Mamici de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Monica-Elena spune:
Oana C prima ecografie morfologica de primul trimestru a fost facuta la 11 saptamani de la embriotransfer si 13 sapt de sarcina atunci mi-a spus ca este fetita. Acuma la a doua ecografie morfologica eram la sfarsitul celei de a 22 sapt intram a doua zi in spat 23 de sarcina. De data asta nu se mai putea insela.
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
irinabungau spune:
Anis, nici eu nu mai stau bine cu somnul in ultima perioada - asta probabil si din cauza ca dorm in timpul zilei. Eu noaptea mai nou imi amortesc picioarele de stat cand pe stanga, cand pe dreapta si singura metoda de relaxare era sa stau cu fata in sus. De cand am auzit ca nu-i bine sa dormi cu fata in sus in perioada sarcinii nu mai pot dormi noaptea, zau asa...
Giana, ce ai facut, ai sunat la Euro Medica? Daca aflu eu ceva inaintea ta iti voi da de veste.
Adela sa-ti traiasca Vladut si sa fiti sanatosi!!
Irina si bebe 18 sapt.
irinabungau spune:
Monica, foarte frumoasa povestea ta din "Academia mamicilor", nota 10!! Mi-a placut foarte mult, ca si povestea venirii pe lume a celor doi nepotei ai tai!! Sa fii sanatoasa iti doresc si puiutul tau la fel!!
Irina si bebe 18 sapt.
Katink spune:
Adelau,
felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!
Numai bine,
Katink si dulcineea mea 19+
anis spune:
Monica...Pop cum ti-a luat in calcul varsta sarcinii? De la embriotransfer sau cum?
Ca sa stiu si eu..ca pe mine m-au ametit , ba i-au de la embriotransfer ,ba de la UM...
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Irina, Delia, imi pare rau pentru situatia in care va aflati si voi, sper sa treaca repede si cu bine.
Eu oricum aveam de gand sa nu mai merg la servici incepand cu luna mai(imi efectuez concediul de odihna de pe anul acesta si apoi intru in prenatal), pentru ca eu nu pot sa spun ca am nu stiu ce cariera si in plus am un serviciu stresant, m-am gandit sa-mi protejez copilasul.
Am gasit si acasa modalitati de petrecere chiar foarte placuta a timpului, dar imi lipseste miscarea fantastic. Noi sa fim sanatosi, ca totul trece.
Va pup si
Sa auzim numai de bine.
irinabungau spune:
Giana, am aflat: Echo 3D se face in Cta la Euro Medica, pret 19 Euro. Nu se mai fac programari pentru martie, doar aprilie si programarile pt. aprilie se fac din 20 Martie... te doare capul!!!
Apropos, cand mai mergi la Dantes??
Irina si bebe 18 sapt
laura-s spune:
Bine v-am regasit burticutelor,
de azi ne-am intors si noi la servici dupa un concediu medical de aporoape 2 sapt.
Nu prea am mult timp ca de azi a venit si inlocuitoarea mea si am mult de lucru, dar am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem bine si ne-a fost dor de voi. Promit sa citesc tot ce ati scris.
Pupici pe burtici,
Laura
mitub spune:
Dragele mele fete cu probleme va doresc tot binele din lume si multa rabdare sa treceti peste momentele grele! Bebelusii nostri sunt mari de-acum, asha ca burticile neastamparate care ne fac probelme trebuie sa se linisteasca...mai au cam jumatate de drum!
Monica felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa creasca mare si puternic!
Laura bine ai revenit printre noi!
Adela ati ales un nume frumos si puternic pentru puiul vostru , Delia si voi frumoasa pereche veti mai avea!
Anis si eu trec prin perioade cu dureri mai mari si altele in care nici nu simt burtica. Bebelul creste in salturi, dar oricum cresterea cea mai mare (dublare in volum a uterului in interval minim) a trecut in zona a 15 saptamani.
Mai nou nu mai pot dormi pe spate, se trezeste bebe si da tare din picioruse, probabil nu-i convine ceva. Asha ca doar pe lateral mai fac nani, si cu pernuta sub burtica. Imi amintesc ca la prima sarcina gasisem o solutie de dormit pe burtica cu pernuta de sprijin, disear incerc si asha...dar nu cred sa-mi iasa
O saptamana buna tuturor, fara probleme de nici un fel si cu multa caldura!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)
Delia spune:
Anis: mie doctorul mi-a spus ca saptamanile 20-22 uterul sufera cea mai mare intindere si de aceea acum durerile sunt ceva mai intense.
Cerclaj momentan nu fac inca nu este cazul, stau pe tratament.
A luat cineva Utrogestan?
Katink: tu ai emorie de elefant si eu amnezie, bravo mie!
Boga:
Va doresc tuturor multa sanatate!
Delia si Codrin