Mi se electrizeaza parul!!

Mi se electrizeaza parul!! | Autor: goguta

Link direct la acest mesaj

Salutare!!

Stie cineva un remediu pentru parul electrizat? Ca m-a adus la disperare rau de tot!! Mi se lipeste de toata fata, zici ca este "sifonat", si daca imi apropii mana sau vreo textila de cap mi se "scoala" paru'n cap!! Am uitat sa va spun ca parul meu este de lungime medie.Imaginati-va cum arata un fir de par de 15-20 de centimetri "sculat"!!

Gogutza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Cred ca depinde cu ce sampon il speli si daca folosesti balsam sau masca pt par. Poti sa incerci cu balsam. Eu folosesc un spray de la JOICO, din saloanele de coafura, ft bun , impotriva deteriorarii si electrizarii firelor, destul de scump.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

solutie testata

dupa ce te speli pe cap nu-l freca de loc cu prosopu. lasa-l sa se usuce asa. si eu pateam la fel inainte. si mi-a vandut cineva pontul. si acuma pur si simplu imi pun, pe rand, doua-trei prosoape in cap care absorb tot excesul de apa si apoi il las sa se usuce liber.

moana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

La mine parul se ridica batz pana am inceput sa folosesc balsam leave-in pentru par si balsam pentru toate rufele. Acuma totul e OK desi il frec si cu prosopul si uneori il usuc cu feonul.

Va imaginati cum arata un par de juma de metru ridicat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

eu am luat din gama Sunsilk un spray cu o solutie apoasa impotriva electrizarii. Se gaseste in comert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

cu balsam ai incercat? Eu stiu ca da rezultate.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goguta spune:

Dragutzelor, multzumesc de raspunsuri!!

Adela am incercat balsam Pantene. Fara rezultat.

Tzuni Poti sa-mi spui denumirea exacta a balsamului? te rog..

Orca Folosesc balsam de rufe intotdeauna; il si usuc tot timpul cu foenul si-l frec si cu prosopul...hm.. dar a fost o vreme cand faceam aceleasi chestii si nu mi se electriza parul deloc.
Moana o sa incerc si faza cu prosoapele.
zepellina ce firma este JOICO? Si cat costa solutia?

Gogutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Foloseste un pieptan sau perie cu dinti din lemn. Sterge-te pe cap cu un prosop de bumbac si nu te pieptana pina cind se usuca. Mie mi se electriza parul ceva de speriat si cauzele erau pieptanul cu dinti de plastic si imbracamintea din fibre sintetice.

Mergi la inceput