Aspirante optimiste (125)
Raspunsuri - Pagina 6
Sorina7 spune:
Buna dimineata !
ce mai faceti voi ?
eu nu fac bine, ma doare genunchiul...
daca aveti timp, va rog sa va uitati la subiectul deschis de mine la discutii generale, legat de menisc, poate stiti ceva legat de asta.
va pup pe toate !
betty13ro spune:
Neatza fetele! Ce mai faceti?
Dimineatza eram plina de sperante...32 zile, poate, poate
dar m-a napadit o durere de burta de vreo 1/2 h
asa ca invazia rusa este sigura!
Eu abia astept sa vina ziua de vineri ca sa plec cu finutza la Targul de Mirese sa ma destind si eu putin...Nu stiu, entuziasmul lor(a finutzilor) ma face sa ma simt mai bine si sa uit de problemele mele.
Va pup.

dana p. spune:
Buna dimineata!!
Eu am fost plecata de vineri dimineata pana duminica seara si de-abia acum am citit ce s-a scris in lipsa mea.
Laurici imi pare tare, tare rau ca nu a fost bine nici de data asta dar tu nu o sa te dai batuta si o sa vina ea si fetita intr-o buna zi. 

multi pentru tine si multa sanatate sotului.
Tumpi ma bucur ca te-ai simtit bine si ai mai uitat de grijile cotidiene.
Lachi cel mai bine este sa prestezi o zi da una nu, cam din ziua 7-8 pana spre 20-21 ca este posibil sa ai ovulatia ori mai devreme decat normal ori mai tarziu.
Tin pumnii stransi pentru fetele care sunt in asteptare.

toate fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
flori76 spune:
Buna dimineata!
Io is cam dezamagita.Mi-am luat temperatura dimineata(la 8.30) si era 36.7.Cred ca nu are cum sa fie sarcina cu o asa temperatura mica,nu?Ma dor ovarele in continuare si stau si ma intreb:daca sunt racita nu trebuia ca si temperatura sa fie mare?Habar nu am...Voi ce parere aveti?
Pineapple,Thea
si multumesc pentru sustinere.
Pupici la toate fetele si o saptamana super sa aveti.Sa auzim de multe 
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
flori76 spune:
Am uitat:eu nu mi-am mai luat temperatura de vreo 3-4 luni.Azi am luat-o doar asa,de control.Oare este elocventa?
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
dana p. spune:
Flori eu cred ca daca inainte cand iti luai temperatura era intre 36,7 si urca pana pe la 37.1 ,37.2,37.3 are oarece relevanta faptul ca acum este 36.7 in sensul ca s-ar putea sa nu fi insarcinata, din pacate. Dar nu-i nimic n-au intrat zilele in sac si mergem inainte.
fata ca sa nu mai fi dezamagita acum.
Pineapple
bine ai venit dar sedere cat mai scurta la capitolul aspirante!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
ela2004 spune:
Buna fetele mele dragi..vineri cand am scris am spus ca sunt in ziua 28 si simteam venirea rushilor..si chiar ma plangeam ca pana in august nu mai aveam cum sa fiu o aspiranta activa, din cauza plecarii sotului meu din nou..(a venit pentru o luna acasa), dar se pare ca nici azi nu au venit rushii...si chiar nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu..La fel ca si Flori..ma gandesc sa nu fie o raceala ceva..chiar sa se intample cand a venit acasa sotul meu pentru o luna..?Inca nu-mi vine sa cred..Am zis ca ma duc azi la doctor, dar nici asa nu stiu...sa ma duc la ginecolog, sau la orice policlinica sa-mi ia sange...?
Am nevoie de sfatul vostru...sunt tare nedumerita..
Am uitat sa va spun ca am facut si cateva teste de sarcina...si parca, parca se vede si liniuta a doua..dar vag..
Eu as vrea sa stiu sigur cat mai repede ca sotul pleaca miercuri...si este si el in tensiune..ar fi vrut sa se bucure impreuna cu mine ..macar o zi...
Va
si astept un sfat...
Flori sa de-a Domnul sa avem
si sa ne intalnim la mamicute de noiembrie -decembrie..Tu ai facut vre-un test acasa?
ardit spune:
buna fetele frumoasele!
am cunoscut doua fete minunate, sorinake esti o dulceata, sunt tare fericita ca te-am cunoscut in sfarsit personal
, iar ai tai, ce sa mai zic, se vede ca sotul tau
este perechea ta, ka este tot asa dulce ca tine, iar baietul.. un sfios mustacios si dulce
, mey ce mama tanara si frumoasa are
alexa ioana esti o mandrete de fata, si dulce si frumoasa
pe aceeasi onda cu mine
,
deabea astept sa va revad sa stam la taclale, poate veniti pe la mine impreuna?
fetele, sa va povestesc ce am visat aznoapte, am intrat pe DC si stupoare
DC-ul era restructurat, erau doar cateva capitole si zic: "unde sunt acum aspirantele mele?!" si nu gaseam subiectul si sectiunea si m-a apucat panica (in vis..), va dati seama ce vis?!![]()
GeorgianaI spune:
Buna dimineata pe la pranz, dragutele mele!
Ioiii, Doamne, ca m-am saturat deja de munca.
Ce fac fetilii frumoasele?
ARDITULE, pe cand un drum prin Brasov? De abia astept sa te cunosc. Sper sa nu ratam intalnirea, cum s-a intamplat cu Laurici.
Sa-mi dai de veste pe mail cand ajungi prin Brasov.
Se pare ca von auzi ceva vesti bune in curand? Eu una de abia astept.
Acum, ma intorc la munca, dar mai intru io sa va mai scriu cate ceva.
Va pupic dulce de tot pe toate si sa auzim numai de bine.
Sorina7 spune:
Arditutz dragutz
...de abia astept urmatoarea intalnire ! iti iei si ardeleanul de brat si facem o inatlnire mai "babana" pe aici, adica mai lunga si mai "palincita", sa nu aveti de condus fix in aceeasi zi...si apropo de vise, probabil cum am povestit noi doua de-ale noastre si de facut bebei, in noaptea aia sa vezi ce am visat eu: picatura de implantare
...stateam si ma minunam de ea...ori sunt obsedata ori nu...
. Ne-am gandit la tine sambata cand am vazut ce ninsoare mare s-a pus, sper ca ai avut drum bun si ai gasit acasa toate bune.
Roxana, pai noi chiar suntem aproape si ai zis si de prietenii aia ai tai de aici din oras, ar fi super sa ne intalnim
...amandoua cu genunchii in pioneze si incercand sa facem copii...
...da las ca bine va fi !