Miresele anului 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 28
Iael spune:
Ioana,
Daca de abia astazi mergi la targ nu vei mai putea vedea rochita ca...am cumparat-o eu ,am uitat sa spun ca este unicat.Doar fetele care au fost ieri au putut sa o vada .
Nu prea imi place voalul , este taiat rotund , asa sunt de obicei voalurile ? Am vorbit sa merg la magazin ,poate imi fac altul.
Am fost si azi la targ dar era mare inghesuiala , nu am mai cumparat nimic.Vroiam un costum de mire.
De asemeni m-am uitat dupa huse de scaun ,culoare somon si nu am vazut nicaieri aceasta nuanta.
Am cam obosit.
andreea c spune:
Fetelor eu am fost astazi in Selgros si am vazut vin la un pret foarte avantajos. Vreau sa cumpar Sovignon Blanc de la Prahova Valey si l-am gasit la 62.000 lei. Chiar si la firma care il imbuteliaza era mai scump, iar fata de alte magazine (Cora sau Carrefour) nu mai vorbesc.
RAMONELLA spune:
HELLOOOO!Nu ne povestiti cum a fost la targ?Ne tineti curioase?V-ati gasit rochite?
POVESTITI-NEEEE SI NOUA!
Cred ca unele dintre voi v-ati gasit rochita si sunteti prea emotionate sa mai ne spuneti si noua,nu?
A avut loc intalnirea?Pacat ca n-am putut veni si eu...
Va pup pe toate!
RAMON_RAMONEL
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by Ileana Cosanzeana
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu o chestie: ce sunt alea corcade? (parca asa le spune...) Am citit mesajele voastre in care este pomenit cuvantul, dar tot nu am reusit sa ma lamuresc...
Ileana Cosanzeana
Draga mea cocardele sunt florile care se pun in piept la meseni.
pupici
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
...am vrut initial la biserica din parcul tabacariei (fetele din constanta o stiu, este foarte frumoasa,pe malul lacului) dar cand am aflat cat costa.......nejustificat pretul
acum oscilam intre catedrala si sf.nicolae unde, am auzit de la voi,poti decora.....sa vedem
va pup
Draga mea, sa nu-tzi para rau ca nu vei face cununia religioasa la biserica Sf. Mina din parcul Tabacariei, pentru ca slujba e oribila.Am fost la o nunta acum 2 saptamani shi nu mi-a placut deloc.Parca eram la circ, nu la biserica.Preotul facea nishte glume care mie mi s-au parut super deplasate shi care nu-shi au locul intr-un moment atat de important shi intr-un lacash de cult.
In ceea ce priveshte Catedrala am intzeles ca fac slujba foarte scurta.De 10-15 min, in functzie de cate nuntzi au in ziua respectiva.
Acum nu ca ash vrea sa fac reclama Bis.Sf. Nicolae cel Vechi la care fac eu cununia, dar acolo e super ok.Biserica e destul de micutza dar e foarte frumoasa.Mergi intr-o duminica sa ascultzi o slujba shi sa ascultzi corul sa vezi ce frumos canta .
pupici
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
kopilash spune:
buna seara fetele!!!
ei bine eu una am fost la targ si....m-am benoclat.nici nu vreau sa-mi inchipui cum a fost azi si nici cum o sa fie maine.eu una am fost vineri de la ora 15.00 la 17.00 si era deja o nebunie de nedescris.
sa stiti ca eu una am fost un pic dezamagita...nush d c da mi s-a parut destul de scumput ceea ce am vazut pe acolo si o foarte mare aglomeratie...unloc destul de mic pentru o asemenea manifestatie
da am vazut si chestii interesante...am probat si eu cateva rochite de la casa gabriela..care mi-au placut mult insa nu le-am cumparat...am sa ma duc direct in magazin(cum sapt viitoare e ziua meape 24 martie...am convins familia ca vreau drept cadou bani pentru rochia de mireasa ).
in rest aveai de unde sa alegi ...invitatii...bijuterii...rochii(daca aveai rabdare sa stai la garderoba minim 25 de minute a fiecare magazin)puteai sa gasesti ci costume de miri dar cum eu m-am dus insotita de domnisoara de onoare...normal ca nu am ales.
am mai vazut si anranjamente florale...frumoase..daca iti plac ozn-urile si combinatiile ciudate.am ramas unpic dezamagita ca nu am gasit de exemplu un magazin de unde sa-ti poti cumpara pantofi de ex....dar in rest...frumos.
alte pareri????
sorry daca am adus o nota asa un pic...megativa aspura mirificului targ...dar asta e ce am vazut si negasit eu
bafta in continuare....kopilash
kopilash spune:
si....sorry pentru greselile de ortografie dar nu am putu scrie altfel...pisica mea tine neaparat sa stea tolanita in fata tastaturii mele si tre sa scriu ocolind pisica
kopliash
nushulica spune:
fetelor mai asteptam si alte pareri despre targ si de abia astept sa ne spune-ti ce v-ati cumparat
ce rau imi pare ca nu am putut veni si eu la targ dar am aflat destul de tarziu de el si nu am avut timp sa-mi aranjez treburile
sorry
bye
Moiraine7 spune:
seara buna, fetele,
aceeasi impresie si din partea mea, mi se pare incredibil ca nu s-a gandit nimeni ca miresele se si incalta.... as fi vrut si ceva de imbracat pt. cununie, sau lenjerie potrivita pt. astfel de ocazii... nici vorba. iar imbulzeala era oribila, le admir sincer pe toate fetele care au rabdat sa astepte atat in inghesuiala pt. a proba macar o singura rochie... plus ca fiecare viitoare miresica era insotita de vreo doo mame, ginerica, nasha si cu nashu plus vreo prietena ceva - era imposibil sa mai incapa altcineva in stand sa arunce o privire...
dar am vazut ceva rochii dragutze si erau si unele la preturi chiar decente...
io n-am luat nimic si-am plecat extenuata...
flafi spune:
Buna seara!!
Iael felicitari pentru rochita.Am trecut si eu pe la Christian Philippe sa vad daca au si rochita pe care mi-am cumparat-o eu, dar nu o aveau, prin urmare sunt unica poseasoare . Ai vazut ca a aparut si pe site-ul lor noua colectie?
Noi ne-am intors de la targ cu bratele pline de oferte si fluturasi, plini de sperante ca vom reusi sa ne gasim cat mai repede alta agentie de organizare.
Am gasit invitatii frumoase, marturii, cocarde-nu am gasit- dar nu le-am cumparat inca...
Imi pare rau ca nu m-am vazut cu voi, dar nu am stiut standul la care trebuia sa ne intalnim, pentru ca de vineri dimieata nu am mai intrat pe net. Sper sa mai existe ocazii in care sa ne vedem.
Trebuie sa spun ca au existat si lucruri care nu mi-au placut la acest targ si anume:
-nu au existat decat 2 firme care aveau si costume pentru barbati- ce naiba ei nu trebuie imbracati?
-nu am vazut nimic de incaltat
-nici o firma de lenjerie- ca stim cu toate cat de greu va fi sa gasim lenjeria potrivita pentru rochie
-a fost foarte mare inghesuiala- era nevoie de mai mult spatiu- si nu era nici o harta a standurilor
Cu mult drag va pupic si... ma duc sa beau o bere cu iubi si sa vedem un film
http://community.webshots.com/user/flafi1
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios