Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Indy...eu am luni in care ma dor sinii la ovulatie si 1 zi sau 2 dupa...luna trecuta la un folicul de 18mm si endometru de 7,5 mm...in ziua a 11-a m-au durut sinii in ziua 12 si urmatoarele dupa ce am ovulat (am ovulat in ziua 12) ....si eu am mai intrebat in legatura cu durerea de sini la ovulatie, dar nu am gasit nici un raspuns...asa ca nu stiu ce sa-ti zic...cred ca Betica asteapta prajitura de la mine!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Indy, Cata si eu ma confrunt ca si voi cu durerile de sani inca din ziua 12.
Uitati ce am gasit pe net :
"Sani durerosi
Durerile la nivelul sanilor (mastodinii) pot fi continue sau nu, localizate sau difuze; ele sunt adeseori insotite de turgescenta sanilor. Frecvent, aceasta problema survine inainte de menstruatie sau la inceputul unei sarcini, dar orice femeie poate avea dureri si in afara acestor perioade. In absenta oricarui alt semn, o mastodinie este considerata consecinta unei dereglari hormonale. Tratamentul consta in prescrierea unor progestative asociate cu estrogeni, daca se doreste si o metoda de contraceptie.

Informatii furnizate de www.raobooks.com din cartea "Viata Sexuala", aparuta la Editura Rao "

Suntem dereglate fetelor, ce mai !!!

dulce !
Relya

Mai fac sapaturi pe net, poate gasesc si o veste buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, inseminarea a ramas tot 2.500.00??? Eco e tot 250.000?

La ultima inseminare a fost nevoie de 5 ecografii. Sper ca acum sa o duc mai bine.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Anca, da...prețurile nu s-au schimbat. Dar nu înțeleg de ce ai avut nevoie de 5 ecografii. Nu crescuse foliculul suficient?
Mie mi-a facut in ziua 10 (crescuse foliculul - 20 mm) si în ziua 11 mi-a facut inseminarea.

Mergi la inceput

Indy, pai m-am dus ca o flaore in ziua a 10-a si eram varza. nici nu mai stiu cat era foliculul. abia in ziua a 19-a a crescut amaratu' la 19,5. si pana atunci am bagat ecografii. de aia acum iau clostylbegit. Sa nu mai patesc la fel. mai ales ca mi-a decorticat ovarele.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mey fetele lui moisa, ka sunteti in tema, va rog mult io sa-mi spunetzi si mie pentru sotia unui prieten, cat costa stimulare+plata spital giulesti+spagutnza la dr. pentru inseminare? no daca-i confidential va rog sa-mi ziceti si pe pm, stiu ca fetele au toot zis cat costa dar eu nu am fost atenta daca nu m-a interesat subjectul, ca eu pot sa fac si 1001 de inseminari si degeaba...

Mergi la inceput

Frmusatza mica, inseminarea se face la cabinetul ei particular. costa 2.500.000 lei, eco transvaginal 250.000, iar stimularea isi cumpara ea pastilutzele, dar oricum face stimulare usoara.

Vrei sa-ti zic si in leul greu????

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele - - cum sa lipseasca martie din post?!
Am avut multa treaba la servici si colac peste pupaza, am stranutat toata ziua si clar ca ma incearca o gripa naspa! Si eu la 17.30 am ora la coafor...dar de dus, tot ma duc, ca nu ma mai suport si trebuie sa-mi fac ceva la par...Am luat doua aspirine, vitamina C.
Fetele, eu va citesc, dar nu ma puneti si sa raspund, ca am si o lene in maini, de nu ma cunosc. S-ar cere o pauza de bagat in pat, la cald, dar baba la frumusete sufera. Dar, cine stie: poate cui pe cui se scoate.
La Giulesti e 1.700.000 operatiunea de inseminare, iar pentru restul...cat considera fiecare.
Va pe toate-toate si promit sa nu va dau nici o gripa!

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Hello, gagici! N-am disparut. Cred ca e prima oara cand tip de bucurie ca m-au napadit rusii. Tare m-am mai speriat, zau. Oricum , si acum suspectez ca intarzierea lor a fost clar cauzata de pastilele de napraznic, luate asa, dupa urechiuse. |

Pupici, musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Bravo Musete! Ma bucur ca vii cu vesti bune. S-ar putea ca Napraznicul sa fi fost cauza. De asta ma tem eu sa iau ceva dupa ureche in sensul acesta. Acum ti-a trecut supararea, da?
Bety sanatate multa. Dupa ce te faci mumoasa, te duci acasica si o dai pe ceaiuri, da?

Teodora

Mergi la inceput