Aspirante optimiste (125)
Raspunsuri - Pagina 4
flori76 spune:
Ancuta,pai a venit pe bune sau doar ceva semne?Offf,Doamne!Imi pare tare rau...![]()
Io:ziua 30,dureri de burtica,rushi nu,alte simptome nu.Inca astept sa vad ce se intampla.Acum..ca sa va zic sincer,imi pun mari sperante in tratamentul pe care l-a facut sotul.Sper sa nu fiu dezamagita...
Sorinush si zici ca te-ai intalnit cu Ardit?bey,pe bune ca va invidiez..Vreau si eu sa va cunosc 
Pupici multi
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
pineapple spune:
Imi place aici la DC
Asa... de cateva zile stau ca pe jar si am niste nervi de ma sperii eu de mine. Luni se fac 14 zile de la Pregnyl, pot sa-mi fac un test?
Nu vreau sa ma imbat cu apa rece, dar as vrea sa stiu odata...
Nu stiu daca a fost doza mare sau cea mica, dar cum a fost primul shoot, cred ca a fost cea mica, care s-ar resoarbe dupa 7 zile am aflat, ce ziceti, sa fac testul?
Si daca ma bucur degeaba? Help!
Alexa Ioana spune:
fetelor dragi, abia acu' am reusit sa intru sa va scriu. de la serviciu va mai citesc, dar de scrie e imposibil, ca sa misca infiorator de incet. si eri nu am apucat...
in primul rand, laurici... sincer, nu am cuvinte. ma doare sufletul pentru tine, nu'mi vine sa cred. stiu ca nu prea ajuta, dar sa stii ca sunt alaturi de tine, si ma gandesc la tine cu drag ! multa sanatate sotului tau !
in al doilea rand, am si eu un anunt de facut. sorina, cred ca ar trebui sa infiintam un club "fanii lui Ardit"
! da, fetelor. si eu am avut privilegiul (si nu exagerez deloc cand spun asta) de a o cunoaste pe ardit ! e un om cum rar mi'a fost dat sa cunosc
arditutule drag, abia astept sa ne vedem din nou !
sa aveti o duminica minunata !
Anca Wish spune:
Pineapple, sigur ca poti incerca un test de sarcina. tin pumnii sa iasa POZITIV.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
pineapple spune:
Anca Wish merci muuuuuult de tot!
Eu l-as fi facut dupa capul meu de 3 zile dar nu vreau sa iasa fals pozitiv, nu sunt sigura de perioada dupa care pregnylul dispare complet.
a zis ca ia 2-3 sapt., m-a chemat pe 18 la control, si mi-a si zis ca daca imi fac teste prea repede e posibil sa imi iasa fals pozitive si ma bucur degeaba...
macar e uman
dar pana pe 18 e mult, as vrea sa stiu macar cu o zi inaintea lui, defapt ce mai, eu asa vrea si maine sa stiu ca e cu ochi
m-am dilit
poate mai sunt fete cu teste dupa pregnyl, mai vreau pareri, sunt cam fricoasa, doamne m-am tacanit ?? 
Kariris spune:
Saluti fetelor,
O duminica frumoasa tuturor.... eu sunt la birou, am venit sa fac un referat. Azi au venit si la mine rushii. De luna asta incep si eu munca asidua pentru a ramane gravi natural. Nu de alta dar am cumparat injectiile pe care le mai avea Tia pentru fiv...si cine stie...poate o fi molipsitor norocul ei! Insa voi avea nevoie de sfaturile voastre. CM de 28 de zile, mucus specific perioadei fertile incepand cu ziua 8-9 si nu stiu pana cand. De atunci incep cura intensiva din 2 in 2 zile, sau cum? Cand e mai bine? Dimineata sau seara? Sa-mi fac si niste teste de ovulatie sau sa merg la intamplare?
Cat despre Ardit, sa stiti ca ma faceti geloase.... si eu vreau s-o cunosc!
Va pupicesc pe toate...eeeeeeeee vedeti ca se chinuie sa vina primavara?
flori76 spune:
Roxanici tin pumnii stransi-stransi.Poate reusim sa vorbim azi pe YM 
La mine nici o noutate,doar ca aseara am avut niste dureri de ovareee..si dimineata m-am trezit la fel.Nici o urma de rushi si sunt in ziua 31,dar nici alte simptome nu am.Sa fie o raceala?Cu toate ca io ma imbrac,stau mereu infofolita...
Va pup si sa auzim de 
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
asteryaro spune:
Ancutz, mergem mai departe, cu toate panzele sus! 
Lachi, ce-ar fi sa ne spui in vara asta ca ai niste injectii care-ti prisosesc
?
Flori, poate ne dai in sfarsit vestea buna, noi asteptam.
laurici, Sorina, Ardit, Vale (pe unde mai bantui tu???), Tumpi, thea m,... iar am uitat pe cineva
...
toate fetele!
pineaple, bine ai venit printre noi! sedere scurta si placuta! aici este mare inghesuiala, poate la mamici gasesti loc liber! succes!
Ne citim luni.
Despre intalneala, nu mai stiu ce sa spun... da' ramane valabil, asa cum am stabilit
. Ne vedem cand ne intalnim.
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
lauricipani spune:
Fete frumoase si dragute, multzumesc la toate ca sunteti alaturi de mine.
Inca nu mi-am revenit dar am intrat sa va spun ca plec pentru 10 zile in Grecia, se opereaza sotzul.
Sper sa gasesc multe noutati cand vin!!!
un mare mare pup sa ajunga10 zile pentru toate fetele frumoase!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici