Aspirante optimiste (125)
Raspunsuri - Pagina 15
flori76 spune:
Valeee cam scumpa la vedere,pui..Chiar mi-a fost dor de tine,poate treci mai des pe la noi 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
thea_m spune:
Cristinna bine ai venit in familia noastra!
Si eu am avut hiperprolactinemie ( triplu fata de valoarea normala) care nu a cedat sub tratament cu Brocriptin. Am trecut apoi pe Dostinex 2 tb/sapt. si dupa o luna ajunsese sub limita minima. Acum, dupa un an, a crescut foarte putin peste limita maxima. Anul trecut am gasit in farmacii si flacoane cu 4 tb si 8 tb care erau sensibil mai ieftine (am putut sa iau dintr-un flacon de 8 tb doar 4) si daca nu le-ai cumparat inca merita sa intrebi.
Teodora
Kariris spune:
Arditutz, primavara e de vina.... cu cheful asta de duca....
io sunt un sofer adevarat...azi am facut prima pana si mi-am schimbat roata singura. bine... mi-a luat foarte mult timp, dar am reusit dupa ce am oprit un sofer sa verifice daca am strans bine roata ca mi-era frica ca n-am strans-o bine si-mi zboara in mers...
Vale incearca sa ma ajuti tu cu intalneala ca vad ca fetele nu prea au priza la mine,.. hai mai fetelor sa stam linistite la o barfa mica!
betty13ro spune:
Neatza! Bine ai venit Cristinna!
Copilasi, eu n-am facut nimic bun luna asta caci testul "Barza" a aratat doar o liniuta chiar daca l-am intors pe toate partile si l-am analizat la lumina tuturor becurilor din casa. Alte dati mai zaream si a doua liniuta dar de data asta iluzia nu a mai functionat asa ca verdictul a fost dur si irevocabil: "NU BEBE"
Eh, mai vedem luna viitoare dupa porcaria aia de HSG de care se pare ca n-am avut noroc sa scap.

Cristinna spune:
buna dimineata fetelor
..si merci Betty..
azi sunt in ziua 26 ,dar sunt convinsa ca maine sau poimaine o sa vina rushii, asta din cauza simptomelor
.Ce a fost ciudat luna asta , a fostca m-au durut sanii intre zilele 20 si 23 doar, dupa care durerea a incetat.De obicei pe mine ma dor sanii pana in ziua venirii CM.Ma gandesc ca o fi din cauza med. pt prolactina.
Betty ai facut si tu HSG si ti-a zis ca e posibil sa ramai insarcinata dupa? Eu am facut luna asta.
va 
betty13ro spune:
Nu Cristinna, n-am facut HSG inca pt ca-i astept pe nenorocitii aia de rushi - sunt in ziua 36, ca sa ma pot programa. Fetele vorbeau aici ca poti ramane mai usor dupa HSG... si sper si eu.

betty13ro spune:
Fetele, am si eu o nedumerire. Pt HSG mi s-a spus sa ma prezint in max 2 zile dupa plecarea rushilor. Ei, la mine rushii stau 3 zile dupa care vreo 2-3 zile am doar niste scurgeri pt care e suficient un tamponel de zi cu zi. Sa inteleg ca eu trebuie sa ma prezint in max 2 zile de cand se termina si acea scurgere? Eu asa zic dar nu stiu daca zic bine.

Cristinna spune:
Betty, eu am facut HSG si uite ca nu cred ca am ramas graviduta dupa interventia asta.Era ultima investigatie pe care trebuia s-o mai fac inainte sa primesc verdictul final la rezultatele analizelor.Am ramas doar cu problema prolactinei. Dar chiar si asa, macar sunt linistita ca nu am trompele infundate si uterul este perfect, e un pas inainte si asta ..si poate te vei simti un pic mai linistita.Eu iti doresc bafta si tot ceea ce imi doresc mie , adica un
sanatos.
Cristinna spune:
Betty, la HSG trebuie sa mergi intre 2 si 5 zile max de la plecarea rusilor.Tie daca iti mai vin dupa 3 zile petele maro, ar fi bine sa mai astepti pana trec. Cel mai bine cam in ziua 7-8 a CM. Mie asa mi-a spus medicul si atunci am si facut HSG.
betty13ro spune:
Mersic Cristinna. Sa ne dea Dumnezeu la toate
sanatosi si frumosi ca pe bune ca-i meritam!