Mamici de iulie-august 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Irina multumesc frumos. Si ti sa stai cumintica si sa ai grija de comoara din burtica.

Anis nu stiu cum a calculat Pop varsta sarcinii ca nu m-a intrebat decat data embriotransferului dra a picat pe ce calculam eu adica sunt in 23 de saptamani acum.

Delia i-a cu incredere Utrogestan. Efectul cel mai mare il are cand il bagi vaginal si nu da nici efecte adverse asa. Eu am luat 9/zi dela inceputul sarcinii si acuma ama ajund la 3/zi pana la sfarsitul lui martie si dupa il scot de tot. Stai cumintica fara efort.

Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

fetelor am si eu o intrebare...la echo 3D mi-a iesit ca placenta ar fi la limita colului, inca nu am ajuns la dr. abia maine ma duc. Stie cineva ce implicatii sau consecinte poate avea asta??Trebuie sa stau in pat??

Adela
22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dragi gravidutze!
Imi pare rau sa aud vesti proate!Urez multa sanatate celor cu probleme si sa treceti cat mai repede de aceste momente grele! Nici eu nu m-am simtit ieri prea grozav, m-am invartit noaptea trecuta pe toate partile fiindca "ma durea tractul digestiv" - ca nici nu stiu cum sa ma exprim... simteam ca imi coboara niste noduri dureroase spre stomac! A mai patit cineva asa ceva?
Adelau din ce spui tu eu cred ca este vorba de placenta praevia marginala. Si mie mi-a iesit la fel la eco de 15sa si dr mi-a zis sa nu fac efort, iar in cazul in care apar sangerari sa merg de urgenta la spital (Slava Domnului nu a fost cazul). Am inteles ca sunt sanse sa se ridice odata cu inaintarea in sarcina, oricum spre 28-30 sa e verdictul definitiv. Si eu sunt curioasa sa vad cum se mai prezinta lucrurile si la mine.
Monica-Elena felicitari pentru baiatel, sa fie sanatos si sa ai o nastere usoara!
Gata, mergem sa mancam fiindca e ora pranzului si ne e cam foame!

si multa sanatate!

Ioana si bblina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink...sora mea de simptome...nu te-am vazut azi...dar am o intrebare..Tu ce mananci? Sa vedem daca si aici ne lovim iar..
Eu sunt disperata nu stiu ce sa mananc pentru ca nu am pofta de nimik...

Monica-Elena...am inteles...mai tii minte la cate zile dupa diphereline a aparut menstra?

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

nique15 multumesc de raspuns. Eu nu am avut sangerari si sincer sunt cam speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Adelau nu ai de ce sa fii speriata! Totul este sa ai grija si sa nu faci efort!
Fetelor a inceput sa ma doara burta si nu stiu ce sa fac! E o senzatie cu totul noua... nu mi se pare ca s-a intarit, dar ma doare! Am luat un No-Spa, ce sa mai fac?

Ioana si bblina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

anis, la mine a venit dupa 18 zile (si il facusem in ziua 2)

monica-elena, sa-ti traiasca baietzelul, sa fie sanatos

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia..Eu mi-aduc aminte ca l-am facut in ziua 21-a...fiindca am urmat procedeul lung...dar nu mai stiu cand a aparut menstra...Caut sa vad daca am scris pe forum...si din ce am vazut se pare ca a aparut la 10 zile...nu e cam putin?

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

nu, diphereline-ul stopeaza functionazrea ovarelor pentru 28 de zile, deci nu mai ai ovulatie, iar menstra vine mai repede

21+

Mergi la inceput

nique15 stai linistita si daca te doare in continuare suna-ti dr., dar cel mai bine daca poti stai intinsa

Mergi la inceput