Mamici de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia spune:
Nicoll: multi pupicei si abia astept sa vorbim luni!
Ioana: iti multumesc tare mult, mi-au prins tare bine cuvintele tale frumoase acum cand sunt cu moralu' la pamant!
Daca imi revin si o sa ma simtmai bine sa stiti ca dau sfaturi despre tractorase si masinute!
Multa sanatate tuturor!
Va pup dulce!
Delia si Codrin
MONAI spune:
Salutare, gravidute!
Noi am trecut printr-o mica criza, am avut contractii mai puternice si acum suntem in repaus la pat, am primit injectie cu papaverine si diazepam si acum facem tratament cu no-spa. Sper din suflet sa fie bine, noi am vazut fetica si ea evolueaza bine, statea un pic mai inconfortabil din cauza faptului ca uterul meu nu se decontracta, dar acum ma simt mai bine si sunt sigura ca totul va trece cu bine.
Noi intram in saptamana a 22-a maine si pana acum nu am avut deloc probleme, am fost si la ski de cateva ori, dar se pare ca orice se poate intampla. Toata admiratia mea pentru fetele care sunt la repaus pe timpul sarcinii, numai cine e in situatie poate vedea ce greu este...
Am mare noroc cu sotul meu care acum face tot in casa si este baza mea in toate cele, mai ales psihica, pentru ca nu e usor sa vezi scris pe biletul de la doctor "sarcina in 21 saptamani cu amenintare de avort".
Va pup pe toate si
Sa auzim numai de bine.
lulu75 spune:
Buna!
Bebelusul nostru este bine. L-am vazut la ecograf pe 7 martie. Era cu degetelul mare in gura iar pe celelalte le misca, de parca ne-ar fi vazut si ne saluta. Este tare dragut. Doctorita ne-a spus ca dupa masuratori are 17 saptamani si o zi, deci acum cand va scriu are 18 saptamani. E copil mare! Nu stim inca daca e baiat sau fetita, dar important este ca e sanatos.
Va pup!
Luminita
lulu75 spune:
Buna!
Bebelusul nostru este bine. L-am vazut la ecograf pe 7 martie. Era cu degetelul mare in gura iar pe celelalte le misca, de parca ne-ar fi vazut si ne saluta. Este tare dragut. Doctorita ne-a spus ca dupa masuratori are 17 saptamani si o zi, deci acum cand va scriu are 18 saptamani. E copil mare! Nu stim inca daca e baiat sau fetita, dar important este ca e sanatos.
Va pup!
Luminita
irinabungau spune:
Monai, vei vedea ca totul va fi bine, trebuie doar sa urmezi sfaturile doctorului, din pacate... si eu sunt la pat... Adica am fost, pentru ca astazi, dupa o saptamana de stat in casa am iesit pentru prima oara - am fost de mi-am facut ultima injectie.
Dupa injectie am trecut prin Metro unde am vazut vreo 4 gravidute care-si purtau cu mare mandrie burticile... si-atunci am scos-o si eu pe-a mea si mai mult in afara, sa se vada!!! pai ce!!!!
Cate NoSpa ti s-a recomandat sa inghiti??
Pupici,
Irina si bebe 18 sapt.
MONAI spune:
Irina,iau 4 no-spa pe zi timp de o saptamana. Deja ma simt mai bine, dar am tras o spaima... Nu doresc nimanui.
Sa auzim numai de bine.
Giana spune:
ANIS te rog ajuta-ma si spune-mi cum sa fac sa pun poze in album? Imi da Error si spune sa iau legatura cu administratorul.Nu stiu de ce nu ajunge fisierul.
Am facut si eu azi in sfarsit cu burtica.
In rest sunt bine si foarte fericita.De aseara am inceput sa-l simt pe bine de tot.Simt cum se rasuceste si este atat de minunat... Sunt sigura ca este el chiar daca veti spune ca e prea devreme!
Sper din toata inima ca toate gravidutele de pe forum sa fie la fel de bine si sa treaca toate contractiile astea,toate intepaturile si tot ce va ingrijoreaza.
Va pupic pe toate!
Giana 17s
Katink spune:
Giana,
asa am patit eu saptamana trecuta pentru ca foloseam Firefox, daca folosesti Explorer-ul iti merge sa pui poze in album.
Succes!
Katink si bebelusa mea dulce 19+
irinabungau spune:
Monai, inteleg foarte bine prin ce ai trecut, eu in plus am placenta laterala si nu stiu daca tratamentul si repaosul vor ajuta in vreun fel... eu sper ca da... Vreau sa-mi plimb si eu burtica pe afara ca... ati auzit stirile? Vine primavara!!!!
Giana ce ma bucur ca iti simti bebelusul miscand, sa stii ca nu este devreme, eu pe la 16 sapt. am inceput sa-l simt... asa ca totul este posibil. Daca atunci aveam totusi indoieli, acum stiu clar ca este minunea din burtica. Cand mai mergi la Dantes??
Apropos de album, si mie imi spune din start sa iau legatura cu administratorul...
Si... folosesc Explorerul...
Seara placuta si multa sanatate la mamici si bebici
Irina si bebe 18 sapt.
anis spune:
CE MAI FAC BURTICUTZELE?
Cum ati petrecut weekendul??? fetele care stati la pat,Monai Irina,printre care si eu..stati linistite ,important e ca bebe sa fie sanatos.
Eu am iesit in weekendul asta,dupa ce am stat toata saptamana in casa,la niste prieteni,la o petrecere...a fost super.
Azi am vrut sa imi cumpar ceva de imbracat pt ca nu am cu ce sa ma m-ai imbracat...dar nu am gasit nimik ok...Ia ziceti-mi ceva magazine!!!!
Giana o sa verific si eu maine,treaba cu albumul.Oricum da-ti e mail la administrator.
AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."