Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)
Raspunsuri - Pagina 13
utocatalina spune:
Teo..sa stii ca mereu ma uit la ingerasul de la tine
...si sper sa dea din aripioare si sa ma ajute
...chiar daca mi-am pierdut increderea in stii tu cine, parca acum sunt mai linistita ca inainte si nu mai sunt asa disperata in aproprierea ciclului...detasarea este buna si eu cred ca ma va ajuta
...vedem maine sau poimaine
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Relya spune:
Cata,
Pe mine ma cam chinuie durerile astea de sani, inainte de rushi( cu 3-7 zile ) de la o sarcina extrauterina (de acum 4 ani ). De la o luna de stimulare ( nov. anul trecut ) m-am dereglat si mai rau ...ma dor de la ovulatie si pana apar rushii...
Vestea buna stii care e ? Dupa o sarcina ...te reglezi !!! ![]()
dulce !
relya
utocatalina spune:
Relya...asteptam toate..vestile bune
...
...tu de cind incerci?
Relya spune:
Cata
fata frumoasa ( m-am uitat in albumul tau ...
) ,
Numai de doi ani ...
De fapt de 5 ani ( dar am facut o pauza de 2 din cauza operatiei de SE). Acum incerc sa fac al doilea copil ( o fetita ), primul ( baiat ) are 6.
Asa ca astept vestile bune
intai la voi...si dupa aia la mine !
dulce !
Relya
thea_m spune:
Relya tu ai avut SE pe trompa? Cum s-a rezolvat? Si eu am dureri de sani uneori din ziua 14 pana vin rusii, alteori din ziua 21 pana la sfarsitul CM, si tot dupa SE au aparut. Luna aceasta, dupa ce am avut doar 1/2 zi vizitatori, ma confrunt inca cu dureri sporadice de sani. Si nu stiu de la ce. Ma gandesc ca poate tiroida induce si ea modificarile acestea.
Sa vina fetita cat mai repede si la tine!
Teodora
deca spune:
Pup fetele dragi!
Cata
ca n-am scris, sunt putin .......
...ca azi imi pleaca sotzul pentru o luna si iar raman numa' cu cainele
. Pana acum reusii sa citesc ce-ati mai scris. Eu ma prezint astfel: inca nu s-au dus rushii, mie cand imi vin stau, nu se joaca (6 zile
).I-am spus doctoritzei da' nu s-a mirat, asa ca, cel putin teoretic, nu e nimic in neregula cu asta.Si o sa incep si eu masuratorile de temperatura, cred ca din ziua 10-a.
In rest ... toate bune, ma bucur de primavara ce va-sa-vie!
Cata, daca zici de senzatie de voma... cine stie.
Ancutza, si eu ma intreb, de ce nu dau doctorii astia stimulare din prima luna de inseminare?! Cine sa ii mai inteleaga!
Vad numa' gravidutze la orizont si.... cred ca voi sunteti, dragelor!
si
,Carmen
july75 spune:
Teo iti multumesc ca ti-ai adus aminte de mine! Pt celelalte moisici le aduc aminte ca eu sunt cu hipertiroidia. Nu am disparut, ci doar stau putin in umbra( va citesc mesajele in fiecare zi) pt ca deocamdata sunt in pauza de facut
. Nici la moisa nu am mai fost. Astept sa vina ziua de 22 ca sa ajung din nou la dr. endocrinolog si sa vad cum stau in urma tratamentului( pt tiroida).
la toate.
Relya spune:
thea m
Sarcina extrauterina era pe trompa ,chiar la intrarea in uter. Ghinionul a facut ca sarcina sa ramana pe trompa din cauza sinechiei uterine capatate cu un an inainte ( dupa o sarcina oprirta in evolutie ) si nedepistate in timp util.
Cun s-a rezolvat ? Prin operatie clasica...![]()
dulce !
Relya
utocatalina spune:
Iulia scuze
...pe tine te-am uitat, dar doar pentru moment...tu mi-am dat impulsul si cu Roxee sa-mi fac analizele de tiroida!
Te astept cu vesti bune dupa ziua 22!
Relya sa-ti traiasca baietelul
si sa-ti dea Domnul
si tie o fetita...mie poate sa-mi dea si gemeni!
Pina atunci ii dau bataie si mer inainte!![]()
Deca ma bucur sa te aud...chiar daca sotiorul pleaca pentru o luna, nu fi trista...poate cind se intoarce iti face si tie cadou un bebe in burtica!
Spe si eu ca senzatia de voma sa fie de la stim noi ce...dar vom vedea dupa ziua de joi
...
Teo ti-am scris pe pm...pupici
...
Roxee spune:
Buna fetele
!
Multam ca nu m-ati uitat!
Teo, joi merg la doctor. Si vineri am sa va scriu.
toate-toate fetele din