Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

DA, Cata! Si multumesc anticipat!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
V-am citi de aseara dar nu am avut timp sa va scriu nimic pt ca picam de somnn. Daca afara s-a facut frumos am inceput sa punem piciorusul pe pedala de acceleratie si ... la drum cu noi. Am fost la mare. Pe faleza a cam batut vanticelul dar in rest totul OK. Soare, nisip, vant. Privelistea a fost frumoasa mai ales ca pe mare se vedeau valuri, valuri de culoare, cand verzuie cand albastra. Saptamana asta plecam la munte.
Eu am sa va scriu mai putin pentru ca vreau sa termin repede treaba la scarbici. Nu stiu cand o sa ajung sa fac o monitorizare si nici cand o sa fac inseminarea. De facut le fac saptamana asta dar printre picaturi.
Indy, felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Ma bucur ca toate au iesit bine pana acum si speram sa fie la fel pana la sfarsit. Sa te aud ca ai bb peste cateva zile. Pupici dulci.
Cata, cu calm vei rezolva orice problema si nu pune la sufletel ca face rau la inimioara si nu cred ca merita. Orice om are zile si zile. Vestea buna este ca nu ai probleme cu progesteronul. Pupicei si ca iti sta mult mai bine.
Ancuta, cand faci inseminarea? Iti tin pumnii sa fie cu succes. Pupici dulci
Teo, bety, musete, amely, veronici, marina, aileene, madyn, marina, deca, shylili cate un pupic dulce pentru fiecare in parte si daca am uitat pe cineva sa ma ierte
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele !
Am intrat sa va salut si sa citesc ce mai faceti.
Va pe toate du drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Roxee, un dulce pentru tine si si pentru samburelul mic sa fie cuminte
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Roxee!!!!!!!!!!!!!!!!! . Bine ai venit printre noi. Ce mai faci viitoare mamica? . Ce noutăți mai ai despre bebe?

Amely, am inteles ca si tu esti in situația mea (nr.mare de ); tu ți-ai facut analizele ? Care ar fi problema la tine?

Cătălina, Thea_M, Bety, MRL, multumesc pentru încurajări.
Anca, tu când faci inseminarea? Luna asta sau în Aprilie?
Si... MRL, nici despre tine nu mai stiu in ce stadiu esti.

Vă pup pe toate...... și ca de obicei va dau si flori ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana asa, printre picaturi, sa ne mai spui si noua ce faci, da?
Fetelor, a facut vreuna cauterizare? Cat de tare doare?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Dragelor,
noutati nu am inca despre bb.
Joi sunt programata la medic, asa ca pe vineri am sa va dau noutati.
Indy, bafta multa la inseminare!
Teo, Liliana, Cata, Bety, Aileen, Deca, Anca, Lili(shy) si tuturor fetelor , cate o .
Musete, imi pare rau ca esti necajita. Uite, e primavara, zambeste si fii optimista! Ai sa vezi ca ai sa reusesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, io sunt in a 2-a zi de ciclu. De joi incep Clostylbegitul, martea viitoare, in a 11-a zi ma duc la monitorizare si sper s-o fac pana la sfarsitul lunii.

Tu cum te simti??? Cat timp te-a lasat pe masa? am citit undeva pe net ca e indicat sa stai minim 20 minute dupa. Io n-am stat niciodata atata.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liliana chiar ma intrebam ce faci? Cind mare, cind munte!Si eu merg la munte in weekend..la Gura Diham...Teo prietena mea a facut cauterizare acum 4 ani...nu doare, numai ca nu ai voie dupa peste 1 luna...ea cred ca a stat chiar 3 pe bara...Roxee trebuie sa te atingem pe burtica sa ne molipsim si noi...sa ne spui cum este dupa ce vi de la doctor, da? Indy...unde ai facut inseminarea, la spital sau la cabinet? Iti tin pumnii in continuare, sa se lase cu ochisori!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ancuta scuze ca nu am retinut...pentru ce este Clostylbegitul?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput