scoala step by step

scoala step by step | Autor: kiwwy

Link direct la acest mesaj

Dragele mele ,m-ar interesa care sunt avantajele acestei scoli si care sunt dezavantajele ei.Copilul meu cel mare incepe scoala in toamna asta si deja se fac inscrierile pentru step by step.Noi l-am inscris .A trebuit sa urmam (parintii) cursuri la aceasta scoala, pentru copil. Apoi am dat un test si in cele din urma a fost admis. Noi , ca parinti ne-am gandit la urmatoarele avantaje :
-va veni la ora 16 cu lectia invatata ,va minca,si copilul va fi intr-o colectivitate unde nu se pune accent neaparat pe cel care invata cel mai bine din clasa, deci nimeni nu va fi marginalizat, si toti copii isi vor putea exprima opiniile cu privire la tot.
_va face religie si se vor organiza cursuri si excursii peste tot .Din pacate nu cunosc dezavantajele, voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivonne spune:

Draga kiwwy, am citit un articol despre acest subiect in Evenimentul zilei, spatamana trecuta, incearca pe linkul: http://www.evenimentulzilei.ro/bucuresti/?news_id=180981
Nepotica mea urmeaza cursurile unei astfel de scoli de 4 ani si ne putem mandri cu rezultate foarte bune. Smaranda e intr-adevar un copil foarte sociabil si deschis si merge cu mare placere la scoala. Sistemul incurajeaza foarte mult dezvoltarea personalitatii si a aptitudinilor pe linia inclinatiilor native ale copilului, dar ceea mi se pare foarte important e ca celor mici li se da impresia ca ei sunt cei care aleg de fapt.
Cred ca ai facut o alegere buna!! Mult succes la scoala!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

am citit articolul din evenimentul zilei. mi se pare o idee excelenta. mi-ar placea si mie o astfel de scoala pentru fiica mea. ana are doar 2 anisori si sper sa existe mai multe institutii de invatamant care sa adopte acest program pana ajunge puiul meu la scoala.

oare in sectorul 1 exista?

teodora

Mergi la inceput