Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Laura, inca la servici?? Fugi acasa ca a iesit soarele sau la voi tot ninge??
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Scuze Clau ! Imi refaceam machiajul, ca am bantuit pe la Poznasii sunt mereu la panda si am ras cu lacrimi !
Da sunt inca la serviciu, voiam sa vin si maine dar din pacate m-au chemat duminica ! Duminica mama face pregatire cu copii si ar trebui s-o chem pe soacra mea sa stea cu Dari ca Marius are si el treaba...si nu vreau. Ma rog, ma descurc eu !
Duminica era ziua mea libera ! Imi iau jucariile si plec, m-am suparat !
Nu, nu la voi ninge, la noi e soare si frumos (dar nu prea cald )!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Rayuela spune:
Clau ,da ce culoare te-ai facut cumatra??zi si mie,ca ma bate gindul sa-mi colorez pletele da nu am inspiratie!
Laura,si eu intru la Poznasi,sint citiva mortali,ce poante scot din ei,puisorii!!
Elena si pisicutza Amelie
SimoV spune:
La Multi Ani
David, scumpule!
Sa fii sanatos si fericit toata viata ta!
Iar voua, Luminita, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa il cresteti si sa va bucurati de el!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Daniela , multumim de pupicii trimis acum 2 zile cred (oops). Mai e soacra ta la voi? Ati mai vazut ceva case?
Clau, tare curioasa sunt de freza ta. Eu sunt tare monotona cu parul, il am asa de ani si ani de zile. Am mai facut uneori suvite plonde, dar si de alea m-am lasat.
Lavinia, Hanna este atata de draguuuta!!!! Eu nu am vazut pana acum nicunele din pozele voastre si acum m-am uitat la mai multe. Tare frumuoasa!! Pupici de la noi! Si e f. fain ca invata si ungureste de mica. Eu tot am vrut sa ii invat pe ai mei germana. Planul era sa vorbesc eu germana cu ei , sotul romaneste si pe urma la gradi engleza. Dar planul a esuat… Germana a iesit din ecuatie… cel putin deocamdata.
Veve, ocupata tare, asa-i? Sau doar fara chef?
Codruta, sper sa ii treaca lui Tudor cat mai repede. Si eu l-as tine in locul tau acasa cu mama. De ce sa stea printre straini, si mai ales acum, cand e iarna si virusii misuna peste tot…
Rayu, ca de obicei – mortala poza! E tare frumoasa si haioasa Amelie. Se vede pe fata ei cat e de smechera.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Elena draga, te-am iertat deja! Pupicul si poza Ameliei ne-au imbunat si pe mine si pe Lara.
Codruta, ai sa vezi ce bine e cu mama ta!! Si eu as zice ca si Simona sa-l lasi pe Tudor sa stea cu dumneaei mai mult decat la gradinita. Va avea el timp si de gradinita cand mai creste. O sa va descurcati voi, indiferent ce alegeti pentru el.
Simo, duminica o ducem pe mama-soacra la Chicago si ramanem acolo peste noapte iar dumneaei pleaca spre tara luni. Am zis sa ne ducem cu o zi mai devreme ca sa avem timp sa mai facem ceva cumparaturi si sa ne plimbam putin.
De case ne tot uitam in continuare. Am ochit eu o zona in care mi-ar placea sa locuim dar nu prea sunt case noi acolo. Sigur ca, dupa ce ma lamuresc putin cum e piata, ne va ajuta un agent imobiliar. Am contactat deja unul si urmeaza sa ma "educe" putin si sa-mi raspunda prin email la toate intrebarile pe care le am. Apoi o vom lua impreuna din casa in casa.
Lavi, Hanna e o scumpa. N-o mai vazusem demult. Si eu am emotii cu limbile astea multe pe care trebuie sa le invete copiii nostri. (Fiica-mea se "lupta" tot cu trei in acelasi timp. )
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Lumi, sa va traiasca puiul! David, la multi ani frumosi si fericiti!
Sa ai parte de toate bucuriile lumii si de mult noroc!
Nedda spune:
Elena, apropo de intrebarea ta despre pozele copiilor pe internet, cred ca si eu voi face privat si ultimul album pe care il am public. N-am citit ce s-a zis pe forum despre subiectul acesta dar si-asa nu ma simteam prea comfortabil sa am pozele Larei publice. D'aia cred ca si sunt cam "zgarcita" la numarul pozelor din albume. Voua vi le arat cu drag, ca sa vedeti cat a mai crescut, sau daca cred eu ca sunt poze interesante, dar apoi parca tot mai bine e sa fie private.
Cum zici si tu, nu cred ca cineva ar putea sa-i faca rau numai vazand cateva poze, dar pentru linistea mea...
diana76 spune:
va pup pe toate si va scriu pe scurt ca nu am timp. saptamana asta am fost ectrem de ocupata ca am vandut masinuta veche, un Opel astra si a trebuit sa alerg cu actele cu radierea si la Buc si la Brasov....eu, ca sotzul meu e la Oradea. Apoi in ziua in care am terminat cu actele, seara am primit telefon ca mi-a sosit masina la reprezentanta la Bv si sa ma duc sa o iau. asa ca am fost si am luat-o, tot singura si am venit pe o vreme ingrozitoare, viscol cu ninsoare abundenta..dar m-am descurcat!
Oana, sa stii ca am masina noua rosie!!! l-ai convins pe sotul tau sau trebuie sa-l pun pe Cristi sa intervina????hihi
Multumesc pentru invitatie, doresc enorm sa vin cu fetita!! Din pacate nu am timp si am citit doar asa printre randuri, asa ca atunci cand stabiliti ceva sigur, astept detalii pe mesaj privat.
Maria mea e foarte bine, se tine de toti peretii si de tot ce poate ca sa mearga si se cocoatza peste tot. S-a mai cumintit, a dormit de curand o noapte intreaga ceea ce m-a bucurat enorm, ziua are program de somn, mancare, joaca si nu imi vine sa cred ca s-a transformat atat...eu care nici la baie nu m-am putut duce pana cand a facut ea 10 luni... Acum imi vine sa o mananc cand o vad asa cuminte.
Veve, atentie....ne-a aparut cel de-al 5-lea dintzisor!!
Eu am plecat ptr. prima data departe de fetita..m-am dus de vineri pana duminica la Oradea la Cristi si am petrecut 3 zile de vis. Ne-am adus aminte de inceputuri....si ne iubim la fel de mult, a fost minunat sa petrecem numai noi doi singurei. Pe drum, in tren, intercity, am mers cu Florin Piersic senior care m-a umplut de complimente (de..eram super aranjata si coafata si intolita ca ma duceam la iubitul meu sotz..) si se dadea la mine pe fatza de s-au spart toti de ras in jur...dar imediat l-am atentionat ca sunt maritata si am si un copil...asa ca s-a mai linistit. mi-a dat un autograf pentru familie....Arata foarte bine si e foarte inalt, chiar daca are 69 de ani....I-am povestit sotului meu patania si s-a amuzat: "ia uite....boshorogul...!"
Va pup
Diana
LaviB spune:
Servus fetele!
Hai ca bagai iar ochiul pe la voi.(pai pot altfel?!)
Simona draga, citisem undeva ca esti din Medias,(oder?!) parca si ai facut opt clase la germana.Chiar vroiam sa te intreb, nu vb cu puiutzii tai germana?Pacat.Sa stii ca nu-i tarziu sa incepi.Faza e ca e mai greu de noi ca oameni mari sa ne obisnuim decat pt ei ca si copilasi.Citisem undeva ca un copil poate pana la varsta de trei ani sa inmagazineze 5 limbi apoi, mai greu.
Eu una vreau ca Hanna mea sa stie cat mai multe (de ex la cresa unde am inscris-o au pt inceput o data pe sapt si engleza).
De ce sa nu scrie draga la copii nostrii la Cv acolo:germana, engleza, romana hmmmm?! Sa vada lumea ce copii multi-culti avem
Bafta si fa-o pt ei, vorbeste germana cu ei , sotul ro si engleza vine oricum.
pusi si voua la toti patru
Nedda m-ai facut curioasa:care ar fi a trei a limba la piticoata ta? (engl si ro ...si nr 3?)
Eu nu-mi fac griji, chiar daca avem prieteni (mai nemti decat nemtii din punctul asta de vedere), care ne spun ca ar fi bine sa o invatam pe Hanna macar baza la germana.
Eeeeee, las' ca o sa vina vremea cand o sa o stie cel mai bine dintre toate.Uite de ex sotul meu e sas (dupa tata), ungur (dupa mama) iar pana la varsta de cinci ani nu a vb o boaba ro.Acum insa imi spune de multe ori ca multe chestii le poate explica mai bine in ro decat in germ sau ungureste, asa ca.....traind printre ei, invatand in scolile lor, ascultand/vizionand televiziunea lor.....o vor stapani mai bine decat ce-i invatam noi acasa.
Eu una ii consider pe parintii care stiu mai multe limbi si nu-i invata pe pustii lor, niste egoisti.(ca si tatal meu care e ungur si n-a vb cu noi o iota, prietena mea cea mai buna vorbeste cu fi-sa numa' germana, desi ea vb cursiv italiana, ro-lb materna)
Deci da-i mai departe pana la cinci limbi mai ai doua pt Lara.
pusi
Heeeeeeeeeeeeii Diana zici ca e rosie masinutza? Vrem poooooooooozeeeeeeeee!!
Si ai venit la Bv sa o iei? Deci tot la noi ai ajung , hm?
Si zici ca se da boshorogul de Piersic la fete faine, hai?!
Chiar azi vb de el cu tatal unei prietene , venit acu din Ro cu vesti proaspete.La drept vorbind a fost din totdeauna un barbat bine, Piersic asta.
Bravo pt zilele frumoase petrecute cu sotul.(si noi asteptam sa vina vreo pereche de parinti in vizita sa ne mai ocupam si noi unu de altu'ca.....eu una duc lipsa bunicilor Hannei, atat pt ea cat si pt noi)
Tu fetele m-ati cam bagat si pe mine in sperieti cu pozele on.chiar sa avem probleme? eeeeeeeeee si ce fel? eu nu cred! N-avem nuduri ci pur si simplu niste bb-i.De-i drept ce ziceti lle sterg si eu rapid
No hai ca iar m-am intins da' asa e cu voi, bine si frumos.
Va pupicesc si...pe luni (daca rezist)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )