Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

pentru Roxee si samburelul mic de 4 mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

mesajul asta i l-am trimit si Catalina pe privat.
(imi cer scuze Cata daca il citesti de doua ori, poti sa
am facut prima data analizele de baza: secretiile, chlamidia(negativ), mycoplasma(absent) Hormoni derivati(Ac anti fosfolipidici IgG - val.7 - nu stiu ce inseamna, leptospiroza - negativ, ricketsii-negativ, Ac anti CMV-IgG-pozitiv, Ac anti CMV-IgM-negativ, Ac antiToxoplasma IgG-pozitiv; Ac antiToxoplasma IgM-negativ, Lysteria - negativ.Nici un doctor care le-a vazut nu a reactionat in nici un fel. A trecut cu privirea peste ele fara a spune daca sunt bune sau nu.
La colposcopie a iesit un mic chist de retentie in aria colului - si asta nebagat in seama, HSG in urma careia am facut laparoscopie in vara. Nu s-au gasit decat niste aderente de la operatia de apendicita
O inseminare in octombrie si una in ianuarie la Giulesti la Cezara Bucur.
Ultimele ecografii le-am facut la Tutunaru - Elias:
ziua a 10-a - OD=1,2; E=0.58,OS=1.2;
ziua 14 E=8, OS 15.6,
iar in ziua a 16-a aparea ca ovulasem.
Dupa ce a vazut toate analizele si ecografiile, practic evolutia mea, a ridicat din umeri si a zis ca daca toate sunt bune sa incercam cateva inseminari(dar deja am doua la activ) si daca nu vitro. Pai de ce?
Scrie undeva despre site-ul asta "Atentie creaza dependenta" si mare adevar este.
aici cu ajutorul vostru gasim raspunsul la multe intrebari si ne ridicam moralul cat de cat, una la alta.
Apropo, fac curand 35 ani, am avut o sarcina oprita in evolutie acum 2 ani 1/2 (rasp medicilor 1 la 12 sarcini se pierd din cauze neelucidate)si de atunci tot incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Foarte bine Aliana ca l-ai pus si aici...eu ti-am scris deja pe pm...pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Liliana, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.popescu spune:

Buna ziua dragelor,
Poate sa-mi spuna cineva daca am sansa sa obtin o sarcina prin inseminare intrauterina avand in vedere ca sotul meu are oligoastenoteratospermie severa?
A facut cineva inseminare cu sperma de la donator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Georgiana eu nu ma pricep....dar sper ca fetele care au trecut prin inseminari sa te poata ajuta cu un sfat!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Georgiana, era pe-aici un subiect asemanator:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43038
Stiu ca nu-i chiar aceeasi problema, dar fetele au discutat mai multe acolo, poate te ajuta si pe tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

ROXEE draga , tine o si un dulce de la mine ! Referitor la DUPHASTON cu ce ocazie ti l-a prescris dr ? Ca mie mi sa intamplat in oct. anul trecut de nu mi-a venit CM , stiind ca ultimul a fost pe 04.09.04 , si am asteptat cu testu-n buzunar , sperand totusi ca-mi vor veni ei uratii , dar in 15.10.04 NIMIC ... incepusem sa-mi fac idei de......, am spus DE CE NU !!! Cel putin voi scapa de tratament , ca sa-l fac pe al 2lea ! Eram fericita si totusi in "dubii" ! Dupa 2 teste "clear-blue" (fff bune)testul "-" bineinteles si nu intelegeam nimic de ceea ce se poate intampla , temperatura si cateva mici simptome de sarcina ar fi fost ele , dar cele 2 teste de farmacie si 1 de laborator aratau clar ca nu sunt Atunci dr.mi-a dat acest medicament (duphaston) si C.M. mi-a venit imediat si de-atunci nu mai am treaba , imi vine in fiecare 28 de zile , nici o problema , sunt un "orologiu" ! Deci dr. a luat treaba altfel in maini si ce-i adevarat am tras sperietura vietii , mi-a spus ca trebuie facute un "scanner" si o "radiografie" de creier de toata URGENTA , eu ca picata din cer , nu mai stiam ce sa cred si am stat cu frica-n san timp de 2 luni , iar cu rezultatele m-am intors la ea si a suflat usurata ca nu e NIMIC, totul e OK ! Ea ma suspecta de cancer de creier "ADENOME A PROLACTINE" cica hipofiza n-ar mai functiona bine , si ar declansa un cancer !!! O frica ce-aveam , nu va pot povesti prin cuvinte , ma gandeam c-acum cand am si eu un copilas nu-l voi putea vedea crescand si nu voi putea fi langa el , si sa-i povestesc cat de mult l-am dorit !!! E de neimaginat prin cate am trecut in acest sfarsit de an 2004 , care ptr mine a fost f devastator ! Sotul meu e un "inger" , f intelegator , am noroc ca ma iubeste la nebunie si se purta cu mine ca cu o regina si plangeam impreuna si ne uitam unul la celalalt , fara sa ne vorbim si plangeam ca niste copii , atunci cand Alexandre nu ne vedea ... In sfarsit , toate au trecut si nu ne ramane dacat sa profitam de viata care si asa-i scurta si nu stim ce ne asteapta , dar pana un alta , noi ii dam bataie cu al 2lea bb ca cine stie ..., viata-i plina de surprize, si cand incep sa dea navala , nu se mai opresc ! In orice caz am tras o frica de milioane , asta ca sa vedeti cat de repede ti se poate da un diagnostic de catre medici ! Eu ma gandesc ca si chistul si fibromul pe care l-a depistat in 24.02.05 ar avea o parte din vina ptr care nu mi-a venit CM in oct , ma gandesc ca din cauza ca impiedica scurgerea sau cine stie ?! ...Sper ca nu v-am plicitsit prea tare pupici dulci Aileene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mi-a scapat ...de ce ii urati lui musette sa-i vina rusii? Sarcina nu exclude sindromul premenstrual iar un test negativ nu e un raspuns convingator. Care e intarzierea? Poate un test de sange o lamureste
gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.popescu spune:

Va multumesc fetelor pentru raspuns.
Daca stiti cumva, cum as putea sa ma programez la o consultatie la dr.Moisa?

Mergi la inceput