Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Felis, imi pare rau ca ai atatea neplaceri... Stiu cum e sa fii nedormita si stresata.. Sper ca Mihaita sa isi reia programul lui de baietel cuminte ca sa te lase si pe tine sa te odihnesti..
Am fost ieri la pediatru. Se pare ca Alex are usoare semne de rahitism (cutia toracica e ... "evazata", adica coastele de jos ies putin in afara) dar deocamdata nu am ce sa-i fac pentru ca are fontanela foarte mica (cat buricul degetului..). Asa ca o sa continui cu 2 picaturi de vigantol pe zi, iar dupa 6 luni o sa putem sa-i administram calciu. Probabil o sa ma duc si la Culcer sa mai cer si o a doua opinie cu rahitismul asta.
Are 7,300 kg la fix 4 luni si masoara 67 de centimentri. Mi-a zis ca o sa fie un copil inaltut . Trebuie sa-l duc intr-o dimineata sa-i facem din nou analiza secretiei conjunctivale pentru ca nu i-a trecut.... . Pentru constipatie mi-a dat mai multe tratamente alternative: ceai de musetel; Debridat 2,5 ml de doua ori pe zi; Lactuloza 1 ml. pe zi.
Eu acum am alta dilema... Ce sa fac cu decalotarea? Toti doctorii la care am fost mi-au zis sa-l decalotez. Eu am citit articolele de pe linkul dat de Gandacel si mi se pare foarte logic si adevarat ce scrie acolo... Cum ca ar fi o practica depasita si destul de traumatizanta pentru copil. Asa ca nu stiu ce sa fac.. sa trag de putica copilului, sau nu?? El o are inchisa bine pielicica acolo, in capat si nu stiu pana la urma cum e mai bine sa fac. Imi lipseste de fapt o informatie: pana la urma smegma este "mizerie" sau o substanta sterila care protejeaza glandul??? Mamicile de pe la birou mi-au spus toate ca au decalotat naieteii, la medic. Procedura este infioratoare: li se baga o pensa inauntru si apoi se trage.. Brrr... ma ia cu fiori cand ma gandesc. Cum sa supun eu copilul meu la asa ceva????

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!
Elilenus,frumoassa fata!!!Sa va traisaca si sa va bucurati de ea!
Noi ne-am trezit azi pe la 7.30..oricum o performanta fata de 6.30....nu????
Azi abia asteptam sa iesim,mai ales ca se anunta +20 grade,numai sa fie si fata mea cuminte..ca mooorrrrrr.
Felis,tu i-ai spus doctorului ca Mihaita e agityat si ni doarme?Poate iti spune el de ce...
O zi buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Azi suntem mai binedispuse, ca am dormit mai bine azinoapte. Nu a avut decat o trezire la 1 si una la 3 dupa care s-a trezit Denisa la 7, ceea ce pt altii poate nu reprezinta nimik, mie imi concvine de minune doar 2 treziri pe noapte.
Elilenus ti-am vazut pozele. Frumusica foc Ana ta (si a mea e Ana dar si Denisa )si are niste ochisori frumosi tare. Cand am ajuns la ultima poza aveam impresia ca o vad pe fii-mea ca are vestuta la fel
Ca veni vorba de ochi, mai este cineva vreun bebelus la care sa nu se cunoasca inca culoare la ochi??? ca a mea ii are caprui spre albastru si spre verde
La multi ani bebelusilor care azi fac un nr de luni.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ele, stii ce am uitat eu sa-ti spun...ca si eu sunt galateanca...sunt nascuta in Galati, am plecat cu catel si purcel in Iasi cand aveam eu 5 ani...dar am rude in Galati, in fiecare an mergem de 2-3 ori, vara obligatoriu, inainte de mare, nanutii lui Vladut sunt din Galati...ptr mine e ca a doua casa...imi place la nebunie seara pe faleza, chiar daca acum e asa aglomerata...asta vara am fost desi eram cu burtica si la o bere pe vapor...imi place tare mult orasul asta...

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Ele, stii ce am uitat eu sa-ti spun...ca si eu sunt galateanca...sunt nascuta in Galati, am plecat cu catel si purcel in Iasi cand aveam eu 5 ani...dar am rude in Galati, in fiecare an mergem de 2-3 ori, vara obligatoriu, inainte de mare, nanutii lui Vladut sunt din Galati...ptr mine e ca a doua casa...imi place la nebunie seara pe faleza, chiar daca acum e asa aglomerata...asta vara am fost desi eram cu burtica si la o bere pe vapor...imi place tare mult orasul asta...

Pai atunci poate ne intalnim la vara daca nu catel si cu purcel, macar cu copilasii, sa-i plimbam si pe ei pe faleza.Eu nu sunt galateanca din nastere , m-am facut intre timp, de loc sunt din Roman. Dar acuma Galatiul mi-e mult mai drag decat Romanul chiar daca acolo am copilarit.

Mergi la inceput

Si poate ne intalnim si pe la Iasi ca am rude pe acolo. In aprilie merg la Roman si s-ar putea sa tragem o fuga si pe la "Iesi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, din cate imi aintesc parca tu erai incantata de spacra ta, si te ajuta mult...poate nu si-a dat seama, era cu grijile si teraba ei in cap, ...daca e asa cum stiu eu, spune-i de la boraz ca ai nevoie de ajutor, te va intelege!!!
ADRIANNA, tu mai apuci sa te mai odihnesti??? Ce fac gemenashii? Paul pupa pe Biencutza.
Paul e redevenit copilul mofturos de alta data, si abia isi revenise!!!!! Nu mai vreai iar sa manance, desi debridatul si sab simplexul i le dau cu regularitate. Ma mulg si laptele meu il da cu limba afara cand ii dau cu linguritza...s-a invatat iar in brate..e mama la mine..., dar tare binevenit e un ajutor, chiar daca mai rarutz, poate asa apreciez mai mult parintii. Cam atat....noaptea doarme bine, cu exceptia noaptei trecute unde a fost foarte agitat.

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

AIMEE iubita nu e prima oara cand vin invadatorii,la mine dupa ce s-au terminat lohiile am avut "placuta surpriza" sa-mi reamintesc cum era pe vremurisi de atunci o tinem tot asa.luna trecuta au venit la 43 zile ca ma si speriasem ca e cu "ochi".roaga-te sa te mai lase in pace ca tareeee-i bine fara.

FELIS nici daca dormi si tu cu el nu merge treaba?la noi de cand ma culc si eu cu el la pranz doarme 2-3 ore fff bine,daca il las singur mai mult de 30 min nu doarme.pupici si multa odihna.am uitat sa-ti spun ca am vazut noile poze,iti sta mult mai bine asa decat cu parul lung

cuscra pupici lui DENYsi poate ne vedem si noi in aprilie ca venim acasa(asta pe 20april)

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA eu si sotul am luat hotararea sa-l lasam pe baiat sa simta "durerile deflorarii"si sa nu-i producem noi nici un rau dar acum fiecare face cum crede ca-i mai bine.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, am venit de la vaccin,Vladut a fost f cuminte, radea cand asistenta i-a infipt acul... a plans un pic de tot si gata...acum doarme de vreo 3 sferturi de ora...sper sa fie bine cu piciorusul...
Dimensiuni de Vladut: capusor=40 cm, burtica=40 cm, lungime=62.5 cm si greutate =6.100 kg la pielicica goala...a crescut baiatul...

Mergi la inceput