Aspirante optimiste (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Laurici, Doamne ajuta, sa se faca bine sotiorul, sanatate multa si lui si tie si sa va intoarceti sanatosi.
Floricica, uite ca ma supar eu intr-o zi, si in loc sa cumpar de la farmacie cod liver oil din Islanda, vin acolo la tine sa prind eu pestii personal si sa fac ulei ! si atunci ne si vedem, ok ? si poate vin si alte fete, ca uleiul ala face bine la fertilitate Da auzi tu Floricel dragut, cred ca vine bebicul la tine acum rapid, ca prea zici bine tu cu intarzieri si alte alea...si testul se negativeaza de multe ori cam prin ziua 34, asa ca ai sanse. BAFTA !!!
da, Roxana, infiintam clubul ! si acum m-am invatat rau, fetitze dragi, care mai treceti pe aici sa va cunosc ?!
Lachi, bafta maxima ! ar fi super sa dai si tu cu tifla Fiv-ului ca Tia.
Stelutza, te pup si luna asta va fi bine. Dau eu decret !
Ananas (yummy !), bine ai venit si repde sa schimbi pagina, la "odiseea sarcinii" cu tine! cred ca test de sange poti sa faci linistia, cu ala din urina as zice sa mai astepti pana in ziua in care ar trebui sa iti vina ciclul. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Drum bun, Laurici, si multa sanatate tie si sotului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Laurici drum bun si multa sanatate sotului

Sorinush esti o dulcica Ce mi-ar placea sa facem o intalnire a aspirantelor in Islanda..E cam frig aici,dar au niste baruri chiar faine,asa ca...Legat de bebe...mi-e frica sa sper...Nu am nici un simptom clar,decat dureri de burta zilnice(mai nou de ovare) si...atata.Aaaa,uitam:de 3 zile am niste dureri de cap infioratoare si niste stari de nervi,ca-s pusa mereu pe

Astery fata mult.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Floricicaaaaaaaaaaa....pai ce spui tu suna fffff bine !!! si durere de cap si nervi si dureri ovare-burta ! Doamne ajuta ! Uite tin pumnii stransi de numa-numa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sorinush .Sa dea Domnul sa ai guritza aurita

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Am trecut sa va salut!
Multi
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Laurici, imi pare rau de evenimentul trist prin care ai trecut. Capul sus si mergi mai departe. Un ingeras asteapta undeva acolo sus sa vina in familia ta. Va veni momentul potrivit...

Fetele, mie tocmai ce mi-au trecut "rudele" venite in 4 martie si am inceput de cateva zile vit.E. Merg inainte, ca inapoi nu e practic . Am avut la mine saptamana trecuta doua fete de 15 ani din Japonia, ca am fost implicata intr-un proiect de o sapt. cu un liceu de aici care a avut 68 de elevi japonezi in vizita. A fost obositor rau, dar a trecut si acuma ma pot intoarce la ale mele... Tot saptamana trecuta am avut 2 zile de lucru in casa, adica au venit muncitori sa schimbe tuburile de aer conditionat cu altele mai mari. Si bineinteles ca au facut un praf si in cotloanele la care nu m-as fi gandit, asa ca a trebuit s afac curatenie in toata casa. Inca mai muncesc la asta .

In rest, nu imi vad capul si poate e mai bine asa.

Va pup si mai dati si voi mai multe vesti bune, ca poate ne molipsim si celelalte. Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Va multumesc pentru incurajari! Daaa, si eu tare as vrea sa schimb pagina sa trec la mamici numai asta am in cap. Flori, sper sa fie Dureri de cap nu am insa nervi... oooaa, o caruta. Si pe langa asta dureri vagi de burtica. Iti tin pumnii sa fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata tuturor aspirantelor.Am ajuns si eu la servici dupa un wekend putin prelungit,a fost foarte bine,m-am odihnit,m-am linistit(toate bune si frumoase pina am ajuns acasa la soacra).Acum am citit si eu tot din urma,Laurici imi pare tare tare tare rau pentru sarcina pierduta.Dupa tratament sa fie totul o.k si sa vina fetita mult astepta de tine.Doamne ajuta sa se faca bine sotul tau.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Flori poate-poate...
Pineapple iti doresc sa obtii un test REAL pozitiv!
Laurici drum bun si sa va intoarceti sanatosi.
Sorina, Astery, Tmihaela, Tumpi,Ardit,Lachi, Anca si toate aspirantele optimiste, cate un de la mine

Teodora

Mergi la inceput