Mamici de iulie-august 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetele, va pup!
Din pacate si eu ma alatur voua cu statul la pat de aceea nu voi mai sta la calculator atat de mult ca inainte...
Va doresc tuturor multa sanatate si sa auzim numai vesti bune!
P.S.: despre Emaimee stie cineva ceva...ca n-am mai vazut nimic recent pe site.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Delia abia asteptam sfaturile pt. tractorase de la o mamica de baietel cu experienta. Pupici si sa treci de toate relele!!!
Anis eu am fost la Bucuresti joi prin magazine si haine de gravidute am vazut la Victoria pe la et.4. Insa eu nu am reusit sa-mi iau nimic. Ba sunt groase, ba prea mari pt luna asta, ba urate...si nu mi-am luat nimic....ufff tare greu mai e! In schimb am gasit o bluzita draguta din in vesela la magazinul Lo Spaccio care pare de graviduta si e si ieftina. Aia e tot. Da marea problema nu la bluze e ci la pantaloni. Ma rog partea de jos, la burta. Cred ca va trebui sa-mi fa ceva curand...Inca nu am nimic nou: o singura pereche de pantaloni care inca imi mai vin pt ca materialul e usor elastic si sunt cu talia mai joasa...si niste raiati mai scurti pe care-i port desfacuti la nasture si prinsi cu elastic de prins parul...va dati seama...

Noapte buna!!!

Ioana
sapt.22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, apropos de amorteala de week-end...am vrut sa vad daca si pe alte forumuri este tot asa liniste ca la noi si am intrat la mamici de iulie-augst de 2004... mama ce zumzaiala acolo... dintisori iesiti, santaj sentimental din partea bebeilor...
Fetelor, la anul pe vremea asta nu ne vom mai bucura de week-end-urile linistite si relaxate, ne vom "vedea" mult mai des, o sa vedeti!!! Nu-i nimic, noi si bebeii nostri sa fim sanatosi, ca restul... odihna adica, vor veni pe la batranetze...

Da chiar, nu am mai auzit de Emaimee de multisor... ce-o mai face?

Seara buna, pe maine!!

Irina si bebe 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

In legatura cu Emaimee, parca ea intreba la un moment dat... - daca gresesc sa ma corectati, deh' memorie de graviduta - ca sotul ei urma sa plece 3 saptamani - in Spania parca...- si ne intreba daca poate calatori si ea cu avionul, ca ar fi mers incolo sa ii faca o surpriza...
Eu am retinut ca Ema a scris - acuma daca o fi alta fata - imi cer scuze...

Numai bine si pe maine!
Noapte buna,
Katink + bebelusa mea dulce 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da, fetele pantaloni cautam si eu...am gasit blugi speciali pt gravide...nu au nasturi, au elastic reglabil si au o chestie pentru burtica f comoda...dar imi erau mici....si cica sa mai astept 1 saptamana..off

Katink...acum am vazut ,ti-ai pus aproximativ aceeasi semnatura ca a mea

Delia ce ai hotarat? Faci cerclajul? Eu zic ca asa ar fi mai bine...pupici

AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mai am o intrebare pentru voi..mai ales pentru burticile peste 20sapt, ,in perioda 18-20 sapt ,nu mai aveati dureri de intindere de ligamente, sau ele nu mai sunt asa de sesizabile?La mine au fost mai puternice pe la 17+ ,adica chiar simteam durere stanga ,dreapta,dupa care f putin..de fapt durerea de acum ,parca e mai mult presiune nu durere,nu stiu cum sa explic..E oare o perioada de stationare sa zic asa.. si dupa care urmeaza iar "intinderea"?Sau dupa ce s-a umplut cavitatea peritoniala, durerile de ligamente nu mai sunt asa de pregnante ca pana inainte de umplerea cavitatii??

Aaaa...si la mine bb nu cred ca misca in fiecare zi...in ultima vreme am sesizat ca,cam din 2 in 2 zile...bine inainte de asta era o data pe saptamana...E OK? De abia asteptam sa imi dea suturi serios..atunci o sa fiu sigura...si mai linistita...ca ,acum sunt f derutata....offf

Nu prea am somn...sunt cu laptopul in pat...ce sa fac am dormit azi dupa-amiaza vreo 5 ore...concurez cu bb

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, esti tare!! Pai daca as avea eu memoria ta... Intr-adevar, zicea Emaimee ca ar vrea sa-si insoteasca sotul in Spania... De-abea o asteptam cu povesti de pe acolo.

Anis, nici la mine bebe nu misca in fiecare zi - adica nu-l simt eu, ca el acolo mititelul face tumbe - lucru care ma nelinisteste... Daca-l simt intr-o zi sunt cat se poate de linistita si fericita...

Lulu75, felicitari pentru vestile bune, sa fie sanatos si sa creasca mare in continuare! Nici eu nu stiu ce este, dar acum mai importanta este sanatatea, zau asa!!

Pupici, o zi frumoasa

Irina si bebe18 sapt

Mergi la inceput

"neata fetele...

Hai ca ma plangeam de ligamente....si aseara nu am putut sa dorm mai deloc..nici pe stanga,nici pe dreapta...simteam presiune pe ambele parti si stomacul era ca un balon umflat....dar nu ma durea nimik...asa imi trebuie daca m-am plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Inseamna ca nu stau asa de rau cu memoria

O saptamana buna,
Katink si dulcineea mea 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

Buna dimineata,

nu prea scriu eu dar va urmaresc zilnic. Sa va traiasca puii!!!
Noi am facut echo 3D si ni s-a confirmat e baietel te rog Anis sa-i treci si numele VLAD.

E un dulce sa-l manance mama de baiat frumos, ca la echo abia a putut tanti doctor sa ne masoare ca faceam tumbe la mama in burtica si mami nu se pute abtine si radea. Dar i-am vazut manuta (se vede si pe caseta) cum impingea in burta, talpita.....ce mai au fost niste momente unice.

Va pup,
Adela
22 sapt.

Mergi la inceput