Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by bits

FELIS nici daca dormi si tu cu el nu merge treaba?la noi de cand ma culc si eu cu el la pranz doarme 2-3 ore fff bine,daca il las singur mai mult de 30 min nu doarme.pupici si multa odihna.am uitat sa-ti spun ca am vazut noile poze,iti sta mult mai bine asa decat cu parul lung

BITS... pai problema era ca nici el nu dormea. Se linistea din plans numai la mine in bratze si eu plimbandu-ma prin casa, ca daca ma asezam, tipa de parca il taiam. Nici pozitia lui preferata pe burta mea nu a vrut-o. Dormea fara probleme numai in carutz, afara (dar sa simta carutzul ca merge- si Paxela va poate spune asta). Nu merge nici macar figura sa impingi carutul inainte si inapoi, in acelasi loc Ne oprisem ieri putin sa-i dea Paxela lui Silviu sa manance, iar eu am stat langa ea si impingeam carutul inainte si inapoi, pe loc... A simtit imediat ca nu mai merge carutul si a inceput. Bine macar ca azi noapte a mai dormit ceva...
Ma gandesc sa caut o fata care sa stea cam 3 ore pe zi in prezentza mea cu el... Nu mai merge asa... Pai eu nu mai pot face absolut nimic!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele, am deschis subiect nou, se cam aglomerase aici

inchide cineva???
mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele, scuze ca nu m-am uitat la pozele voastre dar efectiv nu am avut timp. Acum ma mulg ca da laptele pe dinafara si va mai citesc

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput