Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
spic de grau spune:
Buna dimineata!
Am gasit in sfarsit putin timp ca sa citesc ce s-a ai scris pe DC.
Azi am alergat de mi-a iesit sufletul! Am fst la un interviu ptr un curs (ma gandesc sa fac unul ca sa am o diploma in Franta..sa am mai multe sanse aici), apoi la cumparaturi..sunt franta!
Va multumesc din suflet ptr urari! Sunteti niste dragute si niste scumpe! Sa va traiasca si voua minunile, sa fie sanatoase, voioase, fericite si norocoase, si sa va aduca numai bucurii!
Lui Dav pana la urma i-am luat un www.vtech-jouets.com/index.php?art=3&th=383" target="_blank">arbore, hainute, si un cos cu fructe si legume din plastic (pe care adora sa mi le arunce prin toata casa, ca acu' stau numai in genunchi sa le culeg de pe sub paturi, birou, masa TV..). Despre pomul vorbitor si cantaret, pot spune ca e o inventie deosebita! Sunt asa de incantata de el! Ii canta, recunoaste culoarea bilelor atunci cand trec prin tulpina, ii vorbeste (in franceza), (ii spune sa se joace cu el, sa numere, sa spuna alfabetul). Cred ca eu sunt mai incantata de copac, decat David, desi si el, e toata ziua scociuit de copac..a uitat de celelalte jucarii (mai putin de fructe si legume pe care v-am spus ca le imprastie intentionat..sper sa nu ne rupem gatul).
E deja 1:27, va pup si va multumesc inca o data ptr gandurile si vorbele frumoase!
Merg sa fac nani, ca azi am treaba..bucatareala la greu. Am vreo 16 invitati (unde i-oi baga, doamne??).
Pupici!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
acris spune:
Luminita, sa-ti traiasca baiatul.
LA MULTI ANI! pt. ieri.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
Claudelu spune:
AMELIE
Noi iti dorim tot binele din lume!!! de la Raul!
Buna dimineata!
Off ce trezire ne-a facut Raul S-a trezit si a inceput sa planga cu lacrimi si nu s-a linistit pana nu l-a luat tacsu in brate Si acum e tare marait, el care dimineata e super vesel si distrat, azi cred ca s-a trezit cu fata la cearsaf
Diana, ce frumos, masina rosie Ce faceti nu mai veniti in Oradea?? Ca atunci de mult cand am vorbit la telefon ziceai ca va mutati si voi in Oradea si ce m-am mai bucurat Nu s-a saturat sotul tau de naveta Oradea - Sinaia???
Lumi, super cadou i-ai luat lu David L-am chemat si pe Clau sa vada ce lucruri faine sunt prin alte locuri Distractie placuta la petrecere!
Nedda, iar te plimbi?? Acum Chicago?? Ce bine de tine Mi se pare mie sau soacra ta a stat putin?? a trecut timpu fff repede si nu mai stiu de cand e la voi...acum iti va fii greu pana te vei reobisnui singura cu fata, dar las ca suntem noi sa te incurajam
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Fetelor din Bucuresti o intrebare...m-ai tineti petrecerea comuna da sau nu, ca daca nu, am vorbit ieri cu prietena sorei mele si pot sa-i duc cadou inapoi saptamana asta si-mi da banii...de aceea vreau sa stiu....plizzzz, vreau un raspuns!!!
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Fetelor, daca tot sunt singura pe aici hai sa va spun ce face Raul in momentul de fata Are un bsicuite in mana pe care acum il baga in gura il inmoaie, apoi directia dulap si incepe sa scrie cu el...toata mobila e numai un biscuite Deci a inceput momentul ARTA
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
eee,si pentru ca Boubou implineste 11 luni in aceeasi zi cu tata socru,profit de ocazie sa urez :
LA MULTI ANI CLAUDIU!!!
Multa sanatate si fericire,sa va bucurati de micutul Raul,sa aveti parte numai de impliniri,dragii nostri!!
O tuica de la Catalin!! si multi pupici de la nora!!!
Elena si pisicutza Amelie
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Fetelor, daca tot sunt singura pe aici hai sa va spun ce face Raul in momentul de fata Are un bsicuite in mana pe care acum il baga in gura il inmoaie, apoi directia dulap si incepe sa scrie cu el...toata mobila e numai un biscuite Deci a inceput momentul ARTA
Martie Aprilie 2004
Sa pupe mama soacra pe el de pictor!!!Claudio,sa vezi tu ca ajung copii nostri vedete,si o sa ne scape la batrinete de saracie!
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
Elena, de urari!! si noi dam o tuica bunaaaaa [
Sa pupe mama soacra pe el de pictor!!!Claudio,sa vezi tu ca ajung copii nostri vedete,si o sa ne scape la batrinete de saracie!
Sa ai gura aurita
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Lavi frumusica foc Hanna o mandrete de fata!
Diana tinem legatura pe PM ,iti dau detalii cum stabilim ceva sigur.
Claudelu acum avem confirmarile de la fete si ne apucam sa dam telefoane sa stabilim locatia,asa ca eu zic ca se tine intalnirea.
La multi ani pentru ieri David sa cesti mare si frumos!
Rayuela sa -ti traiasca lipicioasa mica s sa-i dai pupic de la noi!
Despre ce poze vorbiti voi,cele din albumul comun?
Diana vino cu poze sa vedem si noi masinuta.
Daniella pai la noi casele cu 4 dormitoare cred ca sunt mai scumpe de 250000dolari,bafta la vizionari de case!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
spic de grau spune:
cu bucurii, fericire, noroc si sanatate printesei Amelie si socrului ei Claudiu!
Elena si Claudia, sa va traiasca sarbatoritii, si sa fiti fericiti!
Pupici multi si dulci de la Paris!
Fug inapoi la bucatarie
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)