Aspirante optimiste (125)
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Laurici..iubita..cauta un dr bun...care sa iti dea tratamentul care trebuie..si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie bine!
Stie ca esti puternica si pentru asta Dumnezeu este si va fi cu tine!
AniS
si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
thea_m spune:
Laurici

. Abia aseara iti scriam la mamici si vroiam sa intru mai des pe acolo sa vad ce faci si tu...Tare, tare rau imi pare. Iti urez bafta cu sotul, sa fie totul bine si sa se refaca cat mai repede.
Teodora
Emi si mami spune:
Imi pare tare rau, Laurici...
Dar e bine ca stii ce ai si pe viitor vei sti ce sa faci.
Vine ea, printesa cea frumoasa.
Cu asa o mamica, va fi cea mai fericita bblusa. 
alisia spune:
Laurici si toate celelalte...fruntea sus,se apropie si vremea noastra

!
Va pup dulce
Alisia
Anca Wish spune:
Buna, fetele. La mine a scazut temperaturala 37 si am un test negativ. Stiam ca asa va fi.
Deci, tot nu scap de inseminare!!!!
Dar afara e soare, vine primavara...si sa ne rugam la iepuras sa vina cu bebei.
Week-end placut.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
tania-z spune:
Anca imi pare tare rau, dar poate stie iepurasul ce stie!
Fetelor eu sunt in a doua zi de rushi, care au venit pe capul meu cu o zi de intarziere (imi facusem sperante, mici, ce-i drept, dar erau) si cu un atac MASIV! Ieri m-a ingrijorat un cheag pe care l-am eliminat la urinare, de aspect asemanator unui mucus, dimensiune - cam cat diametrul unei nuci - si culoare foarte inchisa (aproape neagra). Aveti idee ce ar putea fi?
dulce,
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Sorina7 spune:
Mneata fetelor...chit ca e 12, da acum m-am trezit...![]()
Am un mesaj catre "natiune" - cea a fetelor optimiste !
Cunoscut ieri fata frumoasa. Si desteapta. Si sufletista. Si de o bunatate rara. Facut mare bucurie si placere. Ardit se numeste. Placut si mie si sotului si baiatului. Sper ca si ei placut de noi. Dorim sa pastram legatura. De abia astept sa ne mai intalnim. 

Anca, imi pare tare rau, speram din inima sa fii tu urmatoarea care trece la
. Dar va fi luna viitoare ! 
Lauriciul meu drag, sper ca te simti mai bine. 
eu va doresc tuturor un weekend frumos si dragastos...![]()
Kariris spune:
Laurici, imi pare rau ca dupa doua liniute s-a intamplat asa ceva. Dar eu zic sa fii tare si sa ai rabdare, ca o s-o faci pana la urma! Asa suntem noi fetele, fitzoase si nehotarate dinainte sa venim pe lume!! Dar va veni micutza, cu siguranta!! Dumnezeu stie ce face si de ce oranduieste astfel lucrurile. Sanatate multa sotului tau si tie si o luam de la capat, nu? ca doar stim clar ce vrem si vom obtine, chiar daca unele mai greu!
Anca Wish spune:
Bai, cre' ca sunt singura pe aici. Tocmai scriam la "semne de sarcina" cand ma duc la baie...si imi venise ciclu. Pe bune daca nu sunt rasu' cu plansu'

Bine ca mai am simtu' umorului.
Somn usor la toate!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish