Ajutor pentru Alina Mihaela (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Daca am inteles bine, cineva i-a oferit Feliciei o locuinta in Bucuresti, dar care trebuie zugravita si aranjata.
Eu sunt libera in we, asa ca pot sa merg acolo si poate mai sunt si alte fete care au o jumatate de zi libera pentru a face curat. La zugravit ma pricep cat de cat.
Astept un semn de la voi!!!!!!!
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Dragi prietene,
Am petrecut ieri ceva timp la Jilava si am ajuns la concluzia ca nu pot sa le las pe fete acolo, cel putin pe moment, asa ca le-am luat aseara la mine acasa.
Va multumesc din toata inima ca ati fost din nou alaturi de noi si imi cer scuze celor pe care i-am suparat; va asigur ca nu am facut-o cu intentie, iar daca am gresit in deciziile mele, a fost pentru ca reactionez prost in situatii tensionate, din pacate.
Va imbratisez cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Elly, optiunea respectiva este deocamdata in faza de propunere. Va mai dura pana vor ajunge acolo.
Din pacate, in acest moment singura varianta ramane camera din caminul de la Jilava unde se vor si muta. Mihaela este foarte obosita de atata alergat, am vorbit cu ea si spera sa se repare si netul sa poata intra si ea sa ne dea vesti.
Indiferent cat vor locui aici, in conditiile grele pe care le-a descris si Carmen, merita sa ne straduim sa aiba cat de cat cele necesare. Alinuta este o fetita superba, are un dar nepretuit-este sanatoasa- si mai ales pentru ea merita sa ajutam cu cat putem. Are patut si carucior si cu ajutorul cuiva vor avea si ceva de pus pe jos am inteles, caci e la varsta la care sta mult pe jos cu toate pericolele aferente ( un 1an si 2 luni).
Mihaela isi cauta si ea de lucru, a terminat niste cursuri de management la sfarsitul carora li s-a spus ca vor primi joburi insa nu au precizat cand. O inteleg ca ii e greu sa ceara ajutor pentru ca situatia lor nu a fost mereu asa de grea ca acum si nimeni nu se simte bine sa ceara.
Si face si greseli pentru ca trebuie sa cumpere multe lucruri de la second-hand si constata acasa ca a fost pacalita sau ca nu a vazut un defect.
Acum intrebare concreta: are cineva un taburet de dat, un scaun simplu fara spatar?
tuturor celor care pot ajuta cu cat de putin!

Mergi la inceput

Dragi prietene, dupa cum a spus si Lyada, fetele s-au mutat in Jilava si, din fericire, vremea tine cu noi:) Caldura nu mai este o problema sau este o problema pentru ca nu au frigider si nu au unde sa tina mancarea, insa este bine ca nu mai este frig. Alinuta este bine sanatoasa, cred ca are un inger pazitor:)
O sa mai scriu pe masura ce am noutati si sper sa va dau numai vesti bune!
Va multumesc mult de tot si va imbratisez cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Unde sunt caminele in Jilava ? Linga fabrica Progresu,pe soseaua Giurgiului, sau la Bumbacarie, la gara ?
Cineva zicea ca la 20 km de Bucuresti. 20 km inseamna ca ai trecut de Jilava .

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Petruta, sunt 12 km de la Gara Progresul, este o borna kilometrica chiar langa cimitir, iar mai sus, cam la 1 km, este si caminul, langa fostul CAP Jilava.
Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by ulisernic

Petruta, sunt 12 km de la Gara Progresul, este o borna kilometrica chiar langa cimitir, iar mai sus, cam la 1 km, este si caminul, langa fostul CAP Jilava.
Pupici,
Mihaela

Aha. Deci, in locuintele de la CAP ( fostul ), aproape de pod.

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Noutati despre Alina Si Felicia

Cladirea in care stau este intr-adevar a fostului CAP. Trebuie sa recunosc ca totul a fost putin mai bine decit ma asteptam (desi conditiile sunt foarte, foarte grele si complet nepotrivite pentru un copil). In primul rind, am ajuns mai repede decit speram. Am fost simbata pe la prinz si nu a fost aglomerat deloc. Apoi in camera era acceptabil de cald. Cea mica dormea .... asa ca n-am avut ocazia sa o vad prea bine.
Le-am dus un raft metalic si o comoda pentru copii (din aceea cu sertare, cadita si pernuta pentru schimbat pampersii) - lucruri capatate de la un coleg de birou (ii multumesc mult, le-au fost de un real folos). Apoi, Narcisa (buna prietena si colega de birou) a facut rost de un frigider care a ajuns la Felicia duminica, prin intermediul Mihaelei si al sotului ei , Cristi.
O alta colega ne-a promis un covor si o saltea dubla, dar din lipsa unui mijloc de transport am aminat pina in weekendul viitor transportul lor.
Iar o alta fata de pe site are o punga mare de pampersi pentru Alina; sper sa ma pot intilni cu ea pina in weekend.
Impreuna cu Felicia si Alina sta si George, tatal Alinei. Mi-a placut de el (asa, la prima vedere) si m-am bucurat ca sta si el acolo. O poate ajuta pe Felicia (nu stiu daca Felica poate urca scarile care sunt foarte abrupte cu Alina in brate) si mai are si Felicia cu cine schimba o vorba.
Viata lor este grea, dar cind am plecat am avut sentimentul ca parca incepe ceva sa se schimbe in bine.
Weekendul care vine voi merge din nou si o sa va povestesc ce s-a mai intimplat cu fetele.

Madalina

PS Le-am dus si cite ceva de mincare. Din nefericire aragazul nu era inca functional cind am fost eu (scapa gaze si nu putea fi folosit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

Madis....

,

pentru tine si pentru toti cei care au ajutat-o pe Alinuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mihaela/Madis,
Va rog sa ne mai scrieti noutati despre Alinuta si Felicia... Cum le merge acolo? Ce mai au nevoie?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput