Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hop si eu sa va urez tuturor o saptamana excelenta
Mai da' harnice mai sunteti... Macar voi sa fiti, ca eu...la fel ca Betica.
Indy, pana acum n-am facut decat HSG si TPC + analize sange-urina cand eram gravida. Toate au iesit foarte bine, ca si spermograma sotului. Urmeaza seria de zoonoze pe care le voi face zilele astea. Pana acum n-am avut cum sa le fac din cauza sangerarilor (lipsa progesteron). Daca ies si astea bune... sa incerc o laparo? desi Moisa am inteles ca nu face. poate imi dai tu vreun sfat, ca io una nu mai stiu ce altceva sa fac ...Tin pumnii la tine sa fie cu okisori dupa inseminare
Pupici la toate-toate fetele dulcele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

ardit
eu am platit 1.700 pt inseminare, 300 pt monitorizarea dinaintea operatiunii si 500 pt operatiune. Acum vezi si tu.Nu avem acelasi medic si nici nu pot sa spun daca a fost multumita sau nu.Atat am putut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Indy, nu m-am suparat ca nu aveam de ce, eu iti urez multa bafta si in curand sa auzim de un bb

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut, eu v-am scris ca o sa merg la endocrinolog,si am fost azi. I-am spus tot(ca la popa) si mi-a dat din ziua 11 a c.m. cate o pastilutza de Duphaston ,seara,sa le iau cam pe la aceeasi ora,pana in ziua 25 de c.m.
S-a uitat pe analizele mele si mi-a dat sa mai fack niste analize hormonale,pe care o sa le scriu mai jos si v-as ruga pe voi sa ma luminati!!! Pt. ce sunt astea???????????Si de ce nu mi le-a facut nimeni pana acum daka sunt asa importante????????
Deci : PRL ,Testosteron total,Testosteron liber,TS4,FT4,ATPO si glicemie( asta stiu ce e dar de ce????)
Va rog mult luminati-ma!! Va pup pe toate,Veronici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Veronici, un pentru tine. Nu stiu ce sa iti spun despre analizele hormonale pe care urmeaza sa le faci. Dar sigur o sa primesti raspunsurile de la fete.
Eu maine sunt in ziua 10 si o sa fac monitorizarea dar nu stiu la ce ora si nici locul. Asa cum v-am mai spus printre picaturi o sa le fac pe toate. O sa va scriu cum stau la capitoul masuratori.
Pupici dulci pentru toate fetele
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna dimineata fetite dulci...este iar o zi superba de primavara....parca nici acum nu-mi vine sa cred ca am scapat de iarna...realitatea este ca totul renaste....totul prinde viata si as vrea sa prinda si in burticile noastre...eu sunt in ziua 26...a 11-a de DPO...temp. a scazut fata de ieri cu 0,1...este 37.1...cred ca, daca nu maine, cel tirziu joi ma vor invada rusii...deja burticuta colcaie...de dimineata iar mi-a fost putin rau...mi-a venit sa vars in baie...dar sunt sigura ca altul este motivul, iar nu cel pe care il astept eu...poate ca organismul este slabit....dupa iarna asta, cine stie? Oricum am inceput sa iau niste vitamine, ca nu strica...
Si acum sa o luam metodic...
Musete ma bucur ca au venit rusii...si eu cred ca mie ceaiurile de napraznici si cretisoara mi-au facut mai mult rau decit bine...asa ca am renuntat la ele...acum macar te-ai linistit...
Teo tu mai ai pina la laparo...eu astept sa-mi pun odata ovulele alea pentru rana de col..ma uit mereu la ele in dulap si astept sa le folosesc...
Amely, dupa ce faci zoononzele, daca vrei sa faci laparo, Moisa face in tandem cu doctorul Ion Ionut...el este prima mina la operatie si ea a doua..prietena mea a facut cu ei laparo sapt. trecuta si acum este bine bine...
Veronici de ce iei Duphaston? Stai prost cu progesterornul? Cit priveste analizele pe care ti le-a dat..fa-le ca nu au de ce sa strice...si eu am facut de capul meu TSH, A-TPO, progesteron desi nu mi-a dat Moisa...am inteles ca si testosteronul este imp....parerea mea fa-le! PRL este prolactina?
Tumpi salutari si bebe si tie...
Indy de la tine astept numai vesti bune...
Liliana succes la masuratori...unde pleci la munte? Eu plec vineri la Diham!
Deca ai promis ca scri mai des...
Betica sper ca te simti mai bine si ca ai iesit gigea de la coafor!
Aileene ai gasit materiale pentru casa?
Ancuta succes in demersurile pentru inseminare...tu meriti un bonus pentru perseverenta ta...
Shylili sper ca ai rezilvat cu serviciu si te asteptam cu drag iar in rindurile noastre!
Relya bine ai venit...merci desper informatiile legate de sinisorii durerosi...eu nu stiu ce sa cred, ca practica sunt luni in care ma dor si luni in care nu ma dor....iar practic pe mine ma dor numai sfircurile, iar nu tot sinul in sine...si numai la palpare...numai la ovulatie si 1 zi sau 2 dupa...in fine...
Cred ca am uitat pe cineva...imi cer mii de scuze, dar promit sa ma revansez...o zi minunata fetelor!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Roxee un pupic pentru cel/cea mic/mica

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Neata misicele mele. Ma bucur ca nu m-ati uitat si ca sunteti mereu alaturi de mine!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata, fete dragute!
Cata eu doar ma rog in gand pentru tine pentru ca daca o fi sa fie, cu atat mai mare va fi bucuria, iar daca nu...speranta nu moare.
Veronici oare nu ti-a dat prea repede Duphaston-ul din ziua 11? Stiam ca o concentratie mare de progesteron inhiba ovulatia. Unele din analize ti le-a dat pentru tiroida (TS4, FT4, ATPO), dar testosteronul si glicemia nu stiu ce legatura au. Sper sa fie bune rezultatele.
Liliana bafta la monitorizare.
Ralu burtica mica. Azi mergi la medic sau maine?
Musete bine ca ti-ai revenit!
Bety fata frumoasa.
Indy cum te mai simti?
Amely de ce sa faci laparoscopie? Ai probleme cu ovarele, trompele? Daca ai obtinut sarcina, nu cred.
Anca, Lilisor (ce o fi cu tine), Aileene, Carmen, Madyn,Iulia (unde ai disparut?),Marina, Ana Maria si toate fetele care ne citesc si ne dau sfaturi, cate un mare

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Amely, ți-a răspuns Cătălina la întrebare, iar eu ți-l recomand pe Dr.Ion de parca mi-ar fi frate. Am facut si eu laparoscopia cu el și este un om deosebit(și competent și OM). Atâta doar că trebuie să-ți recomande Moisa dacă este cazul să faci laparoscopia. Operația în sine nu este dureroasă (te anesteziază total) și te refaci în aproximativ 2 zile.
Thea_M, nu mă simt nicicum. Parcă mi-e frică să mă gândesc că am rămas... din cauza unui posibil eșec. Aștept să treacă zilele și încerc să nu mai număr orele, ca la inseminările trecute.

Vă pup pe toate... și vă dăruiesc flori...

Mergi la inceput