teodor !!!
Ema - io cand am zis ca esti un exemplu de urmat pas cu pas, nici nu am stiut ca esti atat de speciala ! Toata stima si respectul si admiratia !
Roxanaz - sar`na de pontu` cu aragazu` de dincolo !!!
Kim - felicitari pentru un baiat atat de cuminte ! Oare va fi vreodata si Giulia atat de sociabila ? ...
Si`acum de-ale noastre: am patit-o cu pozele Giuliei, de asta am inchis albumul. M-a oprit o tipa pe strada saptamana trecuta si m-a intrebat daca sunt mamica cu fetita din pozele de pe internet. Am incremenit. Sincer. Nu parea sa fie vreo dementa sau altceva, avea la vreo 35-40 de ani, imbracata decent, dar prefer sa nu o arate cineva cu degetul. Probabil a recunoscut caruciorul.
Pupici la voi si o zi insorita sa aveti ! Va invidiez ca va puteti intalni ! Sincer va invidiez ! Sper ca la vara sa cunosc macar cateva mamici din clubul nostru cand strabatem tara si mergem la Constantaaa !!! Tralalalaaa, ce vise am, da` poate ma intorc la munca !
Am uitat, va rog un sfat: CUM imbracati acum copiii ??? Exact ce si cum, maieu, bluzita, geaca, incaltaminte ... va rog frumos. Noi cand mergem cu caruciorul o bate vantul direct in fata, mie mi-e bine, dar ea are mainile reci ca gheata, desi ieri era imbracata inca cu salopetica intreaga.
ca m-am lungit la vorba !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
szivarvany spune:
Vrabiutaaaa, o pup toataaaa pe bebica taaaa ! E superba, sa-ti traiasca !!! Vreau si eu sunculite de smotocit !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
leeloo2004 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Azi mergem sa luam rezultatele la analize si poate scapam si noi de regim ca eu m-am cam saturat sa-i dau numai morcovi cu orez...
Aseara am fost la petrecerea nasului cel mic, dupa cum va spuneam, e drept ca am fost cel mai mic de acolo, dar ne-am simtit tare bine.
Clubul asta e pe str.Viesparilor 32 se cheama "dream party" cred ca au si site pe net. Ce sa va spun, pentru copilasi mai mari e tare frumos - ii picteaza pe fata, danseaza, se joaca diferite jocuri, maninca si evident isi elibereaza energiile... Era o nebuneala acolo! Dar banuies ca ar merge si pentru noi la taiatul motului - e mai bine ca la restaurant, e loc destul si e si comod. Pretul am inteles ca e undeva la 350000 lei de copil (incluzind si mincarea) plus mincare si bautura pentru parinti.
Cam asta a fost - poate intram mai tirziu, dupa ce venim cu rezultatul analizelor.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
Ioana_Filipescu spune:
Pentru mamagiuliei: eu il imbrac cu body, o bluzita, salopeta destul de grosuta. Ii mai pun 2 perechi sosete groase ( asta pentru ca pantofiorii cei draguti au ramas mici) si o pereche strampi.Si pe deasupra geaca ( de astazi o sa ii pun una mai subtire) si bineinteles caciula...cam asta ii este garderoba de iesit in oras. Oare asta sa fie motivul pentru care a racit??
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Noi avem o problema, e clar. O doare ceva si o doare tare si nu o lasa sa doarma. Toata noaptea a facut la fel, doar intre 12 si 1:30 si intre 4 si 6:30 a dormit si ea, in rest, prin somn, plangea sau gemea. Se vedea clar ca este moarta de somn, ca vrea sa doarma, dar nu poate de durere. Dupa 1/2 de lingurita de panadol a dormit 2 ore, dar apoi iar a inceput. Dim. la 7 s-a trezit (tot asa de durere), dar dupa ce s-a trezit a fost destul de vesela, ne-a zambit, s-a jucat cu jucarelele, dar pe la 8:30 a inceput sa fie maraita. Pana la urma pe la 9:30 i-am dat sa manance si apoi a adormit. Sper sa se odihneasca un pic saracuta . Poate sa fie de la dinti? Nu e vede nimic, nu este rosie, nu se simte nimic. Roade in general tot ce este din panza si nu ma musca (cand suge). Eu sper sa fie de la dinti, nu altceva mai grav.
Lia Alexandra . Sa cresti mare frumoasa mica si sa o iubesti pe mami si sa ai noroc in viata! Esti mezina grupei si cred ca vei fi si rasfatata ei! si la ceilalti bebelusi care implinesc lunile (unde-i lista sa vedem si noi cine mai implineste lunile zilele astea?!)
Olivia, ma bucur ca Luca doarme mai bine, chiar la tine ma gindeam cand ma tot dadeam jos din pat noptile astea. Numai ca la noi, din pacate, o doare ceva, e clar.
Ce va invidiez si eu ca va puteti intalni! Ramona, neaparat trebuie sa ne intalnim daca veniti la Iasi, poate vine si Roberta. Mie imi convine la Palat pt. ca si socrii mei stau in zona. Preferabil duminica dimineata, dupa 11.
De la giardia poate sa o doara burtica? Stefi are cearcane, nu a luat in greutate, dar de mancat mananca tare bine. Nu imi face nici un fel de mofturi.
Eu in casa o tin imbracata in body si salopeta sau bluzita cu pantaloni. Iar afara inca i-am pus salopeta (avem 2, asa ca i-am dat-o pe cea mai subtire) si 2 caciulite, una din bumbac, subtire si cea impletita de cosmonaut. Si zilele trecute o imveleam si cu o patura, dar de ieri am renuntat.
Nicole, Andreea este o dulceata! Dar eu nici nu ma mir cu asa o mamica de milioane. De fapt, cineva chiar spunea ca bebelusii de iulie-august 2004 (iclusiv cei nascuti in iunie sau septembrie ) sunt cei mai reusiti, nu?
Va urez o zi superba si plimbare placuta.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
rain spune:
Alexuta, esti o scumpa, iar mami un fotograf foarte priceput, e super misto poza, trebuie sa faceti un album ceva si sa trimiteti pe la reviste, sigur vor vrea un copil asa frumos sa le pozeze!
Gabi, hai ca va tinem pumnii sa iasa analizele ok, Stefan cum se simte, a inceput sa manance mai bine?
Daria, eu sint cea mai denaturata mama din univers ...afara o imbrac pe moata foarte subtire, cu un body, dres, pantaloni si deasupra o salopeta, si bineinteles o caciula ...toate cat mai subtiri ...iar in casa, moata sta doar cu body si pantaloni, niciodata cu caciula, noaptea cu o pijama subtire si niciodata invelita, spuneti si voi ...sint in toate mintile! dar vad ca nu raceste deloc , asta inseamna ca-i e bine, zice mama cea rea!
Andreea, imi pare rau ca Stefi e asa maraita, dar daca tu simti ca o doare ceva cred ca ar trebui sa mergi la doctor, macar asa pentru un control de rutina ...
uite ce am gasit eu azi pe DC, poate ati citit si voi, dar va dau linkul, o sa vezi ca la varsta asta unii copii plang fara motive...
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=127
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii